icon

Bývalý partner mi nechce vrátiť peniaze

Dnes o 15:14

Ahojte, môj bývalý partner, s ktorým som žila 2 mesiace v jeho apartmáne, mi dlží peniaze. Počas nášho vzťahu som iba ja chodila do práce a platila som za vyše 99% všetkého ja, aj za neho aj za jeho psa. Okrem toho si odo mňa od prvých dní vzťahu pýtal peniaze na jeho účet aj v hotovosti ja blbá som mu poslala vyše 1000€. Odišla som od neho. On stále chce, nech sa vrátim k nemu a k jeho psovi, ale nechce mi vrátiť moje peniaze. Opakovane mi písal aj vravel, že mi vráti moje peniaze aj niekoľkonásobne viac a aj peniaze, ktoré som minula na každodenné živobytie. Odkedy som od neho odišla, obrátil to proti mne, že ja mám byť jemu vďačná a dlžná.

Strana
z2
anonym_68ccab
Dnes o 17:07
@anonym_autor

@anonym_68ccab je skvele, ze každá z vas tu ma vysoke sebastatie a sebavedomie a hranice. A ze žiadnu z vas nikto ani neviete ako nevtiahol do vztahu ihned po stretnutí a vas nevyuzival.

@anonym_autor Si snáď svojprávna, nikto ťa do vzťahu vťahovať nemôže a už vôbec nie tak, že máš za to ešte zaplatiť. Inak o tej svojprávnosti pochybujem.

maranco
Dnes o 17:13
@anonym_b986d7

@anonym_autor nie, naopak, mala si sem písať, lebo s tvojím zmýšľaním urobíš nabudúce niečo podobné, To, že si peniaze nevráti, ťa nenapadlo? Na čo si asi mužovi, ktorý od prvého dňa od teba pýta peniaze, ťa tiež nenapadlo? No použil ťa ako bankomat, Žiaľ, ale aspoň vieš, čo už nikdy neurobíš, teda dúfam. Nie, vôbec som ako mladá žaba nemala vysoké sebavedomie a bola som vychovávaná k tomu, aby som iným pomáhala. Len mi bolo vždy jasné, že muž, ktorý nemá peniaze, ktorý nepracuje, nemá čo robiť v mojom živote.
Ak si mu posielala peniaze na účet, tak máš výpis z účtu. Pošli mu SMS, v korej sa ho spýtaš, kedy ti vráti tých 1000 eur, ktoré si od teba požičal. Ak ti odpíše, čokoľvek, čo by sa dalo brať, ako že uznal, že ti je dlžný, tak s tým choď na políciu. Fešimu pošli SMS, že má lehotu do konca týždňa, ináč podávaš trestné oznámenie. Ale je to na dlho a s neistým výsledkom

@anonym_b986d7 nemusí to brať ako pôžičku, ale ako platbu za nájomné že mohla žiť v jeho apartmáne

anonym_b986d7
Dnes o 17:15
@maranco

@anonym_b986d7 nemusí to brať ako pôžičku, ale ako platbu za nájomné že mohla žiť v jeho apartmáne

@maranco má zmluvu? A podstatné je, čo jej odpíše, ale ja by som sa na jej mieste s peniazmi rozlúčila

autor
Dnes o 17:24
@anonym_b986d7

@anonym_autor nie, naopak, mala si sem písať, lebo s tvojím zmýšľaním urobíš nabudúce niečo podobné, To, že si peniaze nevráti, ťa nenapadlo? Na čo si asi mužovi, ktorý od prvého dňa od teba pýta peniaze, ťa tiež nenapadlo? No použil ťa ako bankomat, Žiaľ, ale aspoň vieš, čo už nikdy neurobíš, teda dúfam. Nie, vôbec som ako mladá žaba nemala vysoké sebavedomie a bola som vychovávaná k tomu, aby som iným pomáhala. Len mi bolo vždy jasné, že muž, ktorý nemá peniaze, ktorý nepracuje, nemá čo robiť v mojom živote.
Ak si mu posielala peniaze na účet, tak máš výpis z účtu. Pošli mu SMS, v korej sa ho spýtaš, kedy ti vráti tých 1000 eur, ktoré si od teba požičal. Ak ti odpíše, čokoľvek, čo by sa dalo brať, ako že uznal, že ti je dlžný, tak s tým choď na políciu. Fešimu pošli SMS, že má lehotu do konca týždňa, ináč podávaš trestné oznámenie. Ale je to na dlho a s neistým výsledkom

@anonym_b986d7 nie je niečo také po prvýkrát a nie iba jemu. Veľmi dúfam, že už proti sebe takto nepôjdem

autor
Dnes o 17:26
@anonym_b986d7

@anonym_b986d7 bez ohľadu ako zle sa ku mne ludia správajú, aj násilie, aj ked ich nemilujem, nechávam sa vyuzivat.

anonym_68ccab
Dnes o 17:29
@anonym_autor

@anonym_b986d7 bez ohľadu ako zle sa ku mne ludia správajú, aj násilie, aj ked ich nemilujem, nechávam sa vyuzivat.

@anonym_autor Presne Teba potrebujem! Ak máš ešte nejaké peniaze navyše, pošli mi ich, dobre. Napíšem ti číslo účtu do IP.

bielasovicka
Dnes o 17:30

Hlavne ze býva v "apartmáne". 😄🤦🏻‍♀️

autor
Dnes o 17:30
@anonym_68ccab

@anonym_autor Si snáď svojprávna, nikto ťa do vzťahu vťahovať nemôže a už vôbec nie tak, že máš za to ešte zaplatiť. Inak o tej svojprávnosti pochybujem.

@anonym_68ccab aj k cudzim sa spravam lepšie nez l sebe a sa staram sa a zastanem sa ich, ale seba nie.

autor
Dnes o 17:31
@bielasovicka

Hlavne ze býva v "apartmáne". 😄🤦🏻‍♀️

@bielasovicka slovo byt ti vyhovuje viacej?

autor
Dnes o 17:33
@maranco

@maranco toto nebolo diskutované nijak vopred a nájomnú zmluvu som nepodpisovala a nebola som vedená na jeho adrese.

autor
Dnes o 17:42
@anonym_fb16d7

@anonym_autor ďakujeme za oznam. Akú radu čakáš? Zmier sa že ich už neuvidíš.
Aj môj ex keď sme sa rozišli po 2,5r mi zostal dlžný, a nikdy tie prachy neuvidím. Prešlo už 25 rokov,

@anonym_fb16d7 za požičané peniaze alebo drahé dokopy veci alebo celkovo za platenie všetkého, z coho zil?

autor
Dnes o 17:49
@anonym_b986d7

@maranco má zmluvu? A podstatné je, čo jej odpíše, ale ja by som sa na jej mieste s peniazmi rozlúčila

@anonym_b986d7 jeho odpoveď : Už mnoho mesiacov bývaš v mojom dome pod mojou ochranou, v teple a pohodlí, lepšie ako kedykoľvek predtým si to mala v živote. Som si istý, že chápeš, že si to ty, kto mi dlží...

Už takmer rok s nim nie som. A bola som max. 2 mesiace. A od pohodlia to malo ďaleko.

anonym_b986d7
Dnes o 17:58
@anonym_autor

@anonym_autor vyhľadaj psychológa a to čo najskôr

petronelag
Dnes o 18:06
@anonym_autor

@anonym_b986d7 jeho odpoveď : Už mnoho mesiacov bývaš v mojom dome pod mojou ochranou, v teple a pohodlí, lepšie ako kedykoľvek predtým si to mala v živote. Som si istý, že chápeš, že si to ty, kto mi dlží...

Už takmer rok s nim nie som. A bola som max. 2 mesiace. A od pohodlia to malo ďaleko.

@anonym_autor Treba s ním prerušiť všetky kontakty a na vrátenie peňazí od takého muža zabudnúť.

ivicatolic
Dnes o 18:08

@anonym_autor s peniazmi sa môžeš rozlúčiť, platí iba "čo je psáno - to je dáno", a na neho kašli -nedaj sa psychicky využiť

marca12
Dnes o 18:08

Ak je to manipulativny chuj,vykasli sa na peniaze. Jedine,ak mas peniaze na pravnika,on by mozno z neho nieco vytlkol,ale otazne je,ci bude mat z coho splacat,ked je bez penazi. Ja by som ozelela peniaze a bola rada,ze som sa ho zbavila. Vezmi si ponaucenie do zivota. Kazda skusenost a hlavne ta zla z nas buduje silnejsie osobnosti. Zablokuj ho vsade a necitaj jeho nezmysly. To,ze nieco tvrdi,neznamena,ze je to pravda. Ani sa nezamyslaj nad jeho chorymi vyplodmi.

anonym_b986d7
Dnes o 18:12
@anonym_autor

@anonym_autor teba nemá čo zaujímať jeho odpoveď. Pošli mu SMS, kde sa ho spýtaš, kedy ti vráti 1000 eur. Ak ti napíše, niečo o tvojom bývaní v jeho apartmáne, odpíš mu, že nemá žiadnu zmluvu, v ktorej by ste mali dohodnutý nájim, bola si jeho parrtnerka, nie nájomník

autor
Dnes o 18:12
@petronelag

@anonym_autor Treba s ním prerušiť všetky kontakty a na vrátenie peňazí od takého muža zabudnúť.

@petronelag keď som od neho odchádzala, on si myslel, že sa k nemu vrátim o par dní, ja som v strese odchádzala, kontroloval ma stale, aj v noci, sledoval ma, ked som venčila jeho psa, pisal ludom z môjho mobilu, kazdy deň aj v noci ma obvinoval, ze ho podvadzam a s každým a niektoré dni hodiny vkuse do mna hucal aj ked sme nesli spat, som vyčerpaná aj dychat bola zo stresu a dookola sa objahovat, vytrhaval mi moj mobil a sa s mojim mobilom zamykal na wc a chodil do môjho súkromia

eurosomar
Dnes o 18:14
@spongebob1

Takto aa sprava vacsina zien a tu na MK je to pausalne schvalovane. Vyskusala si si poziciu muza.

@spongebob1 👏👏👏👍😁

Strana
z2