icon

Výber poťahu sedačky vhodného k deťom

ludka0309
2. mar 2026

Ahojte,ideme s manzelom vyberat novy gauc no najtazsi je pre mam vyber latky. Vraj su vsetky lahko cistitelne a udrzatelne ale mna zaujima realna skusenost. Aky typ poťahu zvolit? Doteraz sme mali tmavy sivy gauc ale chcela by som ist pre zmenu do svetlejsich otienov preto sa chcem poradit. Popripade mate niekto doma nieco podobne ako na foto? Je to taka jemna hladka latka bez struktury, to sa mi pacilo asi najviac zo vsetkych.

Výber poťahu sedačky vhodného k deťom
anonym_e820e5
2. mar 2026

@ludka0309 je to úplne jedno pri malých deťoch. Naučiť ich jesť za stolom v kuchyni. Jedine, že sa stane nehoda, ako nám po mesiaci od kúpy novej sedačky, že tri deti zvracali a proste jedno z nich nestihlo, tak to skončilo na sedačke , koberci aj stene. A to aj keď som chcela neviem ako drhnuť, nešlo to. Pomohlo až tepovanie.
Mne sa páči ťa svetla hneď druhá zhora.

anonym_ac6015
2. mar 2026

Ta prvá sivá sa mi páči.. Ale nie je to jedno ved na gauči je vždy deka..? 😁

kiki68
2. mar 2026

Za mna jedine ekokoza, to jedine preziva bez ujmy

kiki68
2. mar 2026
@anonym_e820e5

@ludka0309 je to úplne jedno pri malých deťoch. Naučiť ich jesť za stolom v kuchyni. Jedine, že sa stane nehoda, ako nám po mesiaci od kúpy novej sedačky, že tri deti zvracali a proste jedno z nich nestihlo, tak to skončilo na sedačke , koberci aj stene. A to aj keď som chcela neviem ako drhnuť, nešlo to. Pomohlo až tepovanie.
Mne sa páči ťa svetla hneď druhá zhora.

@anonym_e820e5 Nasa ma reflux a stale odgrckava, aj ked uz je vacsie babo. Syn to je tiez taka skodna, ten vzdy chce mat prekazkovu drahu