Ako dlho môžem oddiaľovať očkovanie?
zatial ma maly 4 mes....ako dlho to mozem natahovat?
mám pocit ,že si tu už založila niekoľko tém v poslednej dobe ,ak sa mýlim ,tak prepáč ,ale prečo sa nepýtaš vo vzniknutých témach alebo vo vašej skupine nesúhlasu ,kde si .....
Ja som to vyriešila tak, že som si vyžiadala u svojho pediatra neurologické vyšetrenie nakoľko mala moja dcéra problém so spaním - celkovo bola vždy podráždená no a v rodine máme výskyt vzácneho neurodegeneratívneho ochorenia. A paradoxne som mala "šťastie", že moja pediatrička nemala námahu si viacej zisťovať o tomto ochorení a hneď ma vyexpedovala na neurológiu. Tam sme boli akože "pod dohľadom" asi do roka malej. Tak som získala čas na nájdenie iného lekára. Dnes sme u lekára, ktorý je naozaj pediater ako sa patrí a ktorý rešpektuje moje presvedčenie NEOČKOVAŤ.
@saxy1616 my uz neockujeme 3 rok.. od 3 mesiacov niesme zaockovani..kedze mame nato papiere..ale maly je chory takze preto..

iba tolko kolko ti dovoluje ockovaci kalendar ..co inak nie je moc vela 🙂 ockovaci kalendar si vygooglis.
z hlavy ti nepoviem , nie sme zakaznici farmakorporacii a o ich "vakcinky" nemame zaujem ,, takze tieto cisla nepoznam , kedze ma vlastne nezaujimaju.