Máte viditeľné následky po očkovaní?
Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem
@teegreen Čítať celú diskusiu? Na to teda čas nemám...prispievala som sem už dávnejšie 😀 Bábo len čakáme, teraz tému očkovanie neriešim. Každopádne nečakám "malú", ale malého 😀 a o homeo-účinkoch sa len budem informovať u svojej homeopatky - odborníčky. Chcela som zmierniť príznaky očkovania, čítala som, že sa očkovanie dá nimi aj nahradiť, ale to len zistím 😉 Určite nechcem informácie z Modrého koníka, tak zle na tom nie som 😂
@tessyna ja som sa tiez v podstate náhodou tesne pred očkovaním dočítala v časopise Dieťa, o súvislosti autoimunitnych ochorení u rodičov, v rodine a vyššieho rizika neprimeranej reakcie na očkovanie. Ktorý pediater sa to kedy rodičov pýtal? 😕 Toho nášho sme museli opatrne prehovoriť aby sme boli opatrnejší, hexu rozdelili, čo sa dá posunuli aby nešlo viac látok do telíčka naraz... 😕 Naozaj by stačil trochu individuálny prístup, vyšetrenia, ktoré by mohli predísť komplikáciám a zároveň sú pre štát určite lacnejšie ako následná starostlivosť o postihnuté dieťa (keď sa na to pozrieme z finančného hľadiska, ktorým sa všetci odborníci v systéme oháňajú) ☹
Sialene aféry sa robia z vakcínacie. Nikomu neprekáža, že mu dieťa behá po vonku nenatrete kvalitným opaľovacím krémom a má nábeh na maligny melanom, najst dieta so solnecnymi okuliarmi je bezproblemove.. Ľudia kupujú lacné potraviny, mäso z obyčajných reťazcov. Obuv z deichmanu etc. Toto nikomu neprekáža. A je to denne
Píšem z mobilu. Myslela som bez kvalitných slnečných okuliarov, nie z dm drogérie, ale z optiky.
@montemotherone opäť súhlasím a som rada, že máte pediatra kt. Vám vedel takto vyjsť v ústrety
@sasa1983 to ma zaujalo "kvalitným opalovacím krémom", ktoré obsahujú samé jedy, čistá chémia. Chyba je vo vás, akurát na jednom fóre ochkali mamičky, že ja ani neviem, čo mu to očkovali a proti čomu. Velmi to vypovedá o vás očkujúcich, kedže vám je šuma fuk, čo ste to dali do dieťaťa a ty sa tu ideš rozdrapovať na ostatných, ktorí pohli rozumom.
@sasa1983 neviem prečo matky, ktorým záleží na tom čo ich deti jedia, obliekajú si, obuvaju a pod. ... majú hneď nálepku biomatky. Veď v podstate aj naše mami boli biomatky a ani o tom nevedeli. Vtedy boli všetky dostupné produkty bez tak agresívne j chémie, ATB a pod. a preto rozumné matky v dnešnej dobe sa snažia rozmýšľať čo dajú deťom na tanier a natru na kožu...
vpichnu priamo do tela ak sa tu bavíme o očkovaní
@elizita Ja som svoje deti nedala ockovat vôbec, ani jeden z nich doteraz nemal ziadne lieky, ani ATB, ani sirupceky, ani capiky ani kvapky, ani nic podobne. Maximalne domaci cibulovy sirup, sirup z ihlicnanov, bylinkove caje, vyplach nosa slanou vodou a samozrejme homeopatika.
A to maju 7 a 9 rokov.
Aky je podla teba z toho zaver??
Zdravé dieťa môže byť aj plne očkované a rovnako to neočkované môže byť v kuse choré....Je to vždy o imunite dieťaťa nie o očkovaní či neočkovaní.
@soldi je to super. Len kto nedá svojmu dieťa zaočkovať ani hepatitídu, žije trošku mimo reality. Ja nie som ultimativny zástanca bezhlaveho očkovania, len ako lekárka som už meningitidu videla, aj hepatitídu, aj chronicky, akutnu, aj u dieťaťa. Kliešťov je plno celé Slovensko, netreba byť surové kozie mlieko a nepasterizovane mliečne výrobky, aby dieťa prišlo do kontaktu s kliešťom. .tetanus..Treba zvážiť, pre a proti, ale netvarit sa, že veď toto je teoreticka zalezitost a mňa sa to netýka, lebo veď moje dieťa ešte nemalo ATB a je super kvalitné paradajky. Žijeme vo veľkom svete, veľa cestujeme, stretávame sa sa ľuďmi, ktorí Veľa cestujú, alebo sa v kontakte s inými ľuďmi, rôznych etnik. HPV je totálny des, začína byť pandémia žien okolo 35-40rokov, ktoré majú agresívne rýchlo metastazujuce nadory krčka maternice, s istotou viem povedať, že väčšina je HPV 16 pozitívna a nie, nie sú to prostitutky, a ani nevyzeraju ako posteľné zlatokopky. Jednoducho je ten kmen (a ešte niekolko pridruzenych) ďaleko viac likvidacnych ako "nás imunitny system". Karcinomy dutiny ustnej sú rovnako častejšie, tiež HPV u heterosexualnych mužov, kontakt oro-oralny (bozkávanie), oro-genitalny samozrejme nosne tiež. ..S týmto si vaše bio postoje neporadia.
@sasa1983 môj lekár neodporúča očkovanie. Proti tetanusu očkuje, len polnohospodárov, u nich je možné sa stretnúť so spórmi tetanusu s konského trusu, ktoré by relatívne mohli ostať v rane, ktorá nedýcha a nie je dobre vydezifikovaná, či nie v dnešnej dobe ? Nesúhlasí s očkovaním malých bábätiek ani dávaním atb za každú blbosť. Proti rakovine krčku maternice, očkujú aj dievčatá a aj sa stalo, že 15 ročné dievča ostalo po tomto úžasnom očko na druhý den na intenzívke v nemocnici.
to jej nevysvetlíte, rodičia, ktorí hladia na kvalitu potravin, oblečenia atd, tak tí sú bio. Bio je nadávka a tak jej to pasuje. Absolútne nelogická osoba, ešte aj lekárka, no dakujem, takú by som nechcela.
@sasa1983 prepac ale Tvoj prispevok nema ani hlavu ani patu a znies ako totalny proocko fanatik. Ja neviem, aka je pravdepodobnost ze pol rocne dieta sa nakazi hep B?
Kliestov je sice vsade vela ale ale percento z nich prenasa encefalitidu?
Tetanus to iste, aka je pravdepodobnost ze ho dostane mestske dieta?
Meningitidy- je ich viac druhov, preco sa neockuje proti tej najnebezpecnej? Preco zrovna ta sa u nas ani neda zohnat ale v cr uz ano?
Tipujem Ta na nejaku infektologicku mozno internistku, niekoho kto prichadza do styku s vynimocnymi chorobami.
Doktori ktori prichadzaju do kontaktu s nasledkami po ocko nie si zdaleka taki suverenni ako Ty.
My mame znamu orl. A ta nam otvorene povedala ze odkedy sa zaviedlo ockovanie proti pneumokokom tak rapidne stupol pocet zapalov stredneho ucha.
A ano, ja uprimne verim ze zdravy zivotny styl a zdrava strava vedia velmi vyrazne ovplyvnit to ako sa organizmus dokaze vysporiadat s chorobou. A uz sa mi to aj viac krat potvrdilo. A tiez mam doma 7 rocne dieta ktory este nikdy nemal atb.
Onkologia. Nie, nerobim s vakcinami. A áno, každý liek ktorý v sebe obsahuje účinnú látku (teda nie homeopatikum ) má nežiaduce učinky. Nedá sa povedať, že to na 100 % zaberie a ani že to na 100% neuškodí. Keď si vezmes, že si kúpiš najbezpecnejsie SUV vo svojej triede, aby si si zabezpecil bezpečnosť na ceste, tak aj tak sa Ti môže stať autonehoda a kľudne aj smrtelna. A tá pani vedľa vo fabii môže obísť lepšie ako Ty na Volve. Ale aj napriek tomuto potencionalnemu rozdielu je stále lepšie mať bezpečnejšie auto. Kto si zapne bezpecnostny pás, kľudne môže mať nehodu a just mu práve ten zapnuty pás môže viac uškodiť ako pomôcť. Ale statiaticky si aj tak každý radšej pás zapne, lebo dúfa, že ho to ochrani. Uvádzam blbuvzdorne príklady v inom daily živote v porovnaní so skutocnostou, že aj očkovanie môže uskodit, a nie je vôbec zaručene že pomôže, ale jeho aplikácia prevyšuje pozitivitami prípadne nežiaduce učinky (ktoré sa naozaj nedajú vylúčiť, len eliminovat).
@sasa1983 z mojho pohladu je pravdepodobnost NU pre moje deti mnohonasobne vyssia nez pravdepodobnost ze dostanu hep B, tetanus, atd.
Je to vzdy loteria. A pokial niekto bohorovne tvrdi ze plati ze pozitivne ucinky vakcinacie prevladaju nad negativami tak ten clovek je pre mna fanatik.

@evittam pisem ze zaver si ma spravit kazdy sam...