Máte viditeľné následky po očkovaní?
Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem
Nebezpečí nadměrného očkování během vývoje mozku: vztah k poruchám autistického spektra (ASD)
V roku 1996 novozélandská výskumníčka Hilary Butlerová napísala fascinujúci článok nazvaný „Nebezpečný Haemophilus, alebo je to ..Pneumonia (The Perilous Haemophilus, or is it ..Pneumonia“,(1)(1)(1) kde ohlásila znepokojivý trend, nasledujúci po širokom používaní konjugovanej vakcíny proti haemophilus Influenzae B v kombinácii s DPTP vakcínou. Do roka po uvedení tejto novej kombinácie nastal dramatický a nečakaný nárast v hospitalizácii malých detí. A hoci ochorenie Hib „spadlo až na úplné dno“, doktori spozorovali, že „podiel hospitalizovaných veľmi malých detí narástol, a celkovo vzaté, deti vyzerajú chorľavejšie pri prijatí do nemocnice.“ To všetko sa deje napriek verejným vyhláseniam o tom, že nová vakcína zmenší pracovné vyťaženie pediatrického personálu; v skutočnosti zrazu vidia viac, a ešte chorľavejších detí než kedykoľvek predtým.
Svoju pozornosť k tomuto trendu poprvýkrát obrátila vtedy, keď médiá na Novom Zélande informovali o dramatickom náraste hospitalizácií malých detí s ťažkými prípadmi zápalu pľúc, astmy, meningokokových ochorení, horúčok a bronchitíd. Počas pátrania v medicínskej literatúre zistila, že tento nárast pneumokokových ochorení sa dávno spája s Hib vakcínou.
To sú dobré drísty. Kvaka tam o 95 percentnej kolektívnej imunite, ktorá sa musí dosiahnuť. Zároveň píše o osypkach, ktoré u nás určite nie sú preocko na 95 percent, ani nikdy neboli, pretože ročníky pred 1969 neboli očko proti tomu. Zároveň píše o tetanuse, ktorý je skôr zriedkavý. V ČR boli tuším dva prípady minulý rok. Jedna pani 75 ročná, tá sa úspešne vyliečila a jeden vietnamec, ktorý podľa mňa tetanuse ani nemal. Zranil sa v domácom prostredí po výbuchu pyrotechniky a potom sa ešte raz zranil neviem ako, dr mu podali tetanu ku 2 x v krátkom čase a on zomrel.
Očkovanie je najvačšia ochrana proti chorobám keby nebolo očkovanie tak polovica na tejto planéte už davno nieje a to vdaka očkovaniu... Moj druhy syn ma všetky povinné očkovania a dali sme aj klieštovu encefalitidu ..3 rok je očkovany proti chrípke ... Chorý nebol pol roka
@semila001 Moja dcera nie je ockovana vobec, chora nebola 4roky 5mesiacov a nejake dni. Az na kiahne, ktore mali perfektný priebeh-bez teplot,inych komplikacii. Syn ma zakladne ockovania, chory bol naposledy ked mal pol roka a v prvej triede kiahne-tiez perfektný priebeh. Očkovanie ci neockovanie nema nic spolocne s chorobnostou.
@didi35 - nemôžem nezareagovať na vaše hlúposti, ktoré čerpáte z webových stránok, ktoré boli označené ako konšpiračné. Nebudem sa rozpisovať, ale všetko čo tu píšete sa dá vyvrátiť. Napr. "Nebezpečí nadměrného očkování během vývoje mozku: vztah k poruchám autistického spektra (ASD)" + dávate odkaz na článok, ktorý napísal Russell Blaylock. Veď toho majú v USA za blázna, čo predáva lieky a doplnky pod označením Brain Repair Formula, ktoré vraj predchádzajú takým chorobám ako je Alzheimerova choroba a Parkinsonova choroba. Tvrdí napr. že vakcína môže byť nebezpečnejšia ako prasacia chrípka, pretože vakcína obsahuje skvalén. Na jednej strane žiadna vakcína proti chrípke v USA neobsahuje skvalén , ktorý je adjuvans, ktorý umožňuje rovnakú účinnosť vakcíny pri použití menšieho množstva antigénu. Pritom Skvalen je prirodzenou a dôležitou súčasťou syntézy cholesterolu, steroidných hormónov a vitamínu D v ľudskom tele. http://skepdic.com/blaylock.html
A takto by sa dalo pokračovať na každý váš príspevok.
@didi35 Tak tuto to máte "lopatisticky" vysvetlené čo je to za idiota.
https://theoutline.com/post/1183/the-quack-behi...
Stačí ?
@kubko111 Vôbec z toho precitania neusudzujem, že je idiot. Nechápem, ako si k tomu zaveru došiel? Lebo tvrdi, že amalgamove plomby škodia kvôli ortuti? Alebo preto, že má teraz v 71 rokoch vypnuty mobil? Alebo preto, že predáva nejaké vitamínové doplnky? Tak ich nekupuj a radšej si pozri jeho videá z prednášok na YouTube.
@kubko111 SUPER!!! Tak pokračuje a skúste vyvrátiť každý môj príspevok. Len do toho!!!
Ale poprosím dvojitú placebom kontrolovanú štúdiu a dôkazy, že vakcíny naozaj fungujú!!!!
A dôkazy, že choroby vymizli vďaka ockovaniu! Nielen trápne hypotetické závery, že keď máš v krvi protilátky, tak si automaticky chránený pre ochorením.
A kľudne si pichajte každý rok vakcíny a o pár rokov si dajte skontrolovať zdravie, aj mentálne, aj imunitu. A napíšte nám ako sa darí.
Toxicita hliníka. Ja nepoužívam hliníkový riad, nieto aby som ho deťom davala do tela.
Očkovanie proti čiernemu kašlú nefunguje. Dostali ho plne očkovanie deti v Izreali.
Záver je, že očkovani jedinci prispievajú k šíreniu čierneho kašľa!
Ochrana pred ochorením po ockovani zaškrt-tetanus-čierny kašeľ je neznáma. Očkovanie nefunguje, tak sa radšej ockujme každý rok 😜
Oficiálne štatistiky, že úmrtnosť klesla ďaleko pred zavedením očkovania. To nie vakcíny nás ochránili!!!
Úmrtnosť na infekčné ochorenia klesala aj v USA, ďaleko pred zavedením očkovania. Pozri štatistiky.
@didi35 a ked uz tu hadzes od nejakeho autora statistiky - citaj aj ostatne od neho a nevtpichuj len co ti vyhovuje... tu je dalsi clanok od pana z disease control centra napr. https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics...
Ďalšie zaujímavé štatistiky!!
A hlavne pozrite od strany 23, aká je korelácia medzi očkovaním a zvýšením výskytu autizmu, poškodením imunity autoimunitnymi chorobami (crohn, ulcer.kolititida, diabetes), infekcie uši, hrdla, nutnosťou brat antibiotiká, náhlou smrťou deti SIDS!!!!!
http://genesgreenbook.com/resources/obamsawin/I...
Potvrdzujem aj ja, dve deti neockovane, nikdy ATB, žiadne zápaly uši, hrdla, angíny, alergie, ekzemy... len priesvitné sopkle v sezóne. Mladsi syn dostal prvýkrát zelené sopke až ako 6-ročný.
A ja? Bývalý zástanca ochrany očkovaním som naň doplatila! Autoim.zapal ŠŽ, senna nádcha, poškodenie oči.
Búcham si hlavu o stenu, že prečo som podstúpila všetky tie dobrovoľne očkovania pred cestami do cudzích krajín??? Lebo som sa bála hepatitídy, brušného tyfusu a pod. Možno by SIM ich nikdy nedostala. Zato mám doživotne následky. Takze tak.
@dai tak sa daj zaočkovať aj proti milión iným chorobám, ktoré sú všade kam vycstujes, nielen proti tým pár vyvoleným, ktoré tu propagandistický tlačia proocko pacienti. Už máš proti hpv, chrípke, malárii, ebole, žltej zimnici? Takto by som mohla pokračovať ešte pár rokov a vymenovávať ti choroby, proti ktorým nie si " chránená" a ktoré môžeš dostať aj od inžiniera z Afriky.

Vývoj nepodporuje legendy o ústupe úmrtnosti vďaka očkovaniu. Infekčné ochorenia ustúpili vďaka zlepšeniu hygieny.
http://www.rizikaockovania.sk/dok/Statistiky_in...