icon

Neočkujem svoje dieťa - argumenty

timeahav
10. okt 2022

Mamky ktoré ste odmietli očkovanie proti MMR aké argumenty ste dali doktorke? Chystám sa toto očkovanie odmietnuť nakoľko dcéra je predčasniatko a v blízkej rodine máme veľmi zlú skúsenosť s touto vakcínou a doživotnými následkami po nej.

Strana
z2
zuzuyati
19. sep 2023

@frzeiovn no paráda, nám nič neprišlo, a nedala som syna tiež, ale 6r. A dcéra má zatiaľ 10r, takže v 13 sa zase niečo dáva. Ja im už nedám žiadnu chujoviny do tela, ved je to na nervy toto... co koho do toho. A ešte lekári koli prachom to budú odporúčať... 😡😡😡

frzeiovn
20. sep 2023

@zuzuyati presne tak. Je to moje dieťa. A pri vedľajších účinkoch bude kto zodpovedný? Zasa my lebo sme predsa súhlasili s očkovaním.

lenkaziva
30. mar 2026
@hipuska

Ja som nedavala toto ockovanie 2 deťom. Pediatricka je veľmi za očkovanie. Dôvody som neuvadzala.ziadne. Nebudem sa tam strapnovat a oponovať doktorke s 30 ročnou praxou. Jednoducho.som povedala, že toto očkovanie davat nebudem. Pýtala sa prečo, povedlaa som, že sme sa s mužom tak rozhodli. Podpísala som papier, že ockovanie odmietam. Ona si kryla seba. Viem, že niekto má problém niečo podpísať ale, keď raz odmietnem, tak si za tým stojím a to aj podpisem. Pri každej preventívnej prehliadke sa ma pýta, či nechceme...slušne odmietnem. Mám takto 2 deti, nikdy ma nekontaktoval žiaden úrad ani nič. Jedine má naháňali kvôli tetanovke......tu som tiež odmietla 2x, lebo sa mi syn nezdal zdravotne v poriadku aj keď dr bo očkovať chcela. Je zaujímavé, že za tetanovku som mala opletačky ale za 2 odmietnute MMR nič

@hipuska A môžem sa opýtať ktoré očkovania ste dali? Tiež zvažujem či niektoré sú “menej rizikové” a deť ich…ďakujem

Strana
z2