Skúsenosti s RSV vírusom a očkovaním detí
Dobrý deň idem si ku vám.po radu lebo už neviem ako
Máji sme boli hospitalizovaní na rsv virus mala brala antibiotika ležali sme v nemocnici týždeň a išli sme domov po návrate domov mala stále problém z nostestekom ale bola v poriadku odsavala som jej používala liberál kvapky 24 .6 sme išli na poradňu pani doktorka ju zaočkovala na rota také kvapky do pusinky
Už večer 25 nad ránom 2.30 nám prestavala dýchať mala výtok z nosa krvavi bola na jis jeden deň lebo ze bola zdehidrovana a studená ešte tu noc papala mliečko tak neviem ako mohla byť až tak zdrehidrovana brali jej krv a zistili ze.ma.zase virus rsv a pani doktorka ju zaočkovala dcérka teraz ma zapal žalúdka zapal creva priedušky chcem len upozorniť všetkých rodicov keď idete na.ockovanie z detičkami najprv ich dajte vyšetriť z krvi a výter z nosa viem ze ta vakcína nemohla as tak spôsobiť ale tým ze mala zapal a sme ležali v nemocnici mala jej zase urobiť výter alebo aspoň zápalové hodnoty a sama počula ze ešte sa jej ťažko dicha cez nos jej vsadené bolo to nič po takom viruse to trvá také jej nič bolo ze sme skončili v nemocnici na are mate niektorá štím skúsenosti vopred ďakujem.
@marika1023 no ten rotavirus je taky ze sppsobuje hnacky a do toho ked su vysoke teploty vonku tak moze mať babstko malo tekutin v sebe..
ja mam tiez strach my sme mali zapal oblicky a pp 2 tyzdnoch nas tiez idu ockovat na rotavirus plus tie 2 dalsie ale mam strach
@anonym_cc0bbf odložte očkovanie o mesiac a hotovo kým nemáte pocit že je dieťa úplne fit neockujte
@anonym_cc0bbf odložte očkovanie o mesiac a hotovo kým nemáte pocit že je dieťa úplne fit neockujte
@kvietok1233 asi odlozim idu nam aj zuby teraz a dotoho tieto teploty, a akurat aj ked mame ockovane tak ma byť vonku 38 u nas.. no najradsej by to som to celé posunula
@kvietok1233 asi odlozim idu nam aj zuby teraz a dotoho tieto teploty, a akurat aj ked mame ockovane tak ma byť vonku 38 u nas.. no najradsej by to som to celé posunula
@anonym_cc0bbf posuňte a hotovo budete mať lepší pocit
@marika1023 no ten rotavirus je taky ze sppsobuje hnacky a do toho ked su vysoke teploty vonku tak moze mať babstko malo tekutin v sebe..
ja mam tiez strach my sme mali zapal oblicky a pp 2 tyzdnoch nas tiez idu ockovat na rotavirus plus tie 2 dalsie ale mam strach
@anonym_cc0bbf no to ani nerozmyslaj teraz nad ockovanim..aj tak v takom horku najlepsie sediet doma.. ked bude vsetko ok, rak ju zaockujes
@anonym_cc0bbf
Vieš koľko našim 2 deťom chýba očkovaní? Ajaj! Ja nedám ani zo diplom zaočkovať a tento rok od novembra bol masaker! Každý mesiac chorý minimálne jeden, väčšinou všetcia. A je mi to fuk. Dobehneme. Chcela som teraz, že bude teplo prejdú choroby. Figu! Kiahne mali toť. Mali mať jeden mmr a druhý hexu. No nič, nechám to na september. Aj tu mmr nemám rada 🫣. Čím neskôr tým lepšie.
Urob tak, nech ste spokojní vy.
@marika1023
Ahoj. Nemám tak zlú skúsenosť, boli sme v nemocnici s malou 3 dní kolo rotavirus. Rýchlo sa jej polepšilo po infúziu a potom bolo už dobre. Prajem vám skóre uzdravenie 🩷