Volá vás pediater na očkovanie s dieťaťom?
Ahojte, vola vám pediater keď máte prist na ockovanie s dieťaťom? Voľakedy posielali pozvánky poštou, posielajú mailom?
Môj nikd, len do ocko kalendára zapise ockovaciu látku a ja musím sledovať kedy mam ísť na preockovanie ( moze ísť o mesiace, roky).
Už takto sme presvihli ockovanie pri kliešť. encefalitída.
Pozýva smskou na preventívne prehliadky aj povinné očkovanie
Inak tam nechodíme, nemá kedy osobne pripomenúť
Posiela mi sms, lebo k Dr takmer vôbec nechodíme, vlastne iba na tie očkovania a keď potrebujem nejaké tlačivo potvrdiť 😅
Nie, nijak ma neinformuje, vsetko si to strazim sama. Sama proaktivne riesim, ked chcem ockovat seba alebo deti.
Ja viem, kedy maju byt deti ockovane a doktor si to tiez strazi a spomenie, ked sme tam. Ale na ockovanie proti kliestovej encefalitide ta volat ziaden pediater nebude. Je to nepovinne ockovanie, ty sa mas ozvat jemu. Toto ma az pobavilo.
@pataja nie nevolajú sa deti na preockovanie nepovinnou vakcínou, to si majú matka a otec sledovať. Povieme len že napr o 6 mesiacov, alebo o mesiac preockovanie. Nedá sa sledovať 2000 deti ktoré kedy treba preockovat niečím čo chcel rodič. Na povinné očkovania voláme, tak isto aj na prevencie deti bez očkovania.

Posiela sms