Deň obetí pandémie COVID-19 a jeho význam
Dnes je v kalendári pamätný deň obetí pandémie COVID-19. Odporcovia očkovania majú dnes smútok. Kedy bude v kalendári aj deň odporcov očkovania? Veď ich je u nás, aj na svete toľko, chudáčikov, nezaslúžili by si tiež svoj pamätný deň?
Dedo a roboty v zahrade este nie je dostatocne vela?
@anonym_e910a8 Včera som našiel pri osade vyhodený cca 1,5 m vysoký smrek aj s koreňovým balom. Tak som ho zasadil ku mojim boroviciam. Dobre zalial. Ak sa ujme, budem ťa informovať.
@anonym_e910a8 a ty princezná nemáš robotu v záhrade?
@anonym_e910a8 a ty princezná nemáš robotu v záhrade?
@anonym_d996a6 nie ja mam na to svojho princa. Poziciam ti? Zahradu alebo princa?
@dora281 tak dobre si zacal, ta prva veta je fajn. Ale ten zvysok si si mohol odpustit.
@viestta Nemohol, a ani nechcel. Neviem, či to nie je tvoja robota, alebo enmery, ktorá za teba dá aj život. Nemám rád antivaxerov, potetovaných primitívov, plochozemcov, voličov terajšej koalície, vidlákov po dedinách, čo pôjdu kvôli Ficovi aj na jatky, hlavne, že pod jeho vedením. Mňa tu nazývajú 70 ročný senilný žid, retardovaný hate príspevky mažúci agent Mosadu. A administrátor je s týmito osobnými útokmi na mňa v pohode, v týchto osobných útokoch nevidí žiadny rozpor s kódexom koňa. Aj ja by som mnohých poslal najradšej do ústia života alebo o dierku vedľa, ale som slušne vychovaný, tak sa kontrolujem.
@viestta Nemohol, a ani nechcel. Neviem, či to nie je tvoja robota, alebo enmery, ktorá za teba dá aj život. Nemám rád antivaxerov, potetovaných primitívov, plochozemcov, voličov terajšej koalície, vidlákov po dedinách, čo pôjdu kvôli Ficovi aj na jatky, hlavne, že pod jeho vedením. Mňa tu nazývajú 70 ročný senilný žid, retardovaný hate príspevky mažúci agent Mosadu. A administrátor je s týmito osobnými útokmi na mňa v pohode, v týchto osobných útokoch nevidí žiadny rozpor s kódexom koňa. Aj ja by som mnohých poslal najradšej do ústia života alebo o dierku vedľa, ale som slušne vychovaný, tak sa kontrolujem.
@dora281 vies, z ucty k tym obetiam by som si ten zvysok odpustila. Ale to som ja. Takto si sa zaradil medzi tych, ktorych "nemas rad". Ale vidim, ze nezvladas s graciou spracovat negativne emocie, zas ta prevalcovali. No co uz s tebou?
@dora281 vies, z ucty k tym obetiam by som si ten zvysok odpustila. Ale to som ja. Takto si sa zaradil medzi tych, ktorych "nemas rad". Ale vidim, ze nezvladas s graciou spracovat negativne emocie, zas ta prevalcovali. No co uz s tebou?
@viestta So mnou už nič, ja som proste taký. Negatívne emócie. Zozanita1609 mi napísala, že mi šibe viac ako jej. Ako by si reagovala s gráciou? Ty, viessta?
@dora281 Mňa tu nazývajú bigotnym fanatikom a zvykol som si. Ja sa za nich radšej pomodlim.