icon

Očkovanie proti chrípke a covidu: Ako sa rozhodnúť?

Včera o 17:30

Ahojte, pracujem v lekárni a rozmýšľam či sa mám dať zaočkovať aj proti chrípke aj covidu? Čo by ste robili vy? Minulý rok som sa očkovala, nebola som potom vôbec chorá až v júli a za posledné 2 mesiace som bola chorá 3x. Rozmýšľam či je rozumne sa očkovať každý rok. Viem že je to asi kontroverzná téma..

martinmmartin
•
Včera o 17:31

@anonym_autor Kontroverzna Tema to nieje. Nemas co stratit.
Kontroverzna tema je to iba pre velmi specialnt jader ludi a ked si uvedomis ze ake zivotne rozhodnutia takyto ludia robia tak ak nechces dopadnut rovnako musis robit presny ipak toho co si ini vsugerovali ze je pravda.

guudy
•
Včera o 17:32

@anonym_autor pracujes v lekarni a pytas sa na konovi? Naozaj???

komir63
•
Včera o 17:40

@anonym_autor Moja 87 ročná mama sa už 15 rokov každý rok v októbri nechá preočkovať proti chrípke. Proti Covidu bola očkovaná 3 krát. A nerobí v lekárni. Nikto ju nenúti, chodí sama, dopredu sa objedná. Chorá na chrípku nebýva už roky.

anonym_9a7cb4
•
Včera o 17:46
@guudy

@guudy tiez som sa čudovala

anonym_03d050
•
Včera o 17:55

@anonym_autor
Podla mna si troll len zacat hadky

niki35
•
Včera o 17:57
@guudy

@guudy možno tam robí upratovačku 😄

anonym_b5f635
•
Včera o 17:58

Ja sa neockujem a ani by som sa neockovala chora som 1 max vynimocme 2x do roka, pravidelne som v kontakte s ludmi

anonym_19750f
•
Včera o 17:59

Skúsme sa logicky zamyslieť ….kto chodí do lekárne? Väčšinou chorí ľudia. Takí čo kašlú smrkaju kychaju ….a skúsme porozmýšľať ešte raz ….ako sa šíri chrípka a covid? Zeby kvapockova infekcia ?

Chcem veriť, že si TROLL

petronellla87
•
Včera o 18:52

@anonym_autor my sa ideme ockovat terqz prvykrat, lebo taku chripku ako sme mali minuly rok uz zazit nechcem

anonym_a3456d
•
Včera o 22:43

@anonym_autor ja sa nedávam očkovať a nebola som chorá možno 5 rokov. Priebeh kovidu mierny. Sestra aj mama sú očkované a bývajú brutálne a často choré. Ja teda v tom nevidím význam

kvietok1233
•
Včera o 23:34

Chrípku by som dala ak robíš v lekárni, covid nie