Ste očkovaní proti covidu?
ste ockovani na kovid? porpipade dieta? ake mate myslienky? kludne rozoberte aj nejake konsipracne teorie, zaujima ma to
Môj veľmi dobrý známy, 50r, zdravý chlap, zomrel doma na covid, do poslednej chvíle odmietal nemocnicu, ráno ho našli mŕtveho. Mamke mojej kamošky v stave, že potrebovala ventilátor nechceli dať, lebo že mala nad 70r, vybavili sme, po 2t ju prebrali a prežila. Manžel maminej známej, inak otec jedného režiséra, zomrel v nemocnici, jeho žena tiež v nemocnici, prežila. Po smrti muža sa odsťahovala z mesta, predala dom a išla k synovi na opačný koniec republiky. A mám okolo seba kopec prípadov, ktorí sú neočkovaní a sú vážne chorí - borelióza spustená covidom, SM, sjogrenov syndróm, reumatoidné ochorenia, žiaľ rakoviny a nádory. Neočkovaní ľudia.
Dala som sa . Ľutujem, od dňa očkovania mávam často bolesti ruky v mieste vpichu. Akoby mi tam niekto vŕtal.
A teraz otazka pre ockovanych? Pomohol Vam niekto dostat zdravotny stav, ak ste boli poskodeny vakcinou do stavu pred vakcinaciou??? Presnejsie ak si ozaj myslite, ze vakcina uskodila. Lebo komu vakcina neuskodila, neveri, alebo arogantne povie (ved nejake nasledky su), lebo sa to netyka jeho. Toto je velky problem dnes, ze stat, autorita dava od takych ludi prec a tvari sa, že si za to mozu sami ( co aj pravda je), lebo sli dobrovolne. Nik na nich nehladi, lebo sli dibrovolne a podpisali IS. Ale mam zle spravy, ono sa to zopakuje a povinne. Coskoro...
@nikolas_urbanic som 3 x a muz tiez ..nic nam nieje , stale zijeme ...ani nikomu ockovanemu z okolia ...nasi proti ockovaniu a tato pred 2 r cukrovka ...ale , keby sa dal zaockovat -zarucene trepe , ze to ma z toho 😊
@anonym_57cc51 Však stale su jakubany za ostnatym dratom, či ne? V nemocnici stále oznamy o žltačke typu A
@thirstymonk myslela som rok 2025, vtedy sa uvazovalo aj o zruseni jarmoku, teraz uz je dlho ticho, momentalne tu zuri chripka, uz aj skola v Niznych Ruzbachoch je zavreta
Títo istí ľudia , ktorí odsudzujú očkovanie , jedia šunky , údeniny , klobásy , pijú redbully , ochutené minerálky , fanty , coly , pijú alkohol , fačia, jedia kadejaké umelé sladké blbosti , užívajú antibiotiká , ibalginy , lieky , nezmyselne doplnky výživy , pichajú si botox a kadejaký iný sajrajt .. atd atd , mohla by som pokračovať . Pre nich očkovanie je jed na ľudí ale toto všetko čo som vymenovala ( a to je len zlomok z toho čo nám naozaj škodí, je podľa nich ok) takže iba toľko k tomu
Títo istí ľudia , ktorí odsudzujú očkovanie , jedia šunky , údeniny , klobásy , pijú redbully , ochutené minerálky , fanty , coly , pijú alkohol , fačia, jedia kadejaké umelé sladké blbosti , užívajú antibiotiká , ibalginy , lieky , nezmyselne doplnky výživy , pichajú si botox a kadejaký iný sajrajt .. atd atd , mohla by som pokračovať . Pre nich očkovanie je jed na ľudí ale toto všetko čo som vymenovala ( a to je len zlomok z toho čo nám naozaj škodí, je podľa nich ok) takže iba toľko k tomu
@anonym_369e0c presne tak
A teraz otazka pre ockovanych? Pomohol Vam niekto dostat zdravotny stav, ak ste boli poskodeny vakcinou do stavu pred vakcinaciou??? Presnejsie ak si ozaj myslite, ze vakcina uskodila. Lebo komu vakcina neuskodila, neveri, alebo arogantne povie (ved nejake nasledky su), lebo sa to netyka jeho. Toto je velky problem dnes, ze stat, autorita dava od takych ludi prec a tvari sa, že si za to mozu sami ( co aj pravda je), lebo sli dobrovolne. Nik na nich nehladi, lebo sli dibrovolne a podpisali IS. Ale mam zle spravy, ono sa to zopakuje a povinne. Coskoro...
@arek00 👀
Som však rada,že vieš, že sa to znova zopakuje. Veď pred 100rokmi bola španielska chrípka, po 100rokoch covid. Čakám,že o 100rokov bude znova niečo. Určite niečo bude, pretože klesá kolektivna imunita. Aspoň na to bol ten komunizmus dobrý, všetci povinne a bol pokoj
na odlahcenie, rok 2050, pandemia
https://www.facebook.com/reel/1440389957639295
@arek00 👀
Som však rada,že vieš, že sa to znova zopakuje. Veď pred 100rokmi bola španielska chrípka, po 100rokoch covid. Čakám,že o 100rokov bude znova niečo. Určite niečo bude, pretože klesá kolektivna imunita. Aspoň na to bol ten komunizmus dobrý, všetci povinne a bol pokoj
@tetapetra na debilov platila vzdy iba poriadne dlha palica a tu komunisti mali 🙂
@thirstymonk moja 35-ročná švagriná zomrela na raka 10 rokov pred očkovaním. možno náhoda 😒
@biba_18 aj mne zomrela švagriná na rakovinu, nemala este ani 40 rokov, zdravá, športovkyňa a prišlo to náhle a rýchlo...je tomu už 14 rokov. Zanedbala žiaľ prevenciu. 🥺
@anonym_369e0c presne. Vacsinou su to jednoduchi ludia, obezni, cely zivot sa o seba nestaraju. Fajcia, piju, prezieraju sa. Ale rakovinu, vysoky tlak, cholesterol maju z vakciny.
@arek00 Ale mam zle spravy, ono sa to zopakuje a povinne. Coskoro...
Prepac...toto su typicke slova dezolata. Co sa coskoro zopakuje?
Ty vies o tom, ze clovek vekom starne, pribudaju tazkosti, choroby.. ??
Teraz kazdy blbec, ktoremu sa nieco stane 5 rokov po Kovide, tak to pripisuje vakcine. Mam rakovinu? Z vakciny. Nevadi, ze som tucny a cely zivot fajcim..je to z vakciny.
Mam porazku?? Z vakciny. Nevadi, ze som tucny ako prasa a cholesterol mam dvojnasobny. Z toho to urcite nie je. Bolia ma klby? Z vakciny. nevadi, ze mam 70 erokov a klby bolia vela ludi. Urcite vakcina..
Toto je vasa logika.
@nikolas_urbanic bola som ockovana 2 davkami uz som aj zabudla ze bol kovid nejaky
Ak su to zivotne dolezite ockovania, ako proti covidu (absolvovane 2 krat, bez nasledkov), tie v mladosti proti kiahnam, zaskrtu, tetanu, malarii,... som za ockovanie. Ak je chripkove obdobie a mam ist pod ihlu (nice to have), tak sa mi nechce. Radsej sport a otuzovanie.
Ockuje sa od cias Marie Terezie(1750, kiahne), vakciny a postupy vyvoja vakcin sa odladuju skoro 300 rokov. Najlepsie je, ze sa niekto neda ockovat proti covidu, lebo par ludi moze mat vzhladom na ine svoje diagnozy horsi priebeh. Ale napichaju sa botoxom, ozempicom,... daju si jedovaty silikon do prs, beru pochybne rastove hormony, steroidy pochybneho povodu z ciny, ... len aby vyzerali lepsie. 🙂A je im jedno, co do seba dostanu. Ale precitaju si hoax a budu demonstrovat proti ockovaniu proti covidu, lebo sa to docitali u nejakeho debila na facebooku, co sa o zdravotnictvo ani nesuchol.
@jimbean úplne s tebou súhlasím, dobre si to napísal. 👍 Ešte treba zmieniť gélové nechty, čo tiež preukázateľne prispieva k rakovine kože (žiarenie z uv lampy) alebo už len pri takom paľovaní bez spf je vyššie riziko rakoviny kože ako z vakcíny. Ale o tom potom že? 🙂
Najlepšie je uveriť nejakým nepravdivým informáciám a šíriť ich ďalej.
Väčšina ľudí ani netuší ako dlho sa pracovalo na vývoji mrna vakcíny a že za záchranu životov môžeme ďakovať maďarskej biochemičke Katalin Kariko. 🙏
Ak by niekoho zaujímal jej príbeh, tak nech sa páči: https://dennikn.sk/2210840/pribeh-mrna-technolo...
Nie sme ani ja, ani muz a ani syn. Babka si bola po 3 davky a do dnes lutuje. Este dodam ze Covid sme mali 2x ,priebeh ako pri chripke. Aj babka mala, no ona mala zly priebeh
Odporúčané bolo očkovať sa onkologickým pacientom, no všetci tí veľmi rýchlo zomreli. Aké následky budú mať mRNA vakcíny na zaočkovaných, prípadne na ich budúce potomstvo, to sa len uvidí. Teraz sa robí výskum týkajúci sa podstatne skráteného života očkovaných detí a budúcich potomkov očkovaných ľudí.
Nie, nevidela som dovod preco sa ockovat.
@magdalienka11 ale prosim ta. O majdane vedia iba vyvoleni? Iba vyvoleni sa orientuju v geopolitike a sleduju spravy? Co ak nezijem na Slovensku a nesledujem tym padom slovensky mainstream? Co ak aj ja som bola na UA? Co ak som tam bola ako 20x? Co ak tam tiez poznam vela ludi? Uz nie som ovca lebo vidim aj to, co mainstream neponuka? Co ak si napriek tomu vsetkemu myslim, ze tato "specialna vojenska operacia" je bezprecedentny zlocin zo strany Ruska?
@anonym_711141 🤣🤣🤣u teba zostaneme pri "co ak"..
Napriek tomu, že som nebola očkovaná a pohybovala sa aj opatrovala som "koviďákov" v rodine, ja som ho nedostala. Celý čas som na imunitu brala Serapeptázu už aspoň 15 rokov.
@nikolas_urbanic
Sme celá rodina zaockovaní proti chrípke a Covidu. Všetci sme zástancami prevencie, takže ja už roky chodím s reapiratorom tam, kde je šanca nakaziť sa nejakým respiračným infekčným ochorením. A minule som zistila,že som už 15 rokov nebrala antibiotiká, takže to asi funguje.
Z očkovanie sme nemali v rodine ani okolí žiadne problémy, jedna časť rodiny je proti očkovaniu. Tam zomrela 28 žena na covid a nechala po sebe 2 malé deti. Najprv som si vyčítala, že som sa ju nepokúsila presvedčiť, ale asi to tak malo byť. Vedela, že má oslabenú imunitu od puberty, všetci jej očkovanie odporúčali a aj tak sa nedala. Vybrala si sama. Len mi je ľúto tých detí...
Som očkovaná ja aj muž 3x a ľutujem to. Kopec zdravotných problémov začalo po pár rokoch, čo samozrejme neviem naisto, či je to z vakcíny alebo by prišli aj tak. Som rada, že deti som nedala, aj keď už mali v tom čase vek na to a mohli sa očkovať.
Odporúčané bolo očkovať sa onkologickým pacientom, no všetci tí veľmi rýchlo zomreli. Aké následky budú mať mRNA vakcíny na zaočkovaných, prípadne na ich budúce potomstvo, to sa len uvidí. Teraz sa robí výskum týkajúci sa podstatne skráteného života očkovaných detí a budúcich potomkov očkovaných ľudí.
@evkatk pracujem na onkologii. Vies mi prosim dat data v ktorej nemocnici pomreli vsetci ockovani pacienti? Pretoze nasi vsetci ziju a zaockovanost bola velmi vysoka. Prosim usmerni ma, velmi ma to zaujima tato dezole loby. Dufam, ze si necerpala z Infovojny a Kulturblogu. Cakam na odpoved.
Nechcem ešte zomrieť Boj proti COVID-19 v dunajskostredskej nemocnici
@evkatk
U nás v nemocnici sme v prvej fáze zaockovali 42 onkologických pacientov, bol to január 2021. Odvtedy zomreli dvaja. Zvyšok stále žije. Nevieš dohľadať v akej krajine vsetci zomreli, prosím?
Dala som sa . Ľutujem, od dňa očkovania mávam často bolesti ruky v mieste vpichu. Akoby mi tam niekto vŕtal.
@anonym_1a0399 Kolega má tiež od očkovania bolesti v ruke, často také, že nevládze ruku zodvihnúť.
@nikolas_urbanic Snaaad nieee po toľkých rokoch 😏🙄
@anonym_369e0c
@evkatk
Si kreten, aj ja som onko pacient 2x ockovanie a som tu , moja mama neockovana zomrela, a hlavneho covid guru Kotlara dali Cesi na sud.

Moj zdravy bratranec, 50nik, zomrel koncom leta 2020 na covid.