icon

Strach z očkovania proti COVID

lalinka328
Včera o 23:01

Ahojte baby, v poslednej dobe čítam správy len o náhlych úmrtiach a všetko sa pripisuje vakcinácii proti Covidu. Otvorím FB a tam len: náhle úmrtie. Otvorím komentáre, a zase len diskusie a hádky o tom, že za to môže očkovanie. Ja som sa dala 2x zaočkovať a fakt mám z toho obrovské obavy, lebo čo ak? Mám z toho až depresie a prepadne ma veľká úzkosť keď to čítam a popritom viem, že som sama očkovaná. Aký máte na to názor vy?

Strana
z5
petamich
Včera o 23:03

Ze je to blbost asi len tolko k tomu. Vidis co chces vidiet, na mna ziadne nahle umrtia pripisovane covidu nevyskakuju 🤷‍♀️. Ludia aj mladi ludia nahle umierali davno pred covidom a vakcinami...

enmery
Včera o 23:12

Jaj keby si vedela koľko očkovaní pred covidom si ako dieťa absolvovala. Ja už tieto "dezole" správy fakt nedávam...

lalinka328
autor
Včera o 23:14
@enmery

Jaj keby si vedela koľko očkovaní pred covidom si ako dieťa absolvovala. Ja už tieto "dezole" správy fakt nedávam...

@enmery ja už naozaj to ani nechcem čítať, ale mám take obavy keď z každej strany to na mňa vyskakuje

osky
Včera o 23:17

O negativach ockovania uz nie su pochybnosti,vsak aj fizer to priznal...ale o tom su uz verejne dostupne info...a ano,mnohi sportovci umreli,je zrazu narast rakoviny...padaju mladi ludia
Pozri...situacia aka bola-my sme ockovani vsetci 3x a teda,nie sme nadseni..
Ale aby som sa tymto denne suzovala,to zase nie...
Snazim sa zdravo jest, zit-to som robila aj predtym...
A ano,obcas zhresim,a co?
Zi zivot tu a teraz...uz to nijak neovplyvnis.
Ja to na sebe pozorujem-chripka miesto 2 normalnych tyzdnov trvala vyse 2 mesiacov...imunita v keli
To sa snazim obnovit...
Robit si detox,gingershoty a tak...
Ale nerobim si denne soky z hororovych scen,co by sa mohlo stat...
Uvedom si,ze aj pozitivne/negativne myslenie,postoj ta ovplyvnuju viac,ako myslis

Takze nadych,vydych...
.a ide sa dalej

osky
Včera o 23:18
@enmery

@enmery to boli ockovacie latky na uplne inej baze,a davali zmysel.
Teraz do teba napchaju len jedy....cielene

anonym_5666f0
Včera o 23:20

@lalinka328 tu nejde o názor ide o fakty. Áno. Bolo potvrdené, že z covid vakcín ľudia hlavne mladi umierajú. Je to tak. Žiaľ, všade, kde to píšu všetko mažú lebo si nebudú s**ť do úst. Žiaľ, nemali ste sa dať ockovať len toľko k tomu. 3 blízki sú kvôli tomu na psychiatrii lebo im preplo. Ja by som normálne Bila ľudí, že boli ovce a rad radom sa očkovali. Tak ale nemá každý vlastný rozum a preto to tak dopadlo. Drž sa

enmery
Včera o 23:21

Poviem vám to takto dámy, tuberkulóza košíka ľudstvo a nebyť vynálezu vakcíny, žiadny modrý koník nie je, žiadna zuza, anna na koníku, ľudstvo by vymrelo. A keď sa tak na to pozerám, vôbec by ten koniec ľudstva nebol zlý.

anonym_fc0421
Včera o 23:23
@osky

O negativach ockovania uz nie su pochybnosti,vsak aj fizer to priznal...ale o tom su uz verejne dostupne info...a ano,mnohi sportovci umreli,je zrazu narast rakoviny...padaju mladi ludia
Ja to na sebe pozorujem-chripka miesto 2 normalnych tyzdnov trvala vyse 2 mesiacov...imunita v keli
To sa snazim obnovit...
Uvedom si,ze aj pozitivne/negativne myslenie,postoj ta ovplyvnuju viac,ako myslis

Takze nadych,vydych...
.a ide sa dalej

@osky klobúk dolu, že si ochotná priznať aj odvrátenú stranu očkovania.

luccys
Včera o 23:24
@enmery

Poviem vám to takto dámy, tuberkulóza košíka ľudstvo a nebyť vynálezu vakcíny, žiadny modrý koník nie je, žiadna zuza, anna na koníku, ľudstvo by vymrelo. A keď sa tak na to pozerám, vôbec by ten koniec ľudstva nebol zlý.

@enmery Ja to davno vravim- ked ludstvo vymrie, nebude to ziadna katastrofa.

deedol
Včera o 23:25
@lalinka328

@enmery ja už naozaj to ani nechcem čítať, ale mám take obavy keď z každej strany to na mňa vyskakuje

@lalinka328 vyskakuje to na teba, lebo algoritmus vidi, ze na to klikas, pripadne sa pri tom pristavis a citas to. mne takto vyskakuju clanky o britskej kralovskej rodine uz dva mesiace, lebo som na nejaky omylom klikla. o ockovani na mna nevyskakuje nic.

deedol
Včera o 23:26
@osky

To sa snazim obnovit...

Takze nadych,vydych...
.a ide sa dalej

@osky vidis a ja mam od ockovania lepsiu imunitu, predtym som bola furt chora aj dva tyzdne, teraz som za par dni fit. mam to pripisovat tomu? korelacia, alebo kauzalita?

anonym_fc0421
Včera o 23:28
@anonym_5666f0

@lalinka328 tu nejde o názor ide o fakty. Áno. Bolo potvrdené, že z covid vakcín ľudia hlavne mladi umierajú. Je to tak. Žiaľ, všade, kde to píšu všetko mažú lebo si nebudú s**ť do úst. Žiaľ, nemali ste sa dať ockovať len toľko k tomu. 3 blízki sú kvôli tomu na psychiatrii lebo im preplo. Ja by som normálne Bila ľudí, že boli ovce a rad radom sa očkovali. Tak ale nemá každý vlastný rozum a preto to tak dopadlo. Drž sa

@anonym_5666f0 práve takáto reakcia plodí medzi ľuďmi nenávisť a odpor voči opačnému názoru.
Ja som sa očkovať nedala, viem prečo a aj som zháňala kvantum argumentov štúdií, kontaktov. Nikdy som však nikoho nenazvala ovcou, dezolém, hlupákom. Každý mal iné dôvody na očkovanie a nie každý bol ochotný rozmýšľať a vypočuť opačnú stranu. Ich vec, ich rozhodnutie, oni s tým žijú. A its not my biznis či v plnom zdraví, alebo komplikáciami. Nebudem ich osočovat a okydávať.

anonym_fc0421
Včera o 23:31
@enmery

@enmery tvoj problèm je hlavne v tom, že nie si ochotná vypočuť a pripustiť argumenty, dnes už aj fakty z ooačnej strany. Tvoje pasívno agresívne príspevky o tom svedčia.

luccys
Včera o 23:31
@deedol

@osky vidis a ja mam od ockovania lepsiu imunitu, predtym som bola furt chora aj dva tyzdne, teraz som za par dni fit. mam to pripisovat tomu? korelacia, alebo kauzalita?

@deedol Joooj, opatrne s takymi cudzimi slovami, lebo bude mat este vacsi stres😃

deedol
Včera o 23:33
@luccys

@deedol Joooj, opatrne s takymi cudzimi slovami, lebo bude mat este vacsi stres😃

@luccys pardon :D

doriiis
Včera o 23:36

Ten stres, ktorý si spôsobujes ťa zabíja rýchlejšie ako nejaká vakcina

anna777115
Včera o 23:37
@enmery

@enmery Porovnavas neporovnateĺne. Vakcina na TBC sa testovala 13 rokov a bola vyvynuta na uplne inom principe.Toto čo sa dialo v dobe covidu bolo neodpustitela genocida na ĺuďoch. Pod tlakom a strachom boli ochotni urobit takr veci, ktore teraz s odstupom casu nenormalne ĺutuju. A ano mala som aj ja tažky prirbrh covidu, ked som si myslela po mesiaci 40- tok horucok, že to už nedám a skončim v nemocnici. Nakoneiec ma zachranila kombinacia antibiotik a kortikoidov. A vieš co je este zaujimave zr moja tazko postihnuta mamina polimorbidna s milionmi diagnoz prrkonala covid lavou zadnou ani len teplotu nemala. A vies prečo? Lrbo podla zakona mala narok pri jej diagnozach a veku na tabletky na imunitu. Takže asi preto boli neskor stiahnute z lekarni, lrbo pomahali. Prekonali sme covid cela rodina a nikto z nas nie je očkovany. A to som zastancom normalnej vakcinacie. Ale toto bol proste zamer.

enmery
Včera o 23:44
@anna777115

@enmery Porovnavas neporovnateĺne. Vakcina na TBC sa testovala 13 rokov a bola vyvynuta na uplne inom principe.Toto čo sa dialo v dobe covidu bolo neodpustitela genocida na ĺuďoch. Pod tlakom a strachom boli ochotni urobit takr veci, ktore teraz s odstupom casu nenormalne ĺutuju. A ano mala som aj ja tažky prirbrh covidu, ked som si myslela po mesiaci 40- tok horucok, že to už nedám a skončim v nemocnici. Nakoneiec ma zachranila kombinacia antibiotik a kortikoidov. A vieš co je este zaujimave zr moja tazko postihnuta mamina polimorbidna s milionmi diagnoz prrkonala covid lavou zadnou ani len teplotu nemala. A vies prečo? Lrbo podla zakona mala narok pri jej diagnozach a veku na tabletky na imunitu. Takže asi preto boli neskor stiahnute z lekarni, lrbo pomahali. Prekonali sme covid cela rodina a nikto z nas nie je očkovany. A to som zastancom normalnej vakcinacie. Ale toto bol proste zamer.

@anna777115 Preboha, princíp,na ktorom je covid vakcína sa vyvíjal od 80tych rokov /taký Robert Malone s tym začal/ Zvyšok sa ani nedá čítať.

anonym_fc0421
Včera o 23:46
@anna777115

@anna777115 ja sama som očkovaná všetkým čo bolo v čase môjho detstva dostupné. Ako dieťa som bola večne chorá, obrazne povedané 300 diagnóz. V dospelosti som sa začala zaujímať o svoje zdravie, príčiny, súvislosti. Moja imunita, mínové pole. Už nikdy by som sa nedala očkovať. Viem prečo. Ináč, táto kniha bola prvá, čo sa mi dostala do rúk a otvorila oči.

anna777115
Včera o 23:54
@enmery

@anna777115 Preboha, princíp,na ktorom je covid vakcína sa vyvíjal od 80tych rokov /taký Robert Malone s tym začal/ Zvyšok sa ani nedá čítať.

@enmery Áno mRNA bola testovana ale speik protein bol použitý až pri SARS

anna777115
Včera o 23:57
@enmery

@enmery Neviem koho zastávas keď samotné farmaceutické spoločnosti priznali následky ktoré môžu byť spojené s vakcinami

anonym_cc1556
Dnes o 00:05
@osky

@enmery to boli ockovacie latky na uplne inej baze,a davali zmysel.
Teraz do teba napchaju len jedy....cielene

@osky
Presne tie iste slova si pouzila ako ortoped Kotlar aj ja ked si idem dat robit zuby radsej idem zverolekarovi

anonym_cc1556
Dnes o 00:06

@lalinka328
Podla mna si troll

anonym_a5f88c
Dnes o 03:45

@lalinka328 nuž, kto chce kam pomôžmme mu tam

anonym_109d3d
Dnes o 04:22

@lalinka328 Náhle nám zomrel sused, nemal ani 40, zostala po ňom žena a deti , písali o ňom aj v Novom čase. Každý komentár bol o tom, že ho zabila vakcína na COVID-19. Až na to, že nikdy nebol očkovaný a často sa o očkovaných ľuďoch vyjadroval ponižujúco, boli to pre neho hlupáci, ovce a predpovedal im, že skoro pokapú. Prečo ich predbehol, on zdravý antivaxer, to nikto nevie.

anonym_606141
Dnes o 04:33
@enmery

@enmery lenže toto nie je vakcína, treba ju konečne správne pomenovať. Je to genova terapia.

biba_18
Dnes o 04:34

očkovanie proti covidu je jediná vakcína na svete ktorá má viac nežiaducich účinkov na neočkovaných ako na očkovaných 😏

biba_18
Dnes o 04:39

@anonym_109d3d mne síce kamarát nezomrel, ale dostal porážku. dovtedy to sme boli samé ovce, pomrieme do roka, potom do 2, potom do 5. on s frajerkou boli z nás 8 neočkovaní. po porážke s tými rečami prestal.
už s nimi nezačal, ale našiel si inú tému 😏 z porážky sa úplne ešte nedostal…

pr85
Dnes o 05:06

@lalinka328 A akou vakcínou si očkovana? Ja má 2x Sputnik a 1x Sinopharm (dostal som v Maďarsku) a chvála Bohu to nemalo na mňa zatiaľ žiaden negatívny účinok.

anonym_79b543
Dnes o 05:17

Pracovala som cez covid na covidovom oddeleni .. a poviem ti, to čo som tam zažila a videla, už nikdy nechcem zažiť a vidieť. Zomierali tam ľudia v mojom veku, vo veku mojich rodičov, zomreli nám tam manželské páry a starí ľudia ktorým deti zakázali očkovanie. Zomrela nám tam mamička pár dní po pôrode. Toto je skutočnosť. Tiež nie som nejak extra total zástanca očkovania ale zaočkovať som sa dala. Pravidelne sme posielali hlásenia o príjmoch, exitoch, UPV a vždy či sú alebo nie sú tí ľudia očkovaní a veru fakt bol rozdiel v očkovaných a neočkovaných, hlavne v kolónke Exity a UPV.
Teraz keď si aj poviem občas, že možno som sa nemusela dat očkovať, tak si vždy poviem, že vtedy som to tak cítila a bolo to podľa mňa v tom čase dobre rozhodnutie a preto som sa dala a možno by som tu už dávno nebola na svete keby mi očkovanie nepomohlo.
A ako je písané vyššie- čo čítaš to ti vyskakuje. Ak klikáš na dezinformačné weby a články o kovide tak ti vyskakujú. Mne taky nevyskočil hádam 2 roky. Na nete tiež netreba veriť všetkému. Keď budeš klikat na články o ufónoch, tak ti budu vyskakovať články o ufónoch a o tom ako obsadzujú našu zem.. to sú algoritmy a tie nerozdeľujú na pravdivé články a konšpirácie.

Strana
z5