Manžel, ja a bábätko

1. okt 2021

Už je tu x tem ale musím..
Som týždeň po pôrode. A asi namne vidno že som fit.. pretože môj manžel nemá problém skoro obden chodiť na pivko. Jasné,bolo to aj pred pôrodom,no štve ma to.😏
Inak sa stará ako vie..okrem domácich prác ,to je namne a vždy bolo.
Neviem či mu to vyčítam alebo chcem byť vlastne aj sama . Najhoršie je že si na to zvyknem a už ho nebudem ani chcieť aby s nami trávil čas. Viem že to príde,skôr či neskôr.😔už teraz vo mne lomcujú pocity ako v tom že budem odmerana
. Dokonca som mala už aj sen o tom.
Chcem sa cítiť viac cenná😔

heleninamama
1. okt 2021

Celý čas chodil po práci na pivo a teraz to má zrazu meniť? A prečo? Kvôli už opozeranej žene a dieťaťu?
Priznaj sa, že Ty si nedočítala tú rozprávku o chlapovi, ktorý sa zmenil po narodení dieťaťa, dokonca a rýchlo si išla plodiť???

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
1. okt 2021

Toto by mi vadilo este pred splodenim dietata.. teraz to tazko zmenis. Akeho otca si vybrala takeho mà. Tu moc nie je co poradit. Skoda no.. drz sa.

vanda323
1. okt 2021

Chlapa so treba cvičiť od začiatku pretože si rýchlo zauziva nesprávne veci...ako napríklad ten tvoj....môj nechodí nikdy po krčmách pretože keď sme spolu začali chodiť som mu povedala že sa mi to hmusi, ak ide niekde s kamošmi alebo bratmi tak raz za 2 mesiace tak idú sa najesť, posedieť, ale nikdy nepríde opitý, nedovolí si to lebo ma.doma.deti . Alebo kamaráti prídu na návštevu k nám najeme sa.spolu deti sa pohraju a v normálnom čase idú domov...toto by som určite netolerovala!

zizinicka
1. okt 2021

U mna presne to isté skoncilo rozvodom😏 síce nepil,ale nestaral sa o nic, z práce domov a dosť...prestala som ho potrebovať a neskôr aj milovať....najhoršie bolo,ze jemuvsa zdalo byť všetko ok,ved chodí do práce ale chodila som aj ja a k tomu dve deti,dom.....

autor
1. okt 2021

@zizinicka čo sa týka práce ,peňazí tak to je moc šikovný ale mňa žere len toto .
Ja som už bola na nervy s toho ,no potom som to neriešila no ale je mi to ľúto. Mám chuť mu písať sms nech tam není dlho . Lenze to nepomôže. Nechápem ,prečo sa nemôže zdvihnúť a ísť domov za nejakú hodinku za nami. Prečo tak musí sedieť s kamarátmi až dovtedy pokiaľ oni nepôjdu domov odtiaľ

mandarinka555
1. okt 2021

Možno sa tam cíti lepšie 🙂

miadi
1. okt 2021

Lebo dieta chlapa nezmeni no zmeni pohlad jeho partnerky nanho. Tebe sa totalne zmenil zivot, on si zije dalej ako pred tym.

zizinicka
1. okt 2021

Ja som ho zas musela posielať von s kamosmi,bo len doma sedel na zadku a nic nerobil...

elizabet173
1. okt 2021

prečo by mal, keď to doteraz nerobil? Veď tebe to nevadilo a on si zvykol. Nemá dôvod to meniť len preto, že pribudlo dieťa, Je príliš malé, čo s ním? Tebou lomcujú hormóny, možno by pomohlo si s ním sadnúť a bez výčitiek sa porozprávať. Ako si to predstavuje on, ako ty a možno sa niekde stretnete. A možno aj nie.

h2
1. okt 2021

"Inak sa stará, ako vie... okrem domácich prác..." A ako sa teda stará? Že zarobí peniaze a zdrhne chlastať s kamošmi? Treba sa s ním v kľude porozprávať, že už nie je slobodný mládenec, ale otec rodiny a že by sa mal podľa toho správať.

tatisna
1. okt 2021

Autorka, teraz ako drvivá väčšina žien zistíš, že chlap je len ďalšie dieťa čo musíš zvládnuť, ibaže už odrastené. 😆

luccija
1. okt 2021

Nie si to ty, čo muz s ňou nechcel nikam chodiť?a on bol každý deň s chlapmi na pive a ona tehotná doma?ak áno, tak je to ako píšeš skôr či neskôr pôjdete od seba.

euka210
1. okt 2021

Naco ci chcela s takym dieta, ked vies ako to dopadne...nie dobre?! To je mimo mojho chapania.

barborachors
1. okt 2021

Ved aj ty chod na pivo. Ja by som mu dala, ze na pive vysedavat. Asi je este v soku z tej zmeny alebo co.

kitycat
2. okt 2021

Pomaha ti so vsetkym okrem domacich prac?
Cize papa, kaka a spinka? Mas 2 male deti. Gratulujem!