icon

Ako často sa chodí k lekárovi s novorodeniatkom?

magnesia
14. jan 2013

na preventivne prehliadky

trti
14. jan 2013

Prvýkrát do 3 dní po prepustení z porodnice, potom sa chodí po 2 týdňoch, potom od 2.mesiaca po mesiaci, od 4.mesiaca po dvoch mesiacoch.

xlucia
14. jan 2013

naprv. po dvoch tyzdnoch mylsim, a ked ma 6 tyzdnov, potom kazde dva mesiace

baryana
14. jan 2013

ja som chodila s najprv kazde tri tyzdne, asi po troch mesiacoch kazdy mesiac a teraz, ked ma skoro rok, tak kazde dva mesiace.

rora
14. jan 2013

niekde som citala ze je povinne ist s dietatom do 1.roku zivota 9x na preventivku. ja osobne som isla kazdy mesiac (pediatricka mi zakazdym povedala najblizsiu navstevu). Prvykrat sme isli hned prvy prac.den odo dna prepustenia z porodnice. malo by to byt do 3 dni odo dna prepustenia, my sme isli na druhy den 🙂

nikolet_89
14. jan 2013

ahoj moja sa narodila 20.2. k lekarke prvy krat sme isli 27.2 a na prehliadky sme sli takto: 13.3, 3.4, 24.4, 22.5, 14.8, 2.10, 27.11 a teraz ideme 19.2 :D

lucka1987
14. jan 2013

vobec ci to nepamatam.. ale vzdy mi to doktorka pekne napisala do knizocky, kedy mame dalsiu poradnu.. u nas v obci si zriadila akusi ambulanciu prevencie a tak som sa tam ukazovala niekedy kazdy tyzden, len tak na pokec, ze co a akoa sa mame a co nove, a kukla na zubky odvazila, spytala, sa akos pinkame, pokecala som s inymi mamami a tak..

simca06022011
14. jan 2013

no prvy krat prisla ku nam a potom v pondelok som isla s malou, lebo museli robit odbery... a potom nam vzdy napisala.. bolo to cca kazdy mesiac do polroka a potom uz neviem.. na ockovania a v 1 roku, potom v 15mesiaci... a tam nam povedali ze az na 2. rok nas budu volat..