icon

Dobrý detský zubár v Poprade

alenka7777
4. feb 2015

Ahojte mamicky. Dufam, ze mi niekto poradi. Uz zacinam byt zufala...Potrebujem pre svoju dcerku nejakeho dobreho zubara v Poprade. Najlepsie zenu, ale moze byt aj chlap. Dakujem za vsetky tipy.

alenka7777
autor
•
16. feb 2015

ziadne mamicky z popradu a okolia???

dasenka1203
•
16. feb 2015

@alenka7777 ahoj, uz to tu niekde v diskusiach bolo, mozno v popradskej skupine, zienky chvalia dr.Vorobela (toho co je v reklame) 🙂 a my chodime k dr.Slobodnikovi - ten je tiez zlaty a super pristup k detom ma aj dr.Kleinova na zs tajovskeho

alenka7777
autor
•
16. feb 2015

ahoj. dakujem. tak musim este lepsie pohladat, lebo som to nikde nenasla. K panovi dr. z reklamy chodime aj my s manzelom, ale nasa mala sa ho boji. Vseobecne sa boji muzov, takze by som bola radsej za zenu. Dr. Kleinova ide uz o chvilu do dochodku, takze to uz tiez nie je realne......

alenka7777
autor
•
16. feb 2015

hadam sa este nejake mamicky ozvu

alenka7777
autor
•
17. feb 2015

Este nejake tipy?

alenka7777
autor
•
19. feb 2015

:(

alenka7777
autor
•
13. mar 2015

skusim este raz. vie niekto poradit dobru zubarku pre deti v pp?

kasiopeja01
•
7. sep 2015

Dobry den Alenka,prosim vas nasli ste nejakeho zubara? My mame ten isty problem. Janka

jankao1
•
7. sep 2015

Zdravím všetky mamičky, ja neviem, či je to aj originál detský zubár .... alebo sa venuje čisto len strojčekom ale my sme z LM a dochádzame až o PP , pretože starostlivosť pani Dr. Sonogovej je na úžasnej úrovni - stomatologické centrum DENTAKRA ... tam ste neskúšali volať, či by vás neošetrili ?

kasiopeja01
•
7. sep 2015

Prave sme sa tam objednali, nasla som velmi dobre recenzie od mamiciek tak uvidime 🙂

stanulik79
•
9. júl 2018

@jankao1 zareagujem po dlhom case ak vam to nevadi...chcem sa opytat, koľko vas to tak celkovo vyslo ten strojcek? A odporucate ich? Ďakujem 😉

jankao1
•
10. júl 2018

@stanulik79 dobry den. Urcite odporucam vsetkymi 10timi...strojcek nas vysiel na 450-500€ a ked sme boli dotahovat gumicky tak 15€/mesiac. Stale je to ovela menej ako pytali ini zubari.
Vzdy su tam vsetci usmiaty a objednaju vas ako vam pasuje ci uz na den alebo hodinu. Ja za nas urcite by som nemenila. A to tam chodime uz 3 roky a vysledky su viditelne...nakolko ma dcera od narodenia posunutu sanku.