icon

Existuje online psychiater zdarma pre manžela?

31. máj 2024

Ahojte existuje nejaký psychiater online pre môjho manžela nie pre mňa..nemáme korunky. Tak preto zdarma.
Okrem ip niečo existuje ?
Manžel začal trpieť agresivitou. Z ničoho nič.
Chcem sa spýtať na niečo. Ďakujem
Existuje ip ale tam sú iba psychológovia

autor
•
31. máj 2024

Alebok je tu nejaký psychiater budem rada

bublinka1426
•
31. máj 2024

nic nie je z nicoho nic. niekde je problem. spustac.

rozculena
•
31. máj 2024

u psychiatra sa neplatí....

bublinka1426
•
31. máj 2024

@rozculena to je pravda. myslim ze staci vymenny listok od vseobecneho lekara.

rozculena
•
31. máj 2024

@bublinka1426 netreba,tak ako netreba ku gynekol. a kožnému

lenka188
•
31. máj 2024

U psychiatra sa nemusi platit a myslim, ze k psychiatrovi netreba ani vymenny listok. Najdite si podla obvodu. A len k tomu dovodu, ak je to naozaj ze nahla otocka spravania, tak by som hladala skor neurologa ako psychiatra.

euka210
•
31. máj 2024

tak plati sa u psychologov, ktori nemaju zmluvy s poistovnami. Psychiater je dr.ako kazdy iny lekar, staci vymenny listok od obvodnej a ist...on predpisuje lieky.
Psycholog lieci slovom, lieky nedava.

lavender94
•
31. máj 2024

Psychiater je “zadarmo” presne ako každý iný lekár… stačí sa objednať, nepotrebuješ ani výmenný lístok nič. Najväčší problém je s vyťaženosťou. Napríklad moja dr pracuje na troch pracoviskách, všade po jednom dni, ma 77 rokov a je výborná na ťažké prípady, schizofrénie, závislosti. Ale na depresie a úzkosti a tieto bežnejšie veci vôbec nie je vôbec dobrá a ma postupy ako z prvej polovice 20.storočia, takže je to ťažko.

oblaacik
•
31. máj 2024

Ved a to by neslo cez poistovnu? Proste normalne ako ked ides napriklad na ocne, neplatis pri navsteve lekara.

koniarova
•
31. máj 2024

Si si istá, že z ničoho nič? A ako si prišla na to, že psychológ nestačí?

autor
•
31. máj 2024

@bublinka1426 no on bol vzdy cholerik, teraz presiel po rokoch do agresivity zurivsoti amokov a je nebezpecny si myslim uz, liecit sa nechce, preto skusam psychiatra online, lebo zijeme v zahranici, nie na sk,

simona20201309
•
31. máj 2024

A manzel s tým súhlasí? Ak sa nechce liečiť tak asi ťažko ho dostaneš aj na online poradenstvo. Donútiť ho môžeš tuším len súdnou cestou.

rozculena
•
31. máj 2024

to ty si založila tú tému na 15 strán,ako muž zúri a ty stále tomu chceš prísť na kĺb a všetci ti radia,aby si od neho utekala?

koniarova
•
1. jún 2024

@rozculena no ak je to ona, písať niečo je úplne zbytočné.