icon

Hľadám maďarsky hovoriaceho psychológa pre 9 ročného syna

evica1983
5. apr 2013

Ahojte mamičky. Neviem či každá číta diskusie ale chcela by som sa porozprávať s niekym kto má 9 ročného syna a má búrlivé nápady. niekedy mi pripadá ako by nebol v realite a myslí si že všetko može. Ked bol malý mal sa narodiť o dva týzdne skor ako sa narodil. totižto nemala som pohyby lenže v nemocnici mi povedali že nemajú miesto, tak ma poslali domov. porod bol hrozný a voda bola zakalená. teda sestrička hovorila, že už mal byť na svete. Chodili sme k neurologovi, ktorý zistil, že je hyperaktívny ale to vyrastie do troch rokov. No nestalo sa. Pred dvoma rokmi utrpel otras mozgu. Niekedy sa mi zdá byťť aj dezorientovaný a začal chodit a rozprávať zo spánku. U neurologa nič nezistili. Kvoli tomuto hladám psychologa ktorý by vedel aj madarsky. Ak viete pomožte.

eir
5. apr 2013

@evica1983 ahoj ... poznám jedného výborného psychológa z Čiech, chodí raz za mesiac do BA a NZ, kedže je Čech, maďarsky asi nevie... nechcem robiť reklamu, tak keď budeš chcieť, napíš mi IP, pošlem ti kontakt ...

seba1
5. apr 2013

@evica1983 zavolaj si a spýtaj sa či vedia maďarsky http://www.zoznam.sk/katalog/Zdravie-krasa/Ambu...

evica1983
autor
5. apr 2013

Dakujem za pomoc
🙂 😉

verini
5. apr 2013

len hľadať a hľadať, zistila som že nie každý psycholog ti dokáže s tým ktorým problémom pomôcť...nechápem, ako je to možné. to ako keby si išla k zubárovi a každý ti vie opraviť jeden zub

sushika
3. sep 2014

neviem či je táto otázka ešte aktuálna, ale ja poznám jedného psychológa, ktorý hovorí aj po maďarsky, je z Rimavskej Soboty

fetike11
5. mar 2015

@sushika mohli by ste mi poslať kontakt na ten z Rimavskej Soboty? Ďakujem