icon

Kde nájsť neurológa s ľudským prístupom?

vkiki
27. feb 2024

Ahojte Kočky, chcem sa opýtať vedeli by ste o nejakom neurológovi ktorí by mi bol schopný bez nejakých blbých rečí dať potvrdenie a zároveň mal normálny ľudský prístup? Ďakujem za infošky.

sisa_s
•
27. feb 2024

Potvrdenie o com?

micusa2222
•
27. feb 2024

@vkiki to by tak vyzeralo, aby ti lekár dal kadejaké potvrdenie, len tak...asi si na zlej adrese...

vkiki
autor
•
27. feb 2024

Nechcem to tu rozpisovať do detailov, mám problémy s chrbticou a aj s prsiami,čiže potrebujem neurológa ktorí by mi dal toto potvrdenie a mal normalny ľudský prístup

alickapusinka
•
27. feb 2024

tak ak nechceš rozpisovať tak načo chceš radu. Ak máš na priamu platbu do Bôry ta zoberú hned aj bez výmenného lístka.

vkiki
autor
•
27. feb 2024

Ja som sa iba spýtala na neurológa ktorí je ochotný mi dať toto potvrdenie a má ľudský prístup a bol by ochotní ma aj vypočuť čo ma trápi, a nie som povinná každému tu rozpisovať svoje záležitosti, keď sa ma niekto opýta prečo to potrebujem odpoviem
A možno aj zvážim Bory, bola si tam aj ty?

alenamihal
•
27. feb 2024

Uprimne ,lekar s ludskym pristupom uz nie je /cest vynimkam/ ale ja o takom neviem...lekari sa menia na mäsiarov ,len co najviac ludi zobrat a potom nestihaju a objednava sa na mesiace...skor sukromny lekar ,kde ta vypocuje a zaplatis si..

vkiki
autor
•
27. feb 2024

Ja viem, dnešní doktorí sú takí a poznám to tiež som dlho čakala na termín u nejakého doktora a šlo ma roztrhnúť, a ak by si vedela nejakého súkromného neurológa odporučiť idem smelo do toho.