Kde nájsť podoskopickú kliniku v Trenčianskom kraji?
Dobry den. Kde v Trenc.kraji je dobra klinika, kde by vedeli podoskopom vysetrit 3 rocne dieta + ukazat cviky a nasmerovat v liecbe. Ma vpacene clenky. Dakujem.
@anonym_autor dať si do Google, v Trenčíne sú hneď 3
@ivicatolic dakujem za super radu. Logicky, ze som si to do googlu dala!!!! Ale chcem vlastne skusenosti. Nabuduce sa laskavo ani nezapajaj do debaty s takouto pomocou
@anonym_autor ty si zalozila temu kto zbil navaru? 😂😂😂😂😂😂😭😭😭 boze moj. Prosim ta, chod si citat detinske clanky a tuto diskusiu nechaj pre dospele zeny
@anonym_autor ty si zalozila temu kto zbil navaru? 😂😂😂😂😂😂😭😭😭 boze moj. Prosim ta, chod si citat detinske clanky a tuto diskusiu nechaj pre dospele zeny
@anonym_autor ako dospelá si už mala byť s deckom na klinike a nie tu vyšetrovať, ktorá je dobrá klinika,
@anonym_autor ako dospelá si už mala byť s deckom na klinike a nie tu vyšetrovať, ktorá je dobrá klinika,
@ivicatolic hej? Tak preco mi pises ze od 7 rokov? Chod riesit navaru a staraj sa o tvoje STAROSTI 😭😂😂
@ivicatolic hej? Tak preco mi pises ze od 7 rokov? Chod riesit navaru a staraj sa o tvoje STAROSTI 😭😂😂
@anonym_autor si predstav, nikto nič nevie o Navarovi, ty si už u doktora?

@anonym_autor dať si do Google, v Trenčíne sú hneď 3