icon

Kde robia PEP test?

uzanka16
14. jún 2023

Prosím, kde robia PEP test okrem BA a KE? Mali nám robiť v Dolnom Smokovci, ale prístroj majú preč, takže, len stále predpoklad, že deti majú reflux.

diaalex
14. jún 2023

@uzanka16 nám povedali, že len Ba a Ke 🙂 moja to absolvovala min rok aj to tak, že som prišla do ke pre veci (skúmavku), pani dr mi označila koľko slín a keď som nazbierala odniesla som späť k ním do labáku 🙂

gerfinka
14. jún 2023

@diaalex
@uzanka16 aj vo zvolene. Doktorka Somorova. Nedávno sme s dcérkou absolvovali.

gerfinka
Autor odpoveď zmazal
uzanka16
autor
15. jún 2023

@gerfinka podarilo sa mi nakoniec v RK na krcnom tak som rada.

1986majka
25. okt 2023

@gerfinka ahoj,prosim ta,kolko slin bolo treba na ten pep test?🙈🙈lebo mali by sme to absolvovat s malym(teraz mal 5 rokov) a nie a nie ho naucit nazbierat tie sliny,vypluvat vie,ale tie sliny nevie zozbierat v ustach🙈🙈🙈pojdeme tiez do zvolena.dakujem za odpoved🙏

diaalex
25. okt 2023

@1986majka zober pipetku a vysaj mu 🙂

1986majka
25. okt 2023

@diaalex dakujem za tip🙂 dnes som ho to ucila,tak nieco povypluval,snad to bude stacit🤣 prosim ta a to sa pluje iba jeden den alebo viac?niekde som citala ze 3 dni po sebe🙈

diaalex
25. okt 2023

@1986majka mne povedala, že pipetkou vysajem až po čiaru (označili mi skúmavku), mám to držať v chladničke kým toľko nenazbierala a doniesť 🙂 nepovedali dni

1986majka
25. okt 2023

@diaalex dakujem za info,uvidime co mi odpisu,pisala som im mail nakolko telefonne cislo nemozem zohnat🤦‍♀️ze informacie cez mail🤷‍♀️

gerfinka
26. okt 2023

@1986majka moja tiez ma len 5 rokov. Tusim bol pokyn, ze sa mozu sliny zbierat 3 dni. Ale v podsate sa jej to podarilo za jeden. Bola to len taka skumavka mala.

ermina2
27. nov 2023

@gerfinka prosim vas ste sa objednavali?uz tyzden sa tam neviem dovolať..alebo kedy cca volat?dakujem Erika

lienkazienka
2. dec 2023

@uzanka16 prosim Vas kde v Ruzomberku sa da spravit Pep test.? Na google mi nic neukazuje. Dakujem.

gerfinka
2. dec 2023

@ermina2 už si nepamätám či telefonicky alebo osobne. Lebo s dcérou sme tam chodili aj kvôli výberu mandlí a v tej poliklinike máme aj iných doktorov.

uzanka16
autor
4. dec 2023

@lienkazienka Terekova Gabriela - krcná lekárka

ermina2
6. dec 2023

@lienkazienka my sme z Pd a boli sme vo Zvolene...riesili sme to cez mail...sestricka mi zavolala a dohodli sme sa...boli sme tam 5min asi a vysledok znova na mail nam poslala

saska00
26. aug 2024

@uzanka16 a cena prosím za ten test u nej?

uzanka16
autor
12. sep 2024

@saska00 už si nepamätám koľko to stalo ale niečo sa mi marí že nejakých 36-40€ ale nie som si istá.

katka1981
2. apr 2026

Ahojte prosim vas staci na zistenie u dietata, syn bude mat 10 rokov, absolvovat PEP test? Je to spolahlive vysetrenie? Dakujem.

uzanka16
autor
10. apr 2026
@katka1981

Ahojte prosim vas staci na zistenie u dietata, syn bude mat 10 rokov, absolvovat PEP test? Je to spolahlive vysetrenie? Dakujem.

@katka1981 za mňa spoľahlivé, párkrát naplul slín do skúmavky a do pár minút sa zistilo že má reflux a čo nemôže jest

katka1981
10. apr 2026
@uzanka16

@katka1981 za mňa spoľahlivé, párkrát naplul slín do skúmavky a do pár minút sa zistilo že má reflux a čo nemôže jest

@uzanka16, prosim ta a kde konkretne ste boli. Ja som skor rozmyslala nad tym, ze co ak zrovna v ten den ho mat nebude a inokedy ano, ze povedzme ze jo ma nepravidelne. Dostal aj lieky, ci staci dieta? Viem, ze na reflux sa nesmie sladke, to mojhu nedonutim ani keby sa mu vyhrazam neviem ako. Ake priznaky refluzu ma? Moj jediny ze sa mu kazia zuby ale zubar vobec nespominal mozny reflux, to len my hladame pricinu preco sa mu kazia. Velmi pekne ti dakujem ze si odpisala a odpises.