Kde robia PEP test?
Prosím, kde robia PEP test okrem BA a KE? Mali nám robiť v Dolnom Smokovci, ale prístroj majú preč, takže, len stále predpoklad, že deti majú reflux.
@uzanka16 prosim Vas kde v Ruzomberku sa da spravit Pep test.? Na google mi nic neukazuje. Dakujem.
@lienkazienka my sme z Pd a boli sme vo Zvolene...riesili sme to cez mail...sestricka mi zavolala a dohodli sme sa...boli sme tam 5min asi a vysledok znova na mail nam poslala
Ahojte prosim vas staci na zistenie u dietata, syn bude mat 10 rokov, absolvovat PEP test? Je to spolahlive vysetrenie? Dakujem.
@katka1981 za mňa spoľahlivé, párkrát naplul slín do skúmavky a do pár minút sa zistilo že má reflux a čo nemôže jest
@uzanka16, prosim ta a kde konkretne ste boli. Ja som skor rozmyslala nad tym, ze co ak zrovna v ten den ho mat nebude a inokedy ano, ze povedzme ze jo ma nepravidelne. Dostal aj lieky, ci staci dieta? Viem, ze na reflux sa nesmie sladke, to mojhu nedonutim ani keby sa mu vyhrazam neviem ako. Ake priznaky refluzu ma? Moj jediny ze sa mu kazia zuby ale zubar vobec nespominal mozny reflux, to len my hladame pricinu preco sa mu kazia. Velmi pekne ti dakujem ze si odpisala a odpises.

@uzanka16 nám povedali, že len Ba a Ke 🙂 moja to absolvovala min rok aj to tak, že som prišla do ke pre veci (skúmavku), pani dr mi označila koľko slín a keď som nazbierala odniesla som späť k ním do labáku 🙂