icon

Kde ste boli s 2 ročným dieťaťom u zubára v Bratislave?

renatka737
20. jan 2012

Ahojte maminy, boli ste s dvojrocnym dietatom u zubara? Ja som obvolala zatial len dve ale nik nas nechcel vziat...Kde ste boli vy v Bratislave? ci na preventivku sa s takym malym dietatom nechodi? ako to vlastne je?

renatka737
autor
20. jan 2012

Dakujem za rady

liz_lemon
20. jan 2012

@renatka737 skus zubara v oblasti, kde byvate, tam vas niektory musi zobrat
inak by som sa obratila na sukromne ambulancie, osobne ti mozem odporucit ambulanciu MUDr. Zemana http://www.zubnaprax.sk/zubar-a-detsky-pacient , konkretne ti odporucam MUDr. Doskocilovu

renatka737
autor
20. jan 2012

@liz_lemon dakujem a kde sidli? ty si bola s takym malym dietatom?

renatka737
autor
20. jan 2012

@liz_lemon dakujem za link uz viem kde to je....

liz_lemon
20. jan 2012

@renatka737 ja este take dieta nemam, ale deti tam boli, ked som tam bola, urcite tam budem chodit s nasim dietatom, ked pride cas

renatka737
autor
20. jan 2012

@liz_lemon este mam jednu otazku videla si tam aj 2rocne? ci troj? pretoze na stranke maju napisane ze prijamju pacientov predskolskeho veku... tak podobne bolo aj napisane na jednej stranke, potom som tam volala a povedali mi ze beru deti co maju uz zmiesany chrup...tak neviem.... Ale v pondelok tak zavolam a uvidim co mi povedia... Ale dakujem

liz_lemon
20. jan 2012

@renatka737 to si uz zial nepamatam, len viem ze im nejake hracky davali ako za odvahu

kvieta
20. jan 2012

Ahoj, vraj s dieťaťom je potrebné ísť na preventívku bez ohľadu na to, koľko a aké zuby má. Niektorí samotní zubári to pokladajú za mierne povedané prehnané, ale vraj ak dieťa nebude mať preventívku a príde nebodaj k nejakému zákroku, nebude preplatený poisťovňou. Moja dcérka mala v auguste 3 roky a chodím s ňou od 2r. každý polrok ku svojmu zubárovi.

renatka737
autor
20. jan 2012

@kvieta Ahoj, s tou poistovnou mas pravdu, ale nie vsade chcu vziat take male dieta aspon ja neviem kde.
Moj zubar nebere tiez take male deti preto hladam takto...kam chodite vy? dakujem

mamutka
20. jan 2012

@renatka737 tato je uzasna, tiez sme nemohli dlho najst, tak maly sa k nej dostal az ako 3 rocny
http://www.azet.sk/firma/48820/mudr-ludmila-kuc...
isiel od nej vyrehleny aj s darcekmi a uz u nej bol aj manzel, no fakt super 😉

kvieta
20. jan 2012

V tom Ti asi nepomôžem, ja som z Východu a keď som dobre pochopila, Ty si z BA. Ale ak si nevieš rady, opýtam sa kmotra, bývajú tiež v BA a majú 4r. syna.

renatka737
autor
20. jan 2012

@mamutka bere az od troch? ci skor ste nesli? dakujem

mamutka
20. jan 2012

@renatka737 my sme ju skor nenasli, dalo to zabrat, najst zubarku pre male deticky, urcite berie aj 2 rocnych

renatka737
autor
20. jan 2012

@mamutka moc dakujem, ulozila som si kontakt a v pondelok obvolam. Dufam ze nas vezme...
Ma tvoje dieta biele zubky? malej sa robi daky zlty povlak ci co to je. Napriek tomu ze jej od prveho zubka cistim zuby 2x denne a teraz uz aj s pastou

mamutka
20. jan 2012

@renatka737 malemu sa tiez robi povlak, ale on dlhodobo bral sirupy na kasel, dr.povedala, ze to z nich, aj ked som umyvala zubky, proste je v tom vsetkom kopa cukru a pod. a ked rano nestihnem umyt, tak mu to skodi. ale vecer som umyvala vzdy. Ona vam poradi, skontroluje, myslim, ze budete obe spokojne. moj maly nechodi vacsinou od dr.vysmiaty, ale od nej siel ako z lunaparku 😀

renatka737
autor
20. jan 2012

@mamutka no to je super ze sa neboji, aj mala bere uz vyse roka Peritol a tiez to je sladke mozno to bude koli tomu.... Aj sa s tym povlakom da nieco robit? kamoskin maly ma nieco cez 3roky a predne zuby skoro nema. Ma ich uplne hnile hnede. nechcem aby tak dopadla aj mala

mamutka
20. jan 2012

@renatka737 no s tym ako to ma maly sa vela nenarobi, len cistit a obcas elmex gel, aby sa stoplo poskodzovanie. tie zubky nie su dost hrube aby sa tam pred vrtal a nejako nahradzal, fakt len cistit a udrzovat stav.....on nikdy nepil cajiky, dzusy a pod, len cista voda prip.bylink.slaby caj a odkedy berie dlhodobo sirupy, tak toto.... no skoda je to. som si to vycitala, ze ako k tomu mohlo dojst, ale ked povedala, ze su to tie sirupy, co bolo fakt pol roka, kym sa zistilo, ze kasle z alergie a odvtedy berie uz ten spravny sirup, ale zase - dlhodobo.....

renatka737
autor
20. jan 2012

@mamutka na nervy, lieky maju liecit ale kazia nieco ine... dakujem za ten kontakt pekny vecer

mamutka
20. jan 2012

@renatka737 dufam, ze budete spokojne 🙂 aj tebe pekny kludny vecer

renatka737
autor
26. jan 2012

@mamutka Ahoj chcem sa podakovat za kontakt na tu pani Kucerakovu.... Dnes sme tam boli a bola uplne super...skvely pristup som nadsena a stastna ze jej tie zuby pozrela zacinaju sa jej kazit koli liekom ale poradila nam ako tomu zabranit aby sa to sirilo. Este raz dakujem🙂

mamutka
26. jan 2012

@renatka737 ahoj, prave som ti chcela pisat, aj my sme tam totiz dnes podvecer boli 😀 maly bol objednany, lebo som mu nasla bodku na zubku minule a ono ti uz to bol kaz........ tak mu povrtkala, s patricnym kecanim okolo, no zabavna bola, takze maly bol hrdina 😎 dolezite je deticky nestrasit zubarom aby sa toho nebali no a potom uz len najst taku skvelu pani doktorku 😵 tesim sa ze som dobre poradila a pacilo sa vam 😉

niki080
28. jan 2012

@renatka737 mozem sa opytat kolko si platila?

slnieckoma
28. jan 2012

Ahojte maminy mojej sa tiez zacina robit povlak na prednych zubkoch..ale prechadzame zo sirupu na cajik no snad jej zmizne..nieje velmi vidno len vonku na dennom svetle, mate nejake napady ako ho odstaranit-nejaka pasta alebo pod.? 😉 vopred dakujem

renatka737
autor
29. jan 2012

@niki080 Ahoj, jasne platila som 5eur za preventivku a 4eur lebo nam dala taky gel na zuby Elmex koli kazom..

renatka737
autor
29. jan 2012

@slnieckoma Ahoj a ja som si myslela ze to ma povlak, nevyzera to ako kaz a predsa ma to kazy, treba obmedzit cukry. My bereme dlhodobo sirup Peritol tak preto sa jej zacali kazit. Treba ich cistit 3x denne a na kazdu nedelu vecer taky gel co natreme a neumyvame... potom uz nesmie jest ani pit sladke len vodu. Ak navstivite zubarku povie ti ci je to len povlak alebo zacinaju kazy

slnieckoma
29. jan 2012

@renatka737 ok dakujem za radu uz zhanam zubara 🙂

niki080
10. feb 2012

@renatka737 dakujem 🙂