icon

MUDr. Dušan Baláž - gastro Martin

slnecnica777
2. sep 2022

Bol prosím vás niekto nedávno u pána doktora Baláža v Martine na gastro vyšetrení? Ako to tam prebieha? Počula som, že sa u neho niekedy v čakárni caka aj 3 hod. Mňa tam poslala moja lekárka na kolonoskopiu. Objednávajú rovno na kolono alebo najprv predtým robia nejaké vyšetrenie a podľa toho až objednaju? Koľko sa platí za anestézu?

evabb35
2. sep 2022

@slnecnica777 ale veď pri kolonoskopii, čo je vyšetrenie sa anestéza predsa nedáva.

hradnapani
2. sep 2022

@evabb35 dava sa, je taka moznost

sorciera24
2. sep 2022

Moja mama bola na kolono u neho v juli, na termin cakala skoro 3mes. a ano, aj na objednanie sa caka 2-3 hodiny, na vyšetrenie tiež....ale spravil jej super všetko a hned aj polypy jej odstranil pri jednom vysetreni (povodne sla najprv na rektoskopiu, ale kedze bola dobre vycistena, tak jej hned urobil aj kolono, inak na nu mala ist az o dalsi mesiac)...anestezu nemala...ale za odstranenie 4 polypov platila dost vysoku sumu (skoro 100e)

laciservis
3. apr 2026

Dobry den všetkým.Bol som včera na kolonoskopii u pana doktora Baláža.0bjednanie trvá podľa poradia ako si vytiahnete čislo.I ked som mal č.7 čakal som skoro 3 hodiny.Predbiehanie a podobne neresti si spôsobujú ľudia sami.Dostal som termin za dva týždne.Samotná platba-zaklad vyšetrenia 50€. doporučujem +30€ za analgosedaciu-to je plyn ktorý vdychujete.Dohromady 80€.Polypy som mal dva-neplatil som za odstrénenie.Jeden polyp bol menši a išiel klieštikami.Druhý bol večí a na ten dali sľučku a odtrhli ho.Pozor-nič necitite,nič nebolí.Samotné natretie konečníka gelom-Mesocain a nasledne zavedenie kamery-nebolí-je tam mierny tlak.Samotna kamera v črevach nebolí.Nepríjemný tlak je-prechod z hrubého čreva do tenkeho.Nieje to bolesť ale tlak-potom je to už v pohode.Z kamery ide voda ktora vyplavuje nečistoty z čriev.Celý zakrok u mňa som sledoval na monitoroch a rozpraval som sa s doktorom a so sestrami.(vtipkovanie)Netreba mať strach (ten som mal aj ja).Netreba sa báť a mať stresy.Plesnutie po riti je viac bolestivé to mi verte.Uspávanie sa robí tiež.To stojí 210€-je privolaný druhý doktor.Nedávajte si to-je to zbytočné.p.doktor aj sestry sú veľmi príjemný-kludne by som išiel aj 3x za sebou.Neverte ľudom čo šíría klebety že ake je to bolestivé-je to lož.Ešte dodám že vám vyčista vodou čreva-samozrejme ta voda pri zákroku je odsavaná.Takže čreva ako nové.Napísal som to tu len preto lebo som zháňal pravdivé informácie a tie boli nedostatočné alebo zkreslené alebo vymyslené.Na záver:ľudkovia moji zlatí-nebojte sa nič to nieje a neverte ostatným. s pozdravom Miroslav.