Neurologička MUDr. Eliášová
Mamičky kto chodí ku p. Mudr. Eliašovej Janke, neurologičke neviete čo je s ňou? Neberie mobil, má vypnutý asi tri týždne čo jej volám.. ☹
Som rada.Taku hľadam.Len ja som teraz spadla,tak sa musim dat dokopy.A tak budem riešit synčeka.
prosim vas mate niekto tele.kontak na pani doktorku???uz tam volam skoro 2 tyzdne a nikto nedvyha...
Dobry den, viete mi poslat kontakt na tuto pani doktorku?a chcem sa spytat,neviete ci berie aj novych pacientov?
Dobrý deň žienky 🙂 chcela by som sa spýtať na cennik pani doktorky Eliášovej 🙂
ahojte zienky. pani doktorke sa snazim dovolat uz druhy tyzden.... neviete nahodou ci nema dovolenku???
Mamičky ktoré chodíte k pani doktorke Eliasovej do Košíc nemôžem sa dovolať neveite ako a či vôbec pracuje?
Ahojte neboli ste u doktorky teraz ked si vyzaduju negativny test na covid? Ci ho chce aj ona alebo si ho nepyta.
@monika0915 no je to katastrofa dovolat sa tam. Ja som bola uz tak ze som volala od rana od 7mej a zdvihli okolo 14tej. Ale ked si objednana tak by tam mala byt..inac zevraj volaju ked sa rusi termin.
@lubinka20 áno boli sme 🙂 dr má síce ruku v sadre, ale má zapisovateľa a je ozaj úžasná , boli sme prvýkrát
@monika0915 nemáte na ňu náhodou mobilné tel. číslo? Vraj sa dá objednať cez sms, ale neviem nájsť kontakt.

@zuzik307 Ďakujem.Veľmy ste mi pomohla.A ked vystupim z električky,ktorym smerom isť?