icon

Odporúčania na detského psychiatra v Banskobystrickom a Nitrianskom kraji

127anjelik
Dnes o 09:56

Ahojte baby, vedeli by ste mi prosim poradit detskeho psychiatra? Kudne aj sukromneho, dokonca by som to aj preferovala, nevadi mi priplatit. Popripade ak mate aj negativne skusenosti kludne piste, dakujem. Najlepsie bBanskobystricky alebo Nitrianksky kraj

anonym_98f74c
Dnes o 10:05

V NR kraji mas jedineho detskeho psychiatra v Novych Zamkoch pokial viem, BB netusim. Takze nemas z coho vyberat a uz vobec nie na zaklade recenzii, budes rada ak nejakeho najdes a zoberie vas. Normalne gugel a volaj do radu, ak budes mat kam.
Toto naozaj nie je lekar kde mas moznost vyberat si.

aalt
Dnes o 10:10

Priamo v Nitre je MUDr. Galvankova.

ovecka31
Dnes o 10:50

V BB mas Šestakovu Moniku.. velmi mila. .. ale ona robi iba pondelky, zvysok tusim v Rimavskej Sobote.. ja som jej pisala mail a tak sa objednala ale da sa tam aj zavolat . A pokial nemas problem ist aj do RS tak ta mozno vezme aj tam..

anonym_49ef33
Dnes o 10:57
@ovecka31

V BB mas Šestakovu Moniku.. velmi mila. .. ale ona robi iba pondelky, zvysok tusim v Rimavskej Sobote.. ja som jej pisala mail a tak sa objednala ale da sa tam aj zavolat . A pokial nemas problem ist aj do RS tak ta mozno vezme aj tam..

@ovecka31 Aj my chodíme do RS a som rada ,že sme vôbec nejakého pedopsychiatria našli.

anonym_b4f647
Dnes o 11:14

@127anjelik v BB MUDr. Šestakova, vo ZV MUDr. Šoltýsova

riskoh
Dnes o 15:57

Zvolen MuDr Soltysova centrum Infanterra