icon

Odporučte diagnostické centrum a pedopsychiatra v Banskobystrickom kraji

rony156
Včera o 04:50

Dobry den, byvame okres LC, viete poradit centrum na diagnostiku a pedopsychiatra kde ste boli spokojni ? Obvolala by som viac lebo Poltar a RS je neskutocne neskory termin. Dakujem za pomoc, BB kraj by bol super ale zajdeme aj dalej

kacena4
Včera o 05:31

aky očakávas termin?? 1/2 roka a rok je normalny na celom sk

sara07
Včera o 06:26

termín je pol roka až rok , a také vychytené ako nautis napr máva aj dva roky - praha len na porovnanie ale to je totálna špička v diagnostike , tak toho maju vela

anonym_7d901e
Včera o 07:12

na sk sa nehľadá pedopsychiater, s ktorym ste spokojní, ale taký, ktorý vás zoberie a taký sa medzi zmluvnými nenájde, okrem spádového. Pol roka je luxusný termín. Zvyčajne rok a viac. Alebo súkromné centrá za ťažké €. Napr. Calma

anonym_163be9
Včera o 07:31

Pre dospeleho je problem najst, myslim ze podobne to bude aj u pedopsychiatrov… ja som obvolala cely BB kraj a nikde nas nezobrali, vsade odpovede ze neberu novych pacientov, alebo ze beru iba z okresu a podobne.. takze asi sa budete musiet zmierit s neskorym terminom, ak je to nieco velmi vazne- prijmova ambulancia v nemocnici, alebo pytat od pediatra odporucanie na hospitalizaciu.. to je najrychlejsia cesta k diagnostike a liecbe.

anonym_85e3a3
Včera o 09:35
@anonym_7d901e

na sk sa nehľadá pedopsychiater, s ktorym ste spokojní, ale taký, ktorý vás zoberie a taký sa medzi zmluvnými nenájde, okrem spádového. Pol roka je luxusný termín. Zvyčajne rok a viac. Alebo súkromné centrá za ťažké €. Napr. Calma

@anonym_7d901e súhlasím, pedopsychiater sa nevyberá, berie sa čo je aj keď treba cestovať stovky kilometrov. To je tá starostlivosť o deti,. ktoré potrebujú akútnu pomoc a nie čakať rok na vyšetrenie.

anonym_316d1e
Včera o 10:03
@anonym_7d901e

@anonym_7d901e spádový už neplatí len v totálne akútnych stavoch pri sebapoškodzovani a tažkých stavoch