icon

Odporučte najlepšie detské ORL ambulancie na Slovensku

kamilaslukova
22. máj 2026

Dobrý deň, prosím Vás viete mi niekto dať naozaj dobrú recenziu/odporúčanie na detskú ORL ambulanciu? Je úplne jedno v ktorej časti Slovenska, môže byť súkromná aj štátna. Len nech nás nevybavia za 5 min a dookola len atb, ale ozaj aj hľadajú príčinu. Ideálne aj také ORL, kde posielajú na to spánkové vyšetrenie kvôli spánkovému apnoe. Ďakujem veľmi,veľmi pekne za každú Vašu skúsenosť🙏🏻☺️

mimaapeto
22. máj 2026

@kamilaslukova no neviem či posielajú na spánkové vyšetrenie ale teda my sme spokojný s BB s detskou fakultnou nemocnicou... vyšetrenia na vysokej úrovni... ale riešime aj alergológa lebo to je s ORL dosť prepojené...

kamilaslukova
autor
22. máj 2026
@mimaapeto

@kamilaslukova no neviem či posielajú na spánkové vyšetrenie ale teda my sme spokojný s BB s detskou fakultnou nemocnicou... vyšetrenia na vysokej úrovni... ale riešime aj alergológa lebo to je s ORL dosť prepojené...

@mimaapeto dakujem velmi pekne. Ukazuje mi tam 3 lekarov,ze sa striedaju. Viete mi aj konkretneho doporucit,ked mat dobru skusenost? Dakujem este raz.

mimaapeto
22. máj 2026

aj s pánom primárom Bilkovičom máme dobré skúsenosti aj operoval dcérku + pani doktorka Králinská tiež super a tiež dcérku aj operovala.... v čase našich vyšetrení len oni dvaja ordinovali... samozrejme treba dieťa pripraviť na vyšetrenie a musí aj spolupracovať lebo bez spolupráce sa nedá proste vyšetriť a tým že majú veľa pacientov môžu sa zdať aj nervozny ale proste musia vykonať vyšetrenie bez toho neurčia diagnozu...

anonym_4cf5af
22. máj 2026

ORL - Mudr. Kulich, Ba

kamilaslukova
autor
23. máj 2026
@anonym_4cf5af

ORL - Mudr. Kulich, Ba

@anonym_4cf5af ďakujem ☺️

kamilaslukova
autor
23. máj 2026
@mimaapeto

aj s pánom primárom Bilkovičom máme dobré skúsenosti aj operoval dcérku + pani doktorka Králinská tiež super a tiež dcérku aj operovala.... v čase našich vyšetrení len oni dvaja ordinovali... samozrejme treba dieťa pripraviť na vyšetrenie a musí aj spolupracovať lebo bez spolupráce sa nedá proste vyšetriť a tým že majú veľa pacientov môžu sa zdať aj nervozny ale proste musia vykonať vyšetrenie bez toho neurčia diagnozu...

@mimaapeto jasné, pani Dr.Králinskú poznáme aj zo ZV. Ďakujem pekne za radu ☺️