Odporučte najlepšieho detského zubára v okolí Trenčína
Prosim poradte dobrého zubára pre 6r dieťa, okolie Nové Mesto.Váhom, Trenčín, Piešťany...S fakt dobrým prístupom k deťom..Ďakujem za tipy 🙏
@anonym_autor my chodime do sunny smile s detmi. Je to v NM oproti kauflandu
@petronellla87 a spokojná? Vedia to tam s deťmi ? Ďakujem
@anonym_autor my chodíme do Starej Turej Somadent, a to sme z MT.
@pseudomonas87 wau to som ani nevedela, že tam nieco také je...A pozerám, že majú výborné recenzie. Cenovo je to tam ako prosím ťa? Majú niekde cenník? Ďakujem 🙏
@pseudomonas87 wau to som ani nevedela, že tam nieco také je...A pozerám, že majú výborné recenzie. Cenovo je to tam ako prosím ťa? Majú niekde cenník? Ďakujem 🙏
@anonym_autor nás tam poslala naša logopedicka z MT, lebo oni robia aj detskú ortodonciu, takže pôvodne sme tam šli kvôli prvému strojčeku, taká silikónová vec na noc do pusy. Vôbec sme dlho nečakali na termín. Už tam bola malá aj dvakrát na dentálnu hygienu. Má 6 rokov , že s dentálnou začínajú už od 2 rokov. Kukni si ich Instagram. Za hygienu sme platili myslím 35, za strojček plus vyšetrenie myslím 50, ale na kontrole už sme neplatili.
@anonym_autor nás tam poslala naša logopedicka z MT, lebo oni robia aj detskú ortodonciu, takže pôvodne sme tam šli kvôli prvému strojčeku, taká silikónová vec na noc do pusy. Vôbec sme dlho nečakali na termín. Už tam bola malá aj dvakrát na dentálnu hygienu. Má 6 rokov , že s dentálnou začínajú už od 2 rokov. Kukni si ich Instagram. Za hygienu sme platili myslím 35, za strojček plus vyšetrenie myslím 50, ale na kontrole už sme neplatili.
@pseudomonas87 výborne 😃. Lebo ortodonciu súrne hľadáme aj my...chodíme tiež na logopédiu..ale teda naša logopedička nám povedala, že treba riešiť aj ortodonciu, ale že nám praje vela šťastia, lebo vraj sa to ťazko hladá ale, že máme hladať...Neviem teda či nevie o tom Stomadente...Velmi si ma potešila, hneď zajtra im volám 🙏. ĎAKUJEM ti strašne moc a prajem všetko dobré celej rodinke 🩷🍀🌸
Chodím s deťmi do Bright smile v TN. Jedno dieťa mám absolútne nespolupracujúce, ale teda pani doktorka je milá, trpezlivá, úplne skvelá.

@anonym_autor my chodime do sunny smile s detmi. Je to v NM oproti kauflandu