Poraďte dobrého logopéda v Nitre
Ahojte. Neviete mi poradit ktory logoped v Nitre je dobry? Chcem zacat chodit s mojim 4 rocnym synom.A kedze ich je tam viac,neviem ktoreho vybrat.Dakujem!
Neviete prosim, ako sa volala ta logopedka, ktora mala sidlo pri rieke za Fakultou ekonomiky a manazmentu? Dakujem
Absolútne neodporúčam logopédku Mgr. Janu Petríčkovú. Je otrasná, má otrasný prístup k dieťaťu. Také dačo som už dávno nezažila. Je prehnane kritická, negativistická, nevie vôbec s dieťaťom komunikovať, stále len zdôrazňovala, čo všetko nevie a aké je to s ním zlé a že to by už mala vedieť. Dávala najavo, aké je neschopné. Bolo to prvé stretnutie, jediné, čo dokázala, že sa dieťa rozplakalo a zaseklo, nechcelo viac spolupracovať. Odvtedy je dcérka uplakaná a precitlivená, pretože ju aj strašila, že deti sú zlé, že sa jej budú v škole smiať, lebo nevie kresliť a dobre skákať na jednej nohe.
Keď robila nejaké cviky s jazykom dcéra po prvýkrát a nešli jej, vôbec ju pani logopédka nepovzbudila, nepochválila, len kritizovala, že to vôbec nevie.
Neviem si predstaviť, že by som ju nechala samotnú v ambulancii pracovať s mojím dieťaťom a zatiaľ čakať vonku a dovoliť, aby úplne zdeptala a straumatizovala moje dieťa. Pani logopédka mi totiž povedala, že rodičia čakajú vonku a ona s dieťaťom pracuje sama.
Takýto negativistický prístup je absolútne nevhodný. Mala by byť milá a trpezlivá a snažiť sa pochváliť aj za maličkosti a nie stále kritizovať.

Ahojte. Ak by mal niekto záujem tak tu je zoznam logopédov v Nire spolupracujúcich s VšZP. Keďže veľa ľudí má s tým dosť problém v Nitre niekoho nájsť. (toto je zoznam z VšZP november 2014)
PHDR. JANA ŽITNÁ - klinická logopédia 42204429 PHDR. JANA ŽITNÁ, Fatranská 12, NITRA 94901
Mgr. Petríčková Janka 34041061 MGR. PETRÍČKOVÁ JANKA, Fatranská 12/873, NITRA 94901
Mgr. Dudášová Anna 34040773 MGR. DUDÁŠOVÁ ANNA,Bernolákova 24/2042, ZLATÉ MORAVCE 95301
KLINICKÁ LOGOPÉDIA EMANUELOVÁ S.R.O. - klinická logopédia 47539658 KLINICKÁ LOGOPÉDIA EMANUELOVÁ S.R.O.Hviezdoslavova trieda1, NITRA 94901
LOGOP..AMB. DRCPNS-KONTROL.VYŠETRENIA 17336007 FAKULTNÁ NEMOCNICA NITRA NITRA 95001
klinická logopédia 17336007 FAKULTNÁ NEMOCNICA NITRA NITRA 95001