icon

Poraďte ortopedickú ambulanciu pre deti v Nitre a Zl. Moravciach

11. máj 2026

Žienky, vedeli by ste poradiť, ortopedickú ambulanciu pre deti v Nitre alebo v Zl. Moravciach? Ako kde ordinujú? Majú vyhradený deň pre deti? Vybavujú len objednaných, alebo aj na počkanie? Akým spôsobom sa objednáva - treba osobne prísť, alebo telefonicky ráno/poobede, cez SMS, topdoktor. Ďakujem za rady.

jananovotna88
11. máj 2026

My chodíme k MUDr. Záhradnikovi dá sa objednať cez Návštevu lekára , čakacia doba sú 3 mesiace cca. Na Chrenovej je MUDr. Božík ten má/mal v stredu detský deň.

petronela1985
11. máj 2026

@anonym_autor tiež odporúčam v Nitre MUDr. Záhradníka. Pár rokov dozadu som u neho bola viackrát s dcérou najprv na sono kĺbikov a neskôr tiež, je to skvelý lekár.

autor
11. máj 2026
@petronela1985

@anonym_autor tiež odporúčam v Nitre MUDr. Záhradníka. Pár rokov dozadu som u neho bola viackrát s dcérou najprv na sono kĺbikov a neskôr tiež, je to skvelý lekár.

@petronela1985 Ďakujem. Len dúfam, že netreba čakať do septembra.

petronela1985
Včera o 06:45
@anonym_autor

@petronela1985 Ďakujem. Len dúfam, že netreba čakať do septembra.

@anonym_autor to ti neviem povedať, skús si zavolať, možno budeš mať skôr termín ako cez online rezerváciu

autor
Včera o 14:42
@jananovotna88

My chodíme k MUDr. Záhradnikovi dá sa objednať cez Návštevu lekára , čakacia doba sú 3 mesiace cca. Na Chrenovej je MUDr. Božík ten má/mal v stredu detský deň.

@jananovotna88 A detský deň v stredu je klasicky na časenky?

jananovotna88
Včera o 15:37
@anonym_autor

@jananovotna88 A detský deň v stredu je klasicky na časenky?

@anonym_autor sa mi zdá, že ano