Poznáte dobrú logopedičku z Malaciek alebo Skalice?
Poprosím Vás, ak máte nejaké skúsenosti s logopedičkou v MA - Paedr. Gallovou, resp. v SI - Paedr. Bunovou 😉
@eta Skús sa spýtať tu, snáď ti skôr poradia:
/https://www.modrykonik.sk/forum/buduce-mamicky-s-rovnakym-terminom-porodu/malacky-hladaju-sa-tehulky-z-okolia-malaciek/
ahojky,mam 2 synov-tri a šest rokov,chodíme ku logopedičke od troch rokov staršieho syna,chodíme do Skalice,chodili sme k Mudr,Škrabakovej a ta bola velmi suppppppeeeeerrrrr,aj sme plakali za nou,od septembra totiž odišla spat odkial pochadzala,a teraz je tam nova mladučka a tiež je šikovná, s mladším chodíme k mudr.Bunovej a nemoze si stale najst akosi cestu,stale hovorí rýchlo pritom by mala pomaly aby to dieta trošku pribrždalo ,maju problemy ak chcu niečo rychlo povedat tak sa začnu zajakavat....
@eta ahoj eta, ja chodim so synom k MUDr. Gallovej v MA, zacali sme v januari.. ja som s nou spokojna, sice je starsia, ale je vidno v pristupe, ze ma vela skusenosti a ozaj ked sme tam, tak sa mu venuje, aj mi vysvetli, ze co a ako s nim cvicit..kamoska k nej tiez chodi so synom a tiez je spokojna
ahojte,
ďakujem za odpovede, už sme objednaní k MUDr. Gallovej na máj, tak uvidíme 🙂

nikto nič?