Euro k euru pre prijatie do azylového centra
Ahojte, prikladám prosbu od mojej kamarátky... Nezvyknem takéto prosby zdieľať, ale.... Ide mi hlavne o to, aby jej 3 deti boli v bezpečí a šťastné.. Kto môže a chce aj keď pár eurami prispieť, prosím pomôžte.. Ja som jej tiez vkladala na ten účet koľko som mohla, teraz ide o to, aby sa dostali do toho centra... Nemajú iné východisko... Ďakujem vopred každej ochotnej duši...
💗🌹💗

@mikadooo samozrejme chápem ... Ja ju poznám od 15 rokov,, preto som jej sama poslala peniaze... Tiez som sa jej pytala na túto možnosť, povedala mi, ze im to má vyplatiť pri vstupe v hotovosti.. Ale môžem sa jej opýtať ešte raz, nech tam zavolá a zisti, ci by to bolo možné za týchto okolností... Ďakujem
Myslim si, ze nikdo jej neprispeje, takych prosieb uz bolo? Preco nema ani euro??? To ako prosit moze hocikdo, po dalsie doveryhodnejsie by bolo cislo uctu azyloveho centra
@ifinocka este nech si napise vyzvu na ludialudom.sk, kde to aj overia a potom ten link sem dat. Vzdy treba overenie vyzvu, bez toho nikto neprispeje, pretoze tu bolo kopec podvodov a roznych vymyslenych pribehov.
@ifinocka nechápem na čo komentáre, neprispejem ani vindru, nech ide makať.. Ved keď nechcem neprispejem a nekomentujem.. V dnesnej dobe minime 5 eur na kavu len taky hukot.. Tak prečo ne pomôcť? A keď nechcem pomôcť tak to ani neriesim, či?
Co ja viem, tak napríklad v azylovom centre Betania sa platí na mesiac matka 35 eur a plus každé dieťa 12 eur. Takže odkiaľ prišli na takúto sumu? 154 eur? Mne to príde veľmi pofiderne a maximálne nedôveryhodne.
No neviem mamicka ma na internet, treba mat aj na deti
@zuzubb007 ja pani poznam. Robila som jej raz nakup. 3 det, ona onko dg, muz v base, svokra ju vyhadzuje z domu. Ona vazne nemoze ist tovar dokladat. 2 deticky maju diagnozy. Nepresviedcam ostatne zeny, sama by som neznamej nedala, ale ja jej poslem. Sama som jej pred vianocami radila prave utulok, alebo azyl. Mali vtedy navyse covid, ona po onko zakrokoch s oslabenou imunitou. Ano, takouto cestou sa peniaze neziadaju, ale chapem zakladatelku temy. A som rada, ze som to videla, uz som pani pisala, aby som si to overila. Ak ma tu niektore baby poznaju a registruju uz niekolko rokov, mozu mi napisat pripadne otazku, ak ich este nieco zaujima a rozmyslaju, ze jej nieco malo prispeju.
@zdenka11081983 ale riešim práve kvôli tomu, aby sa zistilo či nejde o podvod a nebola tu ďalšia diskusia v štýle "stala som sa obeťou podvodu"
Otazka je, ci je zodpovedne si robit tolko deti do takeho zazemia, s takym partnerom a rodinou. Najprv normalny partner,potom byvanie,potom to ostatne. Potom su tu taketo zbierky pre ludi, co sa nesnazili v zivote robit veci spravne. Sorry za moj vylev. Pytat vie kazdy. Budeme ich zivit , skladat sa im na davky, na invalidne dochodky, na pomocky a bude to pokracovat aj do dochodku. Pretoze tato pani bude mat zrejme aj dochodok mknimalny, ak vobec.
@stanulienkat ty kokos, to je teda komentar toto 🤮ludskost nikde . Fuj...
@terina25 ano, fuj. Pretoze normalne clovek rozmysla ako nalozi so svojim zivotom.
@stanulienkat nepoznas nikoho v nudzi? Vsetci sme dokonali? Kde je ludskost?
@stanulienkat clovek nikdy nevie v akej situacii sa moze raz ocitnut. Dokonca aj v tej base moze skoncit kazdy. Takze asi tolko k tvojmu komentaru a tvojej ludskosti 👍
Ale nedivim sa niektorym komentarom. Zase tie dokonale panicky s uzasnymi muzmi,detmi ,zivotmi a platmi. Nic nove 🤮 len aby ste neskoncili rovnako alebo aj horsie.
Ak je z Bb alebo okolia nech skúsi kontaktovať pobočku Úsmevu ako dar, možno by tiež vedeli pomôcť keď situáciu zmapuju..
Ono je fajn si takéto výzvy trosku preveriť nech nepodporujeme podvodníkov lebo potom tu tie podvody budú stále keďže sa im to oplatí.. bohužiaľ aj ta suma je určite reálna...
možno ak by som ju naozaj poznala tak niečím prispejem....ale pochybujem že nemá žiadnu rodinu a nedostáva ani euro či už výživné, rodičovský, príspevok na hmotnú núdzu.....okrem toho píšeš že nemá kde bývať, pochybujem že deti bez bývania končia v Detských domovoch, nie azylových centrách.....
@stanulienkat mňa by zaujímalo ako je to "robiť veci v živote správne". Je to tak ako to robíš ty? Alebo tak ako to robím ja, alebo je správne to čo robí niekto iný?...
odkiaľ mám vedieť že ten účet patrí dotyčnej?
odkiaľ bude mať peniaze na ďalší mesiac?
prepáčte ja týmto veciam neverím.
@mogaa deti majú matku, ktorá sa o nich stará. Doteraz bývali u svokry na istý čas , ale tá sa jej detičky snaží získať do starostlivosti, deti hucká proti vlastnej mame a ju vyhadzuje z domu... Preto to dočasne musí riešiť žiaľ takto. Je dobrá mama... Len.. Ocitla sa kvôli zdravotným problémom aj nešťastnemu manželstvu v tejto situacii

@ifinocka nevyznám sa, ale prvýkrát počujem, že za prijatie do azyláku sa platí. Ak áno - prečo teda neposielať financie priamo do toho azyláku s poznámkou na aký účel to je? A teda koľko si na ten účet naposielala ty? Nie náhodou spolu aj celú sumu?