icon

Podporte mladú študentku v štúdiu v Sydney

25. aug 2026

Veľmi nás tento príbeh doma oslovil. Verím, že slečna dosiahne najvyššie méty. Kto môže a je mu sympatické podporiť vzdelanie mladého človeka. Zdieľajte prosím, alebo prispejte. Aj keď len 50 centov. Ďakujem. 💗

https://donio.sk/pomozte-mi-studovat-kvantove-i...

Strana
z3
simca06022011
26. aug 2026

No urobili jej reklamu v mediach a uz ma aj zbierku:D ako nech prispeje kto chce, ja si predstavujem pomoc inak ako studentov podporovat. Aj ja mam spoluziakov co studovali v australii, nik sa im neskladal na nic, pekne krasne zarabali, stipendia riesili a pod. Aj nadanych ludi teraz mladych mam okolo seba = rodicia si zobrali uvery. naozaj toto nepovazujem za svoju prioritu, nejde tam nikomu o zivot.

anonym_3ceeea
26. aug 2026

ved to sa dalo cakat,ze cim vacsia hovadina,tym to ludia podporia viac.Tiez mi to rozum niekedy neberie na co vselico su tam zriadene zbierky a ludia to este aj podporuju.Hlavne ze slovac nema peniaze🤣 ja podporujem vyhradne bud zvierata alebo chorych ludi.Pokial ma nohy ruky a je zdrava nech si zarobi

anonym_a56832
26. aug 2026
@zuzana76

@anonym_a56832 pise sa v clanku, na dalsie roky uz bude mat anrok na stipendium

@zuzana76 narok alebo že ho dostane? To sú 2 odlišné veci

anonym_2ab3ce
26. aug 2026

ach bože,tie komentáre🙄

zuzana76
26. aug 2026
@anonym_a56832

@zuzana76 narok alebo že ho dostane? To sú 2 odlišné veci

@anonym_a56832 bude sa snazit, aby ho dostala, v zahranici je viac moznosti ako tu, teda su skor rozne nadacie a podpora pre studentov, takze je velka pravdeposobnost, ze ho dostane

anonym_3ceeea
26. aug 2026

No ved ak nahodou nedostane stipko,vyzobroni daco zas ta to ma kvalitne premyslene uz teraz to nemajte boja👌

anonym_8233ca
26. aug 2026

Anonym,to je tvoja dcera,ze tak za nu lobujes?🤔 Super,ze je sikovna,nech si ide za snom. Ale sny sa neplnia lusknutim prsta stylom - skoncila som skolu,skladajte sa mi na dobry zivot. Ale dobre vediet. Ked mi syn zmaturuje,tiez mu zalozim zbierku, nech ide na najlepsiu skolu na svete.

anonym_2ab3ce
26. aug 2026
@anonym_8233ca

Anonym,to je tvoja dcera,ze tak za nu lobujes?🤔 Super,ze je sikovna,nech si ide za snom. Ale sny sa neplnia lusknutim prsta stylom - skoncila som skolu,skladajte sa mi na dobry zivot. Ale dobre vediet. Ked mi syn zmaturuje,tiez mu zalozim zbierku, nech ide na najlepsiu skolu na svete.

@anonym_8233ca keď povyhráva kadejaké súťaže,ako dievčina,tak prečo nie

anonym_7fdd62
26. aug 2026
@anonym_8233ca

@anonym_8233ca Aj podla mna je autorka rodina, ak nie samotna studentka. Co pridava na donio podakovania, rovnaky styl pisania.
A ano zaloz synovi zbierku, vsak aj byvat bude musiet niekde pocas VS, jest, obliekat sa, skripta kupovat. Naco mas minat zo svojich penazi. Je to jednoduche, staci napisat na donio a tam schvalia vsetko. Napises sem na MK, na fb. Zaberie to chvilku a uz len peniazky pridu. Drzim palce 🙂.

anonym_b2cdc7
26. aug 2026

@anonym_autor zas dalsie zobranie na asocialnu kreaturu ktora si v skutocnosti chce kupit len novy iPhone, aky mame dokaz ze je vobec studentka, ze ide studovat to a konkretne tam? Dnes v digitalnom svete ti vyrobim tisice fotografii, papierov a narekov tak ze to bude posobit ludom doveryhodne, a na toto oni stavia, toto su len ciste ojeby ludi na peniaze a presne tak fungujú aj šmejdi... Nie ze jej poslat peniaze, naopak poslat jej trestne stihanie!

julish
27. aug 2026
@anonym_7fdd62

@julish Ja nezavidim nemam co. Zrejme ty zavidis. Ano studenti, ktorych rodicia na studium nemaju brigaduju. Nebola si prva ani posledna, ktora brigadovala. Ale ak zavidis zbierku, mala si si aj ty zalozit. Niektorym studium platia rodicia, teda vacsine, a zvysni brigaduju. Po novom zbierky na studium zakladaju. Ale ja som opakujem studovala na co mali rodicia peniaze, a tak to robi vacsina.

@anonym_7fdd62 pozri, zavist si vytiahla prva ty - ja som len reagovala. Hovori z teba pycha - i ak by si automaticky svoje konanie a myslenie nestotoznovala s myslenim vacsiny. Ja by som taku odvahu nemala - naozaj nemam vyskum, data k tomu, ako sa rozhoduju mladi ludia pre vš. To asi hovori nieco o studiu, ktore my dve mame za sevou… ty data nepotrebujes, ty proste vies. Ok. Pa

anonym_7fdd62
27. aug 2026
@julish

@anonym_7fdd62 pozri, zavist si vytiahla prva ty - ja som len reagovala. Hovori z teba pycha - i ak by si automaticky svoje konanie a myslenie nestotoznovala s myslenim vacsiny. Ja by som taku odvahu nemala - naozaj nemam vyskum, data k tomu, ako sa rozhoduju mladi ludia pre vš. To asi hovori nieco o studiu, ktore my dve mame za sevou… ty data nepotrebujes, ty proste vies. Ok. Pa

@julish Hovori zo mna nie pycha, ale skromnost. Nikdy by som si nerobila zbierku na studium. Studovala som to, na co sme mali peniaze. Prispela by som na zbierky jedine chorym ludom. Ty prispievaj komu len chces. A viac ma neoznacuj. A pa sa luc s detmi. Maj sa

anonym_2ab3ce
27. aug 2026
@anonym_b2cdc7

@anonym_autor zas dalsie zobranie na asocialnu kreaturu ktora si v skutocnosti chce kupit len novy iPhone, aky mame dokaz ze je vobec studentka, ze ide studovat to a konkretne tam? Dnes v digitalnom svete ti vyrobim tisice fotografii, papierov a narekov tak ze to bude posobit ludom doveryhodne, a na toto oni stavia, toto su len ciste ojeby ludi na peniaze a presne tak fungujú aj šmejdi... Nie ze jej poslat peniaze, naopak poslat jej trestne stihanie!

@anonym_b2cdc7 tak ty si iná chudera/chudák

anonym_a0b22d
27. aug 2026
@anonym_b2cdc7

@anonym_b2cdc7 fuj, neverím, že by sa nejaká aspoň priemerne inteligentná žena znížila k takémuto komentáru.. to sa potom fakt nemôžme čudovať, že mladi utekajú zo Slovenska čo najďalej..

Strana
z3