icon

Pomoc Arnoldkovi - ľudia ľuďom

csuvara
28. feb 2021

dobrý deň ,zbierku sme urobili z dôvodu,že na Slovensku nášmu synčekovi nedokážu viac pomôcť lekári.nasli sme inštitúciu,v Mexicu,kde mu dokážu pomôcť kmeňovými bunkami.ale stojí to tolko peňazí,18800 dolarov + náklady na cestu ,že ani za pomoci rodiny a známych nedokazeme tolko ušetriť.ale nejak to stagnuje aj tu na stránkd kde máme zbierku spravenú..a oslovili sme už aj médiá ,velke nadácie a firmy..ale bezúspešne..potrebujem poradiť..kam sa mámeeobrátiť.dakujem

https://www.ludialudom.sk/vyzvy/8764

deti95060810
28. feb 2021

v dnešnej neutešenej situácii asi len čakať... Neviem kto ti dá na zbierku keď veľa ľudí prichádza o prácu....situácia je dosť zlá a neprehladná....
Skús vyhlásiť zbierku v mieste bydliska.... U nás takto mala problém jedna rodina - zbieralo sa v kostoloch, na úrade, v obchodoch....ale aj tak nakoniec to bolo úplne zbytočné... 😢

csuvara
autor
28. feb 2021

@deti95060810 to už je vyhlásené ..ale ako vravíte ,ťažká je doba.. jednoduchý ludia vedia prispieť iba velmi máličko.a takto to do augusta nedáme..

nika82
Autor odpoveď zmazal
danii1
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
Odpoveď bola odstránená
luckalukas_1
Odpoveď bola odstránená
lienocka2808
28. feb 2021

@csuvara moja znama boli v mexiku na kmrnovych bunkach 1.5roka dozadu. Jej priatel ma 28 rokov a diagnostikovanu ALS. Boli tam hned v zaciatkoch choroby, este mal len minimalne priznaky. Teraz je uz na voziku, kmenove bunky im vobec nepomohli, tiez platili okolo 20000 dolarov za jednu aplikaciu. Mozno by bolo dobre sa poradit, ci neexistuje nieco ucinnejsie, kedze viem, ze vela ludi v zufalej situacii vyhodilo na kmenove bunky v mexiku peniaze a nebol tam pozadovany ucinok. Tolko moja skusenost s ludmi v mojom okoli. Ale drzim vam velmi palce, je smutne, ked su deti chore
💓

nika82
Odpoveď bola odstránená
vikilaszabova
28. feb 2021

@deti95060810 aj keď niektorí nebudú vedieť pomôcť finančne ale aspoň zdielanim a rozposlanim znamim určite 🙂

kittykat22
28. feb 2021

@deti95060810 si sa mohla zdrzat toho komentu.

janinah
28. feb 2021

Písala by som papalášom,začnite u prezidentky a Borisa K.....

sisa_s
28. feb 2021

@csuvara mozem sa opytat na tu pani Danielu? Kto to je? Ona vas prehovara na jej kuru namiesto kmenovych buniek, ci som to zle pochopila?

csuvara
autor
1. mar 2021

@sisa_s ,dravím pani Daniela je prepojenábs organizáciou Reconvel,,ona nam poradila aj to aj to vlastne.pozrite si stránku Reconvelu, sú to tiež vlastne kmeňové bunky oba v menšej , koncentrácii, a inou formou..

csuvara
autor
1. mar 2021

@janinah ale ani neviem akonim nájsť kontakt...

csuvara
autor
1. mar 2021

@vikilaszabova ano presne ,,to velmi pomôže ...ďakujem

csuvara
autor
1. mar 2021

@lienocka2808 ano ,je tam tá možnosť,žebto nebude fungovať..ale boli tam už s detičkami s podobných problemami ,pravda vrodenými ,ale im pomohli.ked tam nepojdeme o jednu prilezitost mozno prideme,,samozrejme ,že sa obzeráme aj po iných možnostiach..ale nevieme sa kam a koho opýtať.tí lekáry ,spickovy fakt ,z neurochirurgie Nduch nám newedia poradiť možnosti.poprípade ak máte nejaké nasmerovanie za kým isť.rádi sme každej rade