icon

Pomoc pre predčasne narodenú Ninušku

lenkastavacova
24. feb 2023

Dobrý deň, rada by som pomohla mojej kamarátke a hlavne jej dcérke ,ktoré sú vo veľmi zlej situácii co sa týka financií, ale aj manželstva...preto by som si rada dovolila kopírovať jej odkaz na zbierku ..hoci suma o ktorú prosila je už vyzbierana ,peniažky súrne potrebuje ci už na oblečenie, stravu bývanie... všetko podrobne napíšem ak sa niekto opýta. Za každú korunku je veľmi vďačná, ak niekto je ochotný pomôcť. Ďakujem

https://www.donio.cz/ninuska

annamalaga
24. feb 2023

Ma aj overenú zbierku na ľudia ľuďom?

stanulienkat
24. feb 2023

Nechcem byť za zlú, ale keby to dieťatko bolo zdravé, tak nepotrebuje sa obliekať,nepotrebuje kocik a všetko ostatné? Na to nemyslela dopredu, co bude, keď porodí?
Bola absulotne nepripravena na dieta?

vevesh
24. feb 2023

@stanulienkat ale oni pytaju na zmenenu situaciu- kocik maju, ale nemaju kam dat kyslikovu bombu, preto musia menit. Plus peniaze, co by sli na oblecenie a spol. Dali na cidla, terapie, navstevy lekarov atd. Toto naozaj nemozes porovnavat s narodenim zdraveho dietatka...

stanulienkat
24. feb 2023

@vevesh Áno, ale pýtajú peniaze na jedlo a na nájomné. Je maximálne nezodpovedné, keď sú úplne finančne na tom takto zle plodiť deti práve pre takýto prípad, že nikdy človek nevie, čo sa môže stať.

vevesh
24. feb 2023

@stanulienkat ale toto nikdy nevies ovplynit. Podla tejto logiky, by mohli mat deti len milionari, aby sa vedeli o dieta postarat, aj ked bude postihnute alebo sa nieco
zmeni .....bohuzial to takto nefunguje. Aj z nadpriemerne zarabajucej rodiny na slovensku sa stane rodina na hranici chudoby podla postihnutia dietata...

mamula20
Odpoveď bola odstránená
anavianavi
24. feb 2023

Dakujem za zdielanie. Prispejem.

lenkastavacova
autor
25. feb 2023

@stanulienkat je veľmi smutné, ak niekto dokáže niečo takéto napísať o niekom ,koho vôbec nepozna... ona otehotnela a všetko bolo v poriadku ,až kým v 24 týždni neporodila. A čo sa týka tých veci ..vydala sa bohužiaľ zle co asi tiež nemohla vedieť. Muž jej začal piť, všetky peniaze ktoré dostane prehra na automatoch ,o mesiac sa majú z nájmu vysťahovať, pretože sa opil a urobil taky cirkus ze rozbil dvere atď... toto asi žena dopredu vedieť takéto veci nemôže...

lenkastavacova
autor
25. feb 2023

@annamalaga dobrý deň. No ona žije v CR preto je to ťažšie jej neako pomôcť, ale snažím sa ako viem ,keďže ju poznám od detstva ... bohužiaľ tak ako hocikto iný z nás sa môže dostať do hocijakej zlej situácie, tak sa dostala aj ona.zbierka je normálne overená je to niečo ako u nás dobrý anjel .

kacusik69
25. feb 2023

@mamula20 donio je normalna overena stranka, mozno by som povedala ze aj spolahlivejsia ako ludialudom…

lenkastavacova
autor
25. feb 2023

@vevesh presne tak ... ona mala tehotenstvo v úplnom poriadku .zanedbali ju lekári, pretože v 22 týždni išla do nemocnice lebo začala krvácať, čo predtým bola 3 krát na pohotovosti a poslali ju domov .nikto snou neurobil nič. Hovorila deň predtým lekárovi ze ju boli brucho až do krížov a lekár jej nato povedal ze jej vyšetria moc ! A na druhy deň porodila na záchode 😔

lenkastavacova
autor
25. feb 2023

@stanulienkat nežiadala som tu od nikoho takéto komentáre, ja nikomu neprajem nič zlé ale ak neviete aká je situácia prečo sudite? Ona na dieťa bola pripravená ale bohužiaľ stalo sa co sa stalo a dostala sa do takej situácie hlavne koli mužovi. A keďže je odkázaná na starostlivosť o dieťa od ktorého sa nemôže 24 hod pohnúť a musí jej sledovať kyslik tak....

lenkastavacova
autor
25. feb 2023

@vevesh presne tak ...

lenkastavacova
autor
25. feb 2023

@mamula20 nieje to zvláštna stránka. Ona žije v CR nie na Slovensku a je to normálna stránka zbierka ako u nás napr dobrý anjel

lenkastavacova
autor
25. feb 2023

@anavianavi ďakujem krásne za ňu...

lenkastavacova
autor
25. feb 2023

@stanulienkat ona nepýta ja jedlo a oblečenie.. je taka skromná ze ešte aj do tej zbierky si dala "iba " 20 000 Kč aby aspoň vedela kúpiť tie čídla poprípade kočiar .ja to prenu všade zdieľam a prosím ľudí aby jej pomohli kto vie a môže... kto nechce pomôcť nikoho nikto nenúti, nechápem načo niekto niečo komentuje takto ako vy ,bez urážky, ale každý raz môže padnúť na úplne dno

anonym_331b48
Odpoveď bola odstránená