Pomoc pre rodinu v núdzi: potraviny a oblečenie
Dobry den.
Som mamicka a volám sa Gabika mam2 deti dcerka ma 13rokov a syncek bude mať 11rokov.
Chcem vás tu veľmi pekne poprosiť o pomoc s
Trvacnimi potravinami
A
Oblečenie
Dcerka xss, xs a m je vysoká 160cm pomaly ale isto ma prerastie ☺️ obuv 39
Syncek ma 146 - 155 obuv 38 (suchý zips) aj keď pasuje e sa zo šňúrkami.
Ja XL a obuv 39
Neprosila by som ale včera som prišla o prácu, a opet kým si niečo nájdem nemám šajnu ako ďalej.
Nakoľko vyplata z predošlého mesiaca mi prešla prevažne na bývanie.
Zostalo nám cca 80e živobytie.
Dakujem velmi pekne kazdemu kto by mohol pomôcť aspoň trochu.
Prosim hejty ako výživné a tak ďalej si odpustite, nakolko ani aj z výživného som musela dat teraz aj do bývania (mala som 500,00 e vyplatu lebo som mala crevnu virozu tak som tým pádom 7 dní nebola v práci).
Dakujem velmi pekne este raz.
Uf, a to tak urgentne potrebujete oblecenie?
Potraviny este chapem... Co tak zajst na Cerveny kriz alebo najst potravinovu banku. Ked uz teda na internete fungujes, toto si vies vyhladat kde ist.
Zase sa roztrhlo vrece so ziadostami.... A nikto nema ani rodinu aby pomohla....
Nič v zlom ale tieto prosby o peniaze a tak sa tu nejak často opakujú 🤔
Uf, a to tak urgentne potrebujete oblecenie?
Potraviny este chapem... Co tak zajst na Cerveny kriz alebo najst potravinovu banku. Ked uz teda na internete fungujes, toto si vies vyhladat kde ist.
Zase sa roztrhlo vrece so ziadostami.... A nikto nema ani rodinu aby pomohla....
@anonym_d120db a najlepšie je, že oblečenie pýta aj pre seba. Asi od včera vyrástla zo všetkého, čo mala v skrini.
@laura2410 včera si prišla o prácu a dnes už deti potrebujú komplet oblečenie aj obuv? Doteraz chodili v čom?
@volterra zimnejsie oblečenie som myslela lebo to naozaj nemám pre deti. Pre seba som pisala pretože co som doposiaľ nosila v práci tak sa mi prevažne všetko zničilo, vhodné len na doma.
Nepýtam peniaze, ale potraviny.
No nevyrastla zo včera na dnes.
@volterra zimnejsie oblečenie som myslela lebo to naozaj nemám pre deti. Pre seba som pisala pretože co som doposiaľ nosila v práci tak sa mi prevažne všetko zničilo, vhodné len na doma.
@laura2410 zimnejsie oblečenie myslíš čo? Zimné bundy a čižmy do snehu? A to sa už do jesene neplanujes zamestnať? Odstupné zo zamestnania si nedostala? Na podporu v nezamestnanosti máš nárok?
A prepáčte že sa vás môj príspevok dotkol ale keď som aj pracovala nemala som z čoho urobiť si úspory lebo môj zarobok bol práve na cent vždy vypočítaný bývanie, škola a cestovne jedlo. Teraz ze su 2 mesiace prázdniny tak mam až o 60 za oba mesiace do plusu koly cestovnému. No ale ťažko je vysvetliť keď už má hadzete do 1 vreca k ostatným ktorý tu predom ou pýtali alebo aj pýtajú.
A rodičov uz nemam a ani žiadnu blízku rodinu kiezby som mala,..
Aj voliake kamarátky ale ani to nemám.
A rodičov uz nemam a ani žiadnu blízku rodinu kiezby som mala,..
Aj voliake kamarátky ale ani to nemám.
@laura2410 klasika MK nikoho nemám .
Koľko máš výživné?
450 platím len bývanie..
200vyzivne
120 prídavky..
Neviem ako pochodim s nezamestnaneckou, lebo len dnes som sa bola evidovať.
A čo je horšie dnes som reagovala na 24pracovnych ponúk pre volala som 8 kredit a nic z toho lebo všetci ze mam zaslať životopis a potom sa ani neozve nikto. Zial ma tomto konci kde bývame to tak to funguje 🥺
Je mi ľúto ze mi neveríte.
Mamičku som si doopatrovala je to uz 6rokov co mi odysla a ocko mi zomrel ešte keď som bola ja malá.
Nič v zlom ale tieto prosby o peniaze a tak sa tu nejak často opakujú 🤔
@anonym_b94ed1 To áno ale nie od takýchto: Na Koníku od 11/2018
450 platím len bývanie..
200vyzivne
120 prídavky..
Neviem ako pochodim s nezamestnaneckou, lebo len dnes som sa bola evidovať.
A čo je horšie dnes som reagovala na 24pracovnych ponúk pre volala som 8 kredit a nic z toho lebo všetci ze mam zaslať životopis a potom sa ani neozve nikto. Zial ma tomto konci kde bývame to tak to funguje 🥺
Je mi ľúto ze mi neveríte.
Mamičku som si doopatrovala je to uz 6rokov co mi odysla a ocko mi zomrel ešte keď som bola ja malá.
@laura2410 je zaujímavé, že si o prácu prišla včera. Uprostred mesiaca. Vyhodili ťa zo dňa na deň? Pretože väčšinou končí pracovný pomer ku koncu mesiaca. Dostala si výpoveď? S výpovednou lehotou? S odstupným? Podpísala si dohodu?
Vies, ono tie prosby posobia trochu zvlastne. Ludia by asi este pochopili ze pytas jedlo, ale ze si nemate urgentne co obliect, tomu sa veri tazko. Ak hladas oblecenie na zimu, tak to naozaj predpokladas, ze sa dovtedy nezamestnas? S oblecenim radim skusit miestne charity alebo niekde byvaju “obchody bez penazi” kde prides a vezmes si co potrebujes. Neviem v akom meste byvas, ale internet mas tak si iste lahko zistis. A oblecenie pre teba, tomu sa stalo co? Este pochopim ze deti vyrastu, ale dospely snad ponosi aj z minuleho roka. Pozri sa na to s odstupom (ak dokazes) a uvidis ako zvlastne vyznie tvoj prispevok.
Sorry, ale trochu divne, ze vcera si prisla o pracu, a najdolezitejsie je zimne oblecenie pre deti. V juli...
Skúsila by som požiadať o zvýšenie výživného. 200 eur na dve deti zas nie je až tak veľa.
@laura2410 včera si prišla o prácu, čiže ešte jednu výplatu dostaneš , a máš snáď aj výpovednú lehotu, plus za dovolenku, dostaneš podporu, máš výživné, áno, a aj otec deti im môže kúpiť topánky na zimu, nemusíš teraz pýtať od cudzích, keď si len včera prišla o prácu. Rýchlo hľadaj ďalšiu prácu. Deti máš veľké, už to nemôže byť až také ťažké.
No to určite. Ani cent, ani kúsok ničoho. Toto je veľmi slaby odrb aj na kona
Donio - skús tam . tam sa dokážu vyzbierať ľudia aj na operáciu pre mačku.

@laura2410 oblečenie na čo? Ešte jedlo pochopím to treba týždenne kupovať ale oblečenie? Snáď majú čo si obliecť či nie? Držím palce