Pomôc rodičom ťažkej situácii
@anonym_autor už nespamuj prosím. Skúste si nájsť prácu všetci.
@anonym_483fb7
Ked pomozem teraz za mesiac to bude iste
Tebe nie je uz trapne dookola zakladat tieto anonymne diskusie s pytanim penazi? A rodicia foto od chrbta. Stale ti nedoslo, ze 0 eur a aj ta zbierka ostane na 0 eur? Akurat robis robotu pracovnikom modreho konika a tieto tvoje diskusie mazu. Pomoz svojim rodicom sama, zarob si a zaplat im to. Nikto ti tam ani euro neposle.
@anonym_autor Tak si zaloz zbierku na donio, a ziadna foto rodicov od chrbta. Tam by ti to nepreslo. Urob serioznu zbierku s fotkami a tam prispievaju ludia naozaj na cokolvek, budes mat vacsiu sancu. Na dakujeme.sk dvom ludom bez tvate neposle naozaj nikto ani euro.
@anonym_autor Opakujem, na donio by ti zbierka 2 ludi bez tvare nepresla. Takze tato tvoja zbierka od chrbta 2 ludi na dakujeme.sk je zbytocna. Neviem co je na tom take nepochopitelne. Mne to pride priam az drze. Zobrat a byt otoceny chrbtom.
Uz zase? Ale uz fakt dost. Inak, mam aj ja poslat faktury? Vsak niekto zaplati. A pise sa pomoc, nie pomôc. Zakazdym to tu mas zle.
@anonym_autor Ja sa spýtam takto. Čo urobili rodičia, aby boli schopní svoj dlh zaplatiť? Ako si im pomohla ty? Prispela si im? Našla si si brigádu, prácu, aby si im mohla pomôcť? Alebo jediné čo pre nápravu robíte, je že zakladáte zbierky? Je veľa slobodných matiek, ktoré majú dve práce, v ktorých sa musia otáčať, aby zabezpečili vlastné deti. Niektoré z nich majú dokonca aj choré dieťa. Iné matky sú choré samé. A ani ich nenapadlo urobiť zbierku, starajú sa samy ako vládzu. Prečo by sa malo prispievať zrovna tvojím rodičom za nezodpovedný nedoplatok vody? Prečo im nepomôžeš ty sama? Máš súrodencov? Majú tvoji rodičia prácu?
opakujem sa.. mat nedoplatok nie je tazka zivotna situacia.. nech mama preda zlate retiazky ak nema na “najom”
ale neotravuj s tym verejnost.. nie je ti to blbe a trapne?
opakujem sa.. mat nedoplatok nie je tazka zivotna situacia.. nech mama preda zlate retiazky ak nema na “najom”
ale neotravuj s tym verejnost.. nie je ti to blbe a trapne?
@anonym_579fbc Ja neviem, kedy pochopi, ze "tudy cesta nevede". Asi nebude najbystrejsia. Tu temu jej zase zmazu.
A stále 0 €? Chvalabohu ľudia majú rozum. 😃
Minule to bolo 700 € dnes je to 900€ a ešte k tomu 8 mesiacov stará faktúra. 🤣 To vieš.
@anonym_autor poviem to úprimne - tvoji rodičia sú akurát tak pekne leniví, tatko môže robiť napr nočného strážnika alebo sbs v tescu. Mamička môže pracovať tiež, keďže jej choroba nie je celoživotná - dobre zaliečenie a je ako zdravý človek. 🙂 Každý normálny človek sa na to pozrie tak ako ja, je to smutné, že na to teraz nemajú ale do situácie sa dostali sami. Ja som tiež tento rok platila 500€ nedoplatok a to mám 2 malé deti a neprišla som tu žobrať ale normálne som sa trošku pootáčala a zarobila o to viac.
Teraz pozerám, že ten dlh naťahujú viac ako 2 roky!!! Tak to je pekná HANBA, že 2 roky si nevedia zaobstarať pár stovák.
A stále 0 €? Chvalabohu ľudia majú rozum. 😃
Minule to bolo 700 € dnes je to 900€ a ešte k tomu 8 mesiacov stará faktúra. 🤣 To vieš.
@anonym_e4f295 To uz by im davno vodu zastavili.
@anonym_e4f295 To uz by im davno vodu zastavili.
@anonym_48cfde .... Ale veď toto nie je ani za vodu. Je tam fond opráv a réžia.
Ona si mysli, ze lahsie je ruky natrcat aj to s fotkou od chrbta. Vynada nam tu este, MK jej zmaze aj tuto diskusiu, ako kazdu v ktorej zobre. Prejde par dni a zase zalozi dalsiu diskusiu.
Inak autorka, ked uz si leniva zarobit rodicom pracou, postav sa pred obchod a popros s klobukom. Ale tam ti nepomoze byt chrbtom otocena 😃.
Rodičia by si mali nájsť prácu/brigádu.
@anonym_autor toto je strašne pod úroveň,ešte že sa vieš skryť za anonym🤌 treba si dohodnúť splátkový kalendár 🙃 sú ľudia na tom oveľa horšie ZDRAVOTNE a niektorí ani nežobrú.
@anonym_autor choďte všetci pracovať a budete mať peniaze. Ty aj tvoji rodičia ste leniví jak vši. Fuj hanba vám!
Prepac, ale cesta z takejto situacie nie je pytat, ale makat. Poznam vela invalidnych dochodcov, ktori robia vratnikov, nocnych straznikov, strazia ludom deti, atd.. Proste maju snahu si privyrobit. Keby taku snahu najdu tvoji rodicia, na ten splatkovy kalendar by hned bolo, mozno aj vyse a vysplacali by nedoplatok rychlejsie a urobili si nejaku rezervu na horsie casy… A dalsia vec, treba sa zamysliet a naucit hospodarit, lebo aby 2 starsi ludia mali taky nedoplatok je riadna supa teda..
Nastahuje sa k nim,uz ti to baby pisali,rodicia teda male postrazia,tym ti aj rodicak zostane,nemusis ho davat za sukromnu skolku a ty do prace.
Ak tam zarobis priam min.mzdu 900eur v cistom plus rodicak aj s pridavkami 560eur,uz mate 1400eur,mozes to zaplatit na 2 splatky 500 prvy mesiac a zbytok druhy.Preco to takto neurobis,oni pomozu tebe,lebo po rodicaku ta caka aj tak hladanie si prace,to ti uz potom odpadne a zase ty im tiez pomozes.Rozmyslajte trosku vsetcia.
Ved cely zivot pracovali. Ked nemaju nasetrenych ani 1000 eur tak su to financne negramotni a nezodpovedni ludia. Nech ti postrazia dieta autorka a chod viacej pracovat ty
@anonym_autor sú dlžný viac, ako tento rok a takže možnosti, ako to vyplatiť ste mali. Sama si tu neodpovedala na základné otázky, takže NEČAKAJ žiadny príspevok, od nás na MK. Našťastie mi máme zdravý rozum a vidíme, kde sa oplatí pomoc a kde nie.
Zasa? Ako sorry, ale to si teraz všetci založíme zbierky keď budeme mať nedoplatok? ja mám ešte hypo 20000 zaplatiť, nevyzbierate sa mi? 😂 Čo ste s rodičmi urobili aby toto nenastalo, aký mate podiel na vzniknutom nedoplatku? No nejaký určite áno. Toto je dosť fuck Up voči ľuďom, ktorí naozaj peniaze potrebujú, lebo poisťovňa im zamieta liečby, zamietajú sa im drahé pomôcky atď. A práve kvôli takým vychcancom ako si ty môžuat Lýdia pochybnosti aj pri zbierke, kde ten účel je opodstatnený a Dana osoba si situáciu nijak nezavinila. Ty buď rada, že tvoju zbierku ešte niekto nenapadol na portáli.
@anonym_48cfde .... Ale veď toto nie je ani za vodu. Je tam fond opráv a réžia.
@anonym_e4f295 a penale, ktore nemuseli mat, keby poziadali vcas o splatkovy kalendar, resp.uhradili predpisy platieb.
Ja som uz na Doniu videla asi spred mesiaca zbierku na kremaciu morskych prasiatok a vyrobu urien s ich popolom na pamiatku pre 25 rocnu majitelku, ktora asi ocividne je hnila ist na brigadu.. mala som dost, uz ked toto odobria, tak uz asi vsetko. Naozaj potom vysmech ludom v tazkej zivotnej situacii, detom s rakovinami, atd…

@anonym_autor už nespamuj prosím. Skúste si nájsť prácu všetci.