icon

Pomôžme Lukášovi so splatením dlhu a preklenutím ťažkého obdobia

Strana
z2
zdenka11081983
27. okt 2025

@jakukkanci to fakt toto??? Radšej budem ticho, lebo človek nikdy nevie.. pohat treba, chorým deťom, ľuďom, ktorí nemôžu pracovať..

anonym_e3f024
27. okt 2025

Mám hypotéku do roku 2050 prosím pomôžte aj mne.. 🥴

anonym_555339
27. okt 2025
@anonym_e3f024

Mám hypotéku do roku 2050 prosím pomôžte aj mne.. 🥴

@anonym_e3f024 to mas teda uz iba za par.. Hlupa otazka. naco chces nieco na co nemas?

anonym_b1133c
27. okt 2025

Uz prestan. Uz si to sem dal vela krat. Vzdy ti to zmazali. Vzchop sa chlape

januska12323
27. okt 2025

Pomáhať treba chorým ľuďom a nie finančne negramotným.

anonym_2a1b2a
27. okt 2025

To snáď nemyslíš vážne? Ja mám kamarátku, ktorá si prechádza ťažkým onko ochorením a manžel musel dať výpoveď v práci, aby sa o ňu mohol starať a nežiada o financie. Mám blízkeho kamaráta, ktorý opatruje svoju ťažko chorú mamu a nežiada o financie, hoci obaja majú máličko peňazí. A ty máš dve zdravé ruky, aj nohy, poberieš si pôžičky, máš exekúcie a chceš 8000 eur? Si normálny? Zožeň si druhú robotu.

anonym_378d5f
27. okt 2025

Prepáč, ale tu je väčšina rodičov na rodičaku alebo na materskej, resp ak pracujú, starajú sa o rodinu. Na dlhy sa cudzím ľudom skladať nikto nebude.

To nie je situácia, že vás postihlo nejaké nešťastie, vyhoreli ste, mali autonehodu, alebo prišla náhla choroba alebo smrť živiteľa rodiny. Ak nevládzeš splácať, treba nehnuteľnosť vymeniť za inú/lacnejšiu, nájsť podnájomníka, alebo jednoducho ten príjem zabezpečiť inde ako v terajšej práci.

alkoholik
27. okt 2025

Tak toto je supa....🤣 To si fakt myslite ze vam niekto posle co i len 50 centov???

krasneleto
27. okt 2025

bez emocii... prispievam tam, kde naozaj je clovek v nudzi... a nema pre deti na zakladne potraviny, alebo nema na poistovnou nedotovanu liecbu atd.... pomoc s platenim dlhov? to naozaj nie

enmery
27. okt 2025

Už Ti to párkrát zmazali a zmažú zase. Kedy pochopíš, že presne týmto prístupom si sa dostal do týchto sračiek?Zmeníš niečo?Nie.

chrobak7
27. okt 2025

@jakukkanci Máš exekúciu (takže už si mal nejakú pôžičku, ktorú si nesplácal), teraz máš novú pôžičku 8000 € (prečo si ňou nesplatil exekúciu???) a nestíhaš splácať. Načo si si bral tých 8000 €?

Ale škoda písať, aj tak to o chvíľu zmažú, ako už 3x predtým.

denkabemommy
27. okt 2025

@jakukkanci
1. O práci na 9 mesiacov vedel od začiatku snáď nie? Tak si mal hľadať prácu
2. Pomáha sa chorým alebo ľuďom, ktorý sa dostali do situácie nie vlastným pričinením, nie zdravým, ktorí sú očividne len leniví a negramotní.
3. Treba sa postaviť na vlastné nohy a nečakať kto ti čo dá 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

anonym_e3f024
27. okt 2025
@anonym_555339

@anonym_e3f024 to mas teda uz iba za par.. Hlupa otazka. naco chces nieco na co nemas?

@anonym_555339 určite chápeš ako nezmyselne znie môj komentár, len som chcela ukázať autorovi že rovnako nezmyselne znie jeho prosba

sissy27
27. okt 2025

@jakukkanci mozno by si radsej mohol napisat, co vie lukas robit a mozno by mu niekto vedel ponuknut pracu, alebo aj dve.

sisamisaaa
27. okt 2025

Aj ja mám hypotéku, aj ja chcem prispieť

alickapusinka
27. okt 2025

Zdravemu nezoDpovednemu človeku posielať peniaze.Ked si si išiel brať pôžičky bez rozmyslu tak si nikoho z MK ako asistenta potreboval. Ak nie splacaj si ich sám čo si si navaril tak si aj zjedz a neotravuj z 1 eurom.Negramotný čo poberie pôžičky hala bala minie na kraviny a potom žobre peniaze od druhých.Môžeš si vziať ešte druhu prácu alebo aj brigádu.A splacať nikto z nás TI dlhý nenarobil môžeš si za dlhý sám svojou nezodpovednosťou.

maca1984
27. okt 2025

Chvalabohu, ľudia so zdravým rozumom nevymreli. Neprispel ešte nikto. A dúfam,že to tak aj ostane. Čo si si uvaril, to si aj zjedz.

anonym_5584f2
27. okt 2025

Všetky skupiny na FB zamorené týmto

anonym_1ea98c
27. okt 2025

@jakukkanci stavím sa, že má exekúciu na nezaplatené výživné. Možno jeho družka tu píše, ako nevychádza s peniazmi, že jej bývalý neplatí výživné na deti, lebo hádže do automatov.🤢Hanba, zdravý chlapa pýta od mamičiek peniaze.

anonym_ab0a7b
27. okt 2025

@jakukkanci zase? Akože z akého dôvodu by som mala splácať niekomu dlh?

nyusika
27. okt 2025
@maca1984

Chvalabohu, ľudia so zdravým rozumom nevymreli. Neprispel ešte nikto. A dúfam,že to tak aj ostane. Čo si si uvaril, to si aj zjedz.

@maca1984 osobne poznam rodinu od nas, ktora si zalozila zbierku na ludia ludom...navzajOm sitam posielali po par eur-par desiatok eur, proste vela pohybov...az splnili nejaku podmienku na prispevok od statu, vtedy take nieco davali.
grcat sa mi z nich chce - vymysleny problem, dostaliu niekolko tisic a tvarili sa, ze ved pohoda. kazdy si to tak mohol zariadit.

sisamisaaa
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
Odpoveď bola odstránená
sisamisaaa
Odpoveď bola odstránená
nyusika
Odpoveď bola odstránená
sisamisaaa
Odpoveď bola odstránená
veltraud
Odpoveď bola odstránená