icon

Pomôžme Silvinke získať nový úsmev

zuzkna22
31. aug 2024

Silvinka má pokazené zuby aj vďaka profylaxii, ktorú berie od narodenia . Lieky jej síce pomáhajú, aby nemala zápaly obličky a močových ciest veľmi často. Napriek tomu to má s obličkami ťažké. Keďže Silvinka je veselé dievča, napriek handicapu, rada by sa usmievala, ibaže chýbajú jej už predné zuby a tak je to pre ňu nepríjemné. Chcem Vás pekne poprosiť v jej mene o pomoc pri naplnení jej výzvy. Ďakujeme
https://www.ludialudom.sk/vyzvy/16565 .

sissy27
•
31. aug 2024

@zuzkna22 aspon nieco malo ❤️

zuzkna22
autor
•
31. aug 2024

@sissy27 ĎAKUJEME❤

alkoholik
•
1. sep 2024

Dobry den ja tomu fakt nerozumiem. Preco ste ludia taki nezodpoveni a nerozmyslate vopred a az potom ked ste uz v srackach? Pani mala 2 deti jedno z toho postihnute a idem si urobit dalsie 2???

sky19
•
1. sep 2024

@alkoholik diagnózy sa môžu objavovať a nakopiť aj postupom času, najmä pri deťoch s jej diagnózou. Nemusela ich mať od začiatku. Nabudúce si to prosím skúste overiť pred tým, ako sa začnete na ľudí takto osočovať. Prajem vám pekný zvyšok nedele

sissy27
•
1. sep 2024

@alkoholik ja dufam, ze ty si impotent a v zivote nikdy sa nerozmnozis, lebo takych ako si ty fakt tento svet nepotrebuje.

alkoholik
•
1. sep 2024

@sissy27 Aj vam peknu nedelu. Zial ale nepotesim vas...😂👍

alkoholik
•
1. sep 2024

@sky19 Nikoho neosocujem. V popise je napisane sa uz narodila tak. Takze to nieje ziskanie casom. To by bolo samozrejme ine.

brona235
•
1. sep 2024

@sky19 narodila sa s razstepom chrbtice.takze ziadne dg. co sa casom prejavia. Vedela, ze ma postihnute dieta. Suhlasim s @alkoholik .

zuzkna22
autor
•
3. sep 2024

Pán @alkoholik : Dôvod - nie nezodpovednosť, ale žiaľ , zdravotná nekompatibilita a nevlastním krištáľovú guľu, aby som vedela, koľko detí sa mi na jeden šup narodí (aj mladšie deti sú dvojičky)

alkoholik
•
3. sep 2024

@zuzkna22 Boze toto je pohlad ... Co ma gula spolocne stym? Narodia sa mi dvojicky 1 postihnute (50%) uspesnost. Preto to skusim esteraz??? A lala zase 50%.
Co ine ako nezodpovednost to moze byt?