icon

Pomôžte mi získať financie na operáciu zmenšenie pŕs

sabink1998
Včera o 10:52

Ahojte,
nie je pre mňa jednoduché toto napísať, ale už naozaj neviem, čo ďalej.

Som mladé dievča a mám veľmi veľké prsia, ktoré mi výrazne ovplyvňujú život – fyzicky aj psychicky. Každý deň žijem s bolesťou chrbta a ramien a aj bežné veci ako pohyb, prechádzky alebo aktivity, ktoré mám rada (napríklad príroda či kone), sú pre mňa náročné.

Nie je to ale len o fyzickej bolesti.
Veľmi to zasiahlo aj moju psychiku a sebavedomie. Necítim sa dobre vo vlastnom tele, vyhýbam sa zrkadlu a často si pripadám staršia a slabšia, než v skutočnosti som. Kvôli tomu som musela vyhľadať aj psychiatrickú pomoc.

Navštívila som viacero odborníkov – ortopéda, chirurga, mamológa aj neurológa – a všetci sa zhodli, že operácia by mi výrazne pomohla. Mám to aj potvrdené v lekárskych správach.

Bohužiaľ, zdravotná poisťovňa mi tento zákrok neschválila, dokonca ani po odvolaní.

Snažím sa zostať silná, ale je to ťažké, keď viem, že existuje riešenie, ktoré by mi mohlo pomôcť žiť normálny život, no nemám sa k nemu ako dostať.

Preto som sa rozhodla skúsiť aj túto cestu a založila som zbierku na Donio.
Ak by mi chcel niekto pomôcť alebo môj príbeh aspoň posunúť ďalej, budem z celého srdca vďačná.

https://donio.sk/moj-boj-s-bolestou-pomoc-na-op...

Strana
z2
bomba36
Včera o 10:53

Už zase?
Zarob si ako každý normálny človek a nemusíš žobrať.

bomba36
Autor odpoveď zmazal
anonym_829dd6
Včera o 10:56

No z tych fotiek moc nevidno ze mas velke prsia.
Ale zmensenie by cez poistovnu malo ist.

abbey1
Včera o 10:58

Prečítala som si tvoj príbeh. Obávam sa, že si sa veľmi upla na myšlienku, že operácia vyrieši tvoje problémy. Avšak otázkou je, či tvoje psychické problémy nemajú pôvod v niečom úplnom inom.

anonym_829dd6
Včera o 10:59

Takze vies preco ti poistovna nezaplati tu operaciu? Lebo mas dlh na zdravotnom poisteni.

anonym_bb1f32
Včera o 11:04

Kedze mas dlh,znamena to,ze si bez prace a ani na urade nie si.Inak by si dlh nemala.Ten si daj do poriadku,lebo dostanes exekutora a zoberu ti vsetky vyzbierane peniaze a si tam kde si nechcela byt.

anonym_547a15
Včera o 11:08

Už to tu raz bolo a zrušili ťa, nestací, ty podvodníčka?Choď si na takúto blbosť zarobiť. Zo zdravotných dôvodov ti to preplatí poisťovňa. Ale načo vrážať peniaze do niekoho, kto aj tak nepracuje a nie je nijako prospešný? Ak chceš ležať doma a vyciciavať systém, je úplne jedno, aké máš cecky.

sabink1998
autor
Včera o 11:10
@anonym_bb1f32

Kedze mas dlh,znamena to,ze si bez prace a ani na urade nie si.Inak by si dlh nemala.Ten si daj do poriadku,lebo dostanes exekutora a zoberu ti vsetky vyzbierane peniaze a si tam kde si nechcela byt.

@anonym_bb1f32 Zdravím drahý anonym, nie ja nemam žiadne dlhy, a všetko si poctivo voči poistovni hradím neviem kde ste zobrali takéto špekulácie, ale prosim nepište sem nezmysli, vás to nemusí zaujimať ak o môj pribeh nemáte zaujem, lubí sa mi ako vačšina ludi ktorých ani nepoznám hneď vedia veci lepšie ako ja, pravda je taká že ja si všetko čo viem poctivo platím, ale ano momentalne kvôli svojmu stavu nezarobím toľko koľko by som potrebovala,.. prosim nechajte si svoje reči o veciach o ktorých neviete nič pre seba a prestaňte sudiť ludí len s vášho pohľadu,… ja voči nikomu nemám žiadne dlhy ani nič podobné, poistovna to zamietla a ich vyjadrenie skôr bolo že nevedia kam môj pripad zaradiť keďze sa jedná s velkej časti o psychyckú pohodu ale aj fyzickú,….. prajem pekny deň, a naozaj prosim prestaňte sem davať vaše neoverené informacie ktoré aj tak nemáte ako dokazať voči mojej osobe, dakujem.

sabink1998
autor
Včera o 11:12
@anonym_547a15

Už to tu raz bolo a zrušili ťa, nestací, ty podvodníčka?Choď si na takúto blbosť zarobiť. Zo zdravotných dôvodov ti to preplatí poisťovňa. Ale načo vrážať peniaze do niekoho, kto aj tak nepracuje a nie je nijako prospešný? Ak chceš ležať doma a vyciciavať systém, je úplne jedno, aké máš cecky.

@anonym_547a15 nikto ma nezrušil,
Požiadala som o zmazanie sama, 💪🏻🤗 , ale rozhodla som sa to pridať znova, a nebrať už vaše reči až tak vážne,… majte sa pekne.

anonym_829dd6
Včera o 11:14
@sabink1998

Požiadala som o zmazanie sama, 💪🏻🤗 , ale rozhodla som sa to pridať znova, a nebrať už vaše reči až tak vážne,… majte sa pekne.

@sabink1998 mas poistovnu Union?

sissy27
Včera o 11:15

@sabink1998 nuz, tvoj sen o zmenseni prs by ti mal byt hnacim motorom k tomu, aby si si dala do poriadku podlznosti voci zdravotnej poistovni a mala moznost nechat si operaciu uhradit, alebo proste si na nu zarobit. Tak to v zivote chodi - kazdy nieco chceme a musime sa snazit, aby sme sa k tomu dopracovali, nie len knucat, nech to za nas spravia druhi.
V tejto krajine je mnoho ludi, ktori maju naozajstne problemy a nemaju sancu zarobit na ich riesenie a zdravotne poistovne sa im obracaju chrbtom, tym prispejem rada. Ufnukanym lenivcom, ktori maju len milion vyhovoriek preco nic nerobit, nedam nic.
Okrem toho pri hniti doma na gauci je fakt jedno ake mas prsia. Aj keby si mala Acka, tak sa u teba nic nezmeni.

anonym_829dd6
Včera o 11:15
@sabink1998

sabink1998
autor
Včera o 11:18

@anonym_829dd6 mám poistovnu všeobecnú zdravotnú 🙂 o som s okresa senec, obec Reca…

sabink1998
autor
Včera o 11:19
@abbey1

Prečítala som si tvoj príbeh. Obávam sa, že si sa veľmi upla na myšlienku, že operácia vyrieši tvoje problémy. Avšak otázkou je, či tvoje psychické problémy nemajú pôvod v niečom úplnom inom.

@abbey1 Ďakujem za váš pohľad. Pracujem aj na psychickej stránke s odborníkmi a práve oni mi tento zákrok odporučili. Verím a viem , že by mi vedel výrazne pomôcť.🤗❤️

anonym_829dd6
Včera o 11:22
@sabink1998

@anonym_829dd6 mám poistovnu všeobecnú zdravotnú 🙂 o som s okresa senec, obec Reca…

@sabink1998 ak to naozaj nie si ty, tak sa ospravedlnujem.
Osobne si vsak myslim, ze ti takuto operaciu zamietli prave kvoli takemuto niecomu.
To uz je ale na tvojom svedomi, ak klames.

sabink1998
autor
Včera o 11:31
@anonym_829dd6

@sabink1998 ak to naozaj nie si ty, tak sa ospravedlnujem.
Osobne si vsak myslim, ze ti takuto operaciu zamietli prave kvoli takemuto niecomu.
To uz je ale na tvojom svedomi, ak klames.

@anonym_829dd6 bohužial ju ale zamietli, a já si musim aspoň neak takto pômocť pracujem z domu cez pc ale bohužial nie toľko, môj plat je naozaj veľmi nizký, každopadne toto by som veľmi rada vyvratila takže sem dám dvôkazy a moje svedomie je naozaj čisté, pracovala som predtým sama s chorymi detmi ako hipoterapeut, velmi rada by som sa k tejto praci zase vratila ale zo psychyckeho a fyzickeho hladiska, to nieje zatial možné, každopadne sem davám svoje doklady a snád to bude stačit ako overenie, samozrejme musela som zakryť neaké veci.

anonym_829dd6
Včera o 11:33
@sabink1998

@anonym_829dd6 bohužial ju ale zamietli, a já si musim aspoň neak takto pômocť pracujem z domu cez pc ale bohužial nie toľko, môj plat je naozaj veľmi nizký, každopadne toto by som veľmi rada vyvratila takže sem dám dvôkazy a moje svedomie je naozaj čisté, pracovala som predtým sama s chorymi detmi ako hipoterapeut, velmi rada by som sa k tejto praci zase vratila ale zo psychyckeho a fyzickeho hladiska, to nieje zatial možné, každopadne sem davám svoje doklady a snád to bude stačit ako overenie, samozrejme musela som zakryť neaké veci.

@sabink1998 potom prijmi moje ospravedlnenie.

sabink1998
autor
Včera o 11:35
@anonym_829dd6

@sabink1998 potom prijmi moje ospravedlnenie.

@anonym_829dd6 v poriadku, nič sa nestalo som naopak rada že ludia su v dnešnej dobe opatrný,… majte sa pekne 🤗❤️ pekny dník

motylik2559
Včera o 11:37

@sabink1998 Ahoj, predpokladam, ze prsia ti do tych rozmerov nenarastli len za posledne napr. 2 roky. Pises,ze si predtym normalne pracovala a kedze predpokladam, ze ti to vadilo uz vtedy a nie az ked si sa dostala do horsich psychickych stavov, kedy uz nepracujes tak ako by si chcela, preco si si nenasporila nieco na taku operaciu este kym si zarabala plnohodnotne? Pripadne, preco si si vtedy nieco neodkladala/nesetrila, aj keby to bolo s umyslom do buducna na cokolvek? Teraz by si mala peniaze a nemusela by si ziadat o pomoc inych ludi🤷‍♀️ Nehnevaj sa co napisem, ano kazdy clovek je individualny, ale su zbierky, kde to ludia vazne potrebuju, pretoze maju ovela horsie stavy ako ty kvoli prsiam. Su ludia, ktorí prisli o nohy, potom takí co napr.ostanu na voziku, alebo pridu o domov, potom v nespocetnom rade deti aj dospelí s onko ochorenim...Nehovorim,ze psychicke zdravie by sa malo podcenovat, ale mat tak v prdeli psychiku z toho, ze mas zrejme nadrozmerne prsia? Co by si robila, kebyze si pripad taky, co som ti prave uviedla? Ved sa trochu spamätaj, daj sa trochu dokopy, zabojuj sama kvoli sebe a chod normalnejsie pracovat a nasetri si, alebo si vezmi pozicku v banke uz ked budes pracovat normalnejsie. Takto je lahke prist k peniazom, to mi je jasne, ale ver,ze v dnesnej predrazenej dobe, si ludia 3x zvazia na co prispeju, a ked prispeju tak urcite na nieco, kde je to skutocne opodstatnene...

prasiatko30
Včera o 11:39

Sorry ale na tvoje nove popredie nech sa ti posklada tvoja rodina.

anonym_88eaf5
Včera o 11:44

@sabink1998 akí ste hnusni ľudia spamatajte sa. Mám veľké prsia a teda bez nich by sa mi žilo oveľa lepšie....

anonym_829dd6
Včera o 11:51

Aj tak akosi nemozem uverit tomuto pribehu.

1sally12
Včera o 11:57

Toto tu už bolo nie?

abbey1
Včera o 12:03

@sabink1998 Skús upraviť celkovo svoju postavu. Ja keď priberiem, nenormálne mi hneď nabehnú prsia. Tiež ich mám prirodzene väčšie. Ale úplne inak to vyzerá na štíhlej postave a inak, keď sa vykŕmim. V dobrom ti radím. Zmeniť stravu a pohyb, pohyb a pohyb. Tá kombinácia urobí veľkú zmenu na psychiku i fyzicky stav tela.
Ver, že operácia ti neprinesie taky obrat, ako si sľubuješ.
Ľudia pracujú s oveľa ťažšími postihnutiami a chorobami.
Jasne, pre dr bie je problrm operáciu navrhnúť a doporučiť. Pre nich najjednoduchšia cesta.

doriiis
Včera o 12:30

Mňa by zaujímalo koľko stojí taká jazda na koni a koľko si ich za posledné 2 roky absolvovala

anonym_2ba663
Včera o 12:36
@1sally12

Toto tu už bolo nie?

@1sally12 Ano, a pisala aj na emim..o.cz a bohvie kam este.

anonym_ea7277
Včera o 12:52

Bóó´že zas táto umrnčaná s veĺkými ci*kami.
Boh vie načo vy*obrané eurá použije.
že túto slečnu - dámu hanba nefackuje. to že pýtajú chorí ľudia eurá chápem, ale tejto tu v podstate nič nie je, ale aby si išla niekde zarobiť na brigádu tak to ju ani len nenapadne.

sabink1998
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_f4015a
Včera o 13:04

na tomto fore su mamicky kt su samozivitelky,tyrane etc... kazd apotrebuje pomoc a su to daleko dolezitejsie veci ako prsia... skus zmenit stravu a zacat cvicit .. ked schudnes padnu aj prsia- tvoja psychika bude na tom lepsie a nebude ta to stat tolke peniaze... ver mi,ze tu sa ti nepodari vyzbierat nie na taku blbost ..aj ked pre teba dolezitu .. zmen pohlad na problem a jeho riesenie...

sabink1998
autor
Včera o 13:04
@doriiis

Mňa by zaujímalo koľko stojí taká jazda na koni a koľko si ich za posledné 2 roky absolvovala

@doriiis žial žiadne,… aj keby som veľmi chcela s koňmi znova byť v kontakte,… a hlavne sa vratit k svojej praci keďže som pracovala hlavne s nimi a detmi.

Strana
z2