icon

Pomôžte mi získať financie na operáciu zmenšenie pŕs

sabink1998
Včera o 10:52

Ahojte,
nie je pre mňa jednoduché toto napísať, ale už naozaj neviem, čo ďalej.

Som mladé dievča a mám veľmi veľké prsia, ktoré mi výrazne ovplyvňujú život – fyzicky aj psychicky. Každý deň žijem s bolesťou chrbta a ramien a aj bežné veci ako pohyb, prechádzky alebo aktivity, ktoré mám rada (napríklad príroda či kone), sú pre mňa náročné.

Nie je to ale len o fyzickej bolesti.
Veľmi to zasiahlo aj moju psychiku a sebavedomie. Necítim sa dobre vo vlastnom tele, vyhýbam sa zrkadlu a často si pripadám staršia a slabšia, než v skutočnosti som. Kvôli tomu som musela vyhľadať aj psychiatrickú pomoc.

Navštívila som viacero odborníkov – ortopéda, chirurga, mamológa aj neurológa – a všetci sa zhodli, že operácia by mi výrazne pomohla. Mám to aj potvrdené v lekárskych správach.

Bohužiaľ, zdravotná poisťovňa mi tento zákrok neschválila, dokonca ani po odvolaní.

Snažím sa zostať silná, ale je to ťažké, keď viem, že existuje riešenie, ktoré by mi mohlo pomôcť žiť normálny život, no nemám sa k nemu ako dostať.

Preto som sa rozhodla skúsiť aj túto cestu a založila som zbierku na Donio.
Ak by mi chcel niekto pomôcť alebo môj príbeh aspoň posunúť ďalej, budem z celého srdca vďačná.

https://donio.sk/moj-boj-s-bolestou-pomoc-na-op...

Strana
z2
anonym_829dd6
Včera o 13:06
@sabink1998

@doriiis žial žiadne,… aj keby som veľmi chcela s koňmi znova byť v kontakte,… a hlavne sa vratit k svojej praci keďže som pracovala hlavne s nimi a detmi.

@sabink1998 a ty mas nejaky certifikat na tu pracu, ci ako? Ako si na tom s obezitou?

anonym_0bb47c
Včera o 13:10
@sabink1998

@anonym_bb1f32 Zdravím drahý anonym, nie ja nemam žiadne dlhy, a všetko si poctivo voči poistovni hradím neviem kde ste zobrali takéto špekulácie, ale prosim nepište sem nezmysli, vás to nemusí zaujimať ak o môj pribeh nemáte zaujem, lubí sa mi ako vačšina ludi ktorých ani nepoznám hneď vedia veci lepšie ako ja, pravda je taká že ja si všetko čo viem poctivo platím, ale ano momentalne kvôli svojmu stavu nezarobím toľko koľko by som potrebovala,.. prosim nechajte si svoje reči o veciach o ktorých neviete nič pre seba a prestaňte sudiť ludí len s vášho pohľadu,… ja voči nikomu nemám žiadne dlhy ani nič podobné, poistovna to zamietla a ich vyjadrenie skôr bolo že nevedia kam môj pripad zaradiť keďze sa jedná s velkej časti o psychyckú pohodu ale aj fyzickú,….. prajem pekny deň, a naozaj prosim prestaňte sem davať vaše neoverené informacie ktoré aj tak nemáte ako dokazať voči mojej osobe, dakujem.

@sabink1998 vyjadrenie z poisťovne si dostala,nemáš také veľké problémy,aby ti to bolo preplatené.Pri tvojej diagnóze by si musela byť onko pacient alebo by si musela mať veľký rozdiel vo veľkosti prsníkov.
Nerob zo seba chuderu,keď nemáš diagnózu na to,aby ti to poisťovňa preplatila.

anonym_2ba663
Včera o 13:36

Ja idem zbierat na dovolenku, kto mi prispeje? 🙄Ja sa divim vsetkym, co na tuto osobu co len euro poslali. Nuz, vasa vec.

anonym_547a15
Včera o 13:39

Ja vyhlasujem zbierku na toho koňa, na ktorom dotyčná sedela. Dnes má chudák kôň problémy s chrbticou a potrebuje liečbu od veterinára.
Ženy, prispejte!

anonym_f4015a
Včera o 13:57
@anonym_547a15

Ja vyhlasujem zbierku na toho koňa, na ktorom dotyčná sedela. Dnes má chudák kôň problémy s chrbticou a potrebuje liečbu od veterinára.
Ženy, prispejte!

@anonym_547a15 tak ale to bolo od teba riadne hnusne... samozrejme pod anonymitou-kedze svoju postavu sem radsej ani nedas-vsak? zas az tak obezna nieje ... a myslim,ze tato tema by sa zaobisla aj bez tak dedinskeho komentu ako si sem vcapila ty ..nabuduce,ked sa tak hnusne do niekoho pustis-sa pozri sama na seba a spomen si ako si sa ty citila,ked sa ti niekto posmieval a sikanoval ta

anonym_0c115f
Včera o 14:12

ale na tej fotke na donio vyzeras uplne inak

anonym_2e7462
Včera o 14:39

@sabink1998 Ty nemáš problémy s prsiami, ale tvoj problém je v tvojej hlave. Prsia sú len zásterka tvojej psychickej poruchy. Máš to aj v tej lekárskej správe, ktorú si zverejnila na donio.sk. Ty nemáš diagnózu so zdravotným stavom, ktorý by pramenil z veľkosti pŕs, ale s duševnou poruchou. Keby si mala malé prsia, tak by si svoj duševný stav zvalila na veľký nos.

Keby si mala fakt zdravotné problém kvôli veľkým prsiam (napr., skoliózu chrbtice) , tak by si to mala riadne zdravotne indikované a zmenšenie pŕs by ti preplatila poisťovňa.

Takže si nemyslím, že by sa ti ľudia mali skladať na operáciu pŕs. Ak chceš menšie prsia, tak si to zaplať sama. A daj si to do poriadku v hlave.

anonym_70f94b
Včera o 16:14

Si mlada baba, nemas ziadne zivot ohrozujuce ochorenie, si len tlsta a myslis si, ze toto ti zivot zmeni. Staci achudnut 25 kil a uvidis, ze sa ti ulavi. Kazdopadne ak sa ti chce ist radsej pod noz, tak si na tu operaciu zarob a nasetri.

anonym_e6f55c
Včera o 16:28
@anonym_f4015a

na tomto fore su mamicky kt su samozivitelky,tyrane etc... kazd apotrebuje pomoc a su to daleko dolezitejsie veci ako prsia... skus zmenit stravu a zacat cvicit .. ked schudnes padnu aj prsia- tvoja psychika bude na tom lepsie a nebude ta to stat tolke peniaze... ver mi,ze tu sa ti nepodari vyzbierat nie na taku blbost ..aj ked pre teba dolezitu .. zmen pohlad na problem a jeho riesenie...

@anonym_f4015a 🤣🤣🤣🤣toto napíše len niaka ktorá ma ozaj malé a nevie co píše ....moja sestra ma mega prsia a je ultra stíhla a prsia stale rovnaké...jej to zatial vyhovuje ale mamina sa velmi stazovala na velke prsia a bolesti......zeny zeny to ze nechcete pomoct chapem ale naco tolko invektív

lenkasarka
Včera o 17:26
@anonym_e6f55c

@anonym_f4015a 🤣🤣🤣🤣toto napíše len niaka ktorá ma ozaj malé a nevie co píše ....moja sestra ma mega prsia a je ultra stíhla a prsia stale rovnaké...jej to zatial vyhovuje ale mamina sa velmi stazovala na velke prsia a bolesti......zeny zeny to ze nechcete pomoct chapem ale naco tolko invektív

@anonym_e6f55c niaka je aká presne?

simca06022011
Včera o 17:44

Podla fotiek, by ti skor pomohlo na bolesti chrbta riadne zacat cvicit. slabe brucho, nadvaha.. a to viem o com vravim, mala som v dobe svojej stihlosti 115cm cez prsia, jedine co mi pomohlo je riadne cvicit na chrbat/brucho, spevnit telo a par kil pribrat, ale ked som zase pribrala vela, chrbat bolel este viac, zlemraveli svaly a je to otras, ale aby som sa vesala kvoli tomu to nie... . mas nadvahu, mozno si len taky typ postavy a vela sa s tym neurobi, neviem, ale cvicenie by ti urcite pomohlo viac ako vyrevovat..
a divim sa, ze sa vobec plasticky chirurg na to da, zeny pred zmensenim prs, velakrat musia nejake tie kila zhodit = bola si na konzultacii aj tam?
za mna... cvicit, riadnu podprsenku nosit nech ti to ramena netaha. A hlavne sa prestat upinat na taketo nieco.. ano velke prsia su na nervy, ale neverim, ze ti lekari nepovedali aj o inych moznostiach. Ine spravi ako od psychloga/ci koho tam nemas.. Mne napr opku prave kvoli asymetrii odporucili, ale nesla som, videli sme par nepodarenych operacii zmensovacich, a ci sa ti to paci ci nie, z toho by si mala este vacsiu depku.

anonym_e6f55c
Včera o 17:54
@lenkasarka

@anonym_e6f55c niaka je aká presne?

@lenkasarka hovorím taká co nepozná čo obnása mat velke prsia

anonym_e7e306
Včera o 18:00

Zrejme tvoj dôvod nebude taký závažný , a ani disproporcny k zvyšku tela, keď ti to poisťovňa zamietla. Mojej mame poisťovňa zmenšenie odsúhlasila. Má tiež všeobecnú.

simca06022011
Včera o 18:14
@anonym_e7e306

Zrejme tvoj dôvod nebude taký závažný , a ani disproporcny k zvyšku tela, keď ti to poisťovňa zamietla. Mojej mame poisťovňa zmenšenie odsúhlasila. Má tiež všeobecnú.

@anonym_e7e306 presne ako pises, vobec to k jej postave nie je disproporcne...

euka210
Včera o 19:44

Ste fakt hnusne niektore zeny. Nesud cloveka, kym si neobujes jeho topanky.

anonym_f4015a
Včera o 19:55
@anonym_e6f55c

@lenkasarka hovorím taká co nepozná čo obnása mat velke prsia

@anonym_e6f55c lenze ona ich nema mega velka- je len obeznejsia a prsia k tomu . cvicenie a zhodenie kil navyse by jej uplne stacili .. je rozdiel mat mega prsia a s nimi suvisiace problemy s chrbticou napriklad a psychyka zakadatelky - ona s nimi taky problem zdravotny nema-ma to len v hlave a to potvrdila i poistovna ... takze ako som radila-pozrela by som sa na to aj z ineho pohladu a hladala inu cestu kt existuje-len treba pohnut zadkom

Strana
z2