Pre Niekoho možno drobné na kávu pre nas veľká NÁDEJ a ZÁZRAK
💙 Prosím o pomoc pre moje deti a môjho onkologicky chorého syna 🙏🥺
Nikdy som si nemyslela, že raz budem písať takýto príspevok.
Veľmi dlho ma držali potichu hanba, strach aj bezmocnosť. Ale keď vidíte svoje deti zaspávať smutné a počítate posledné centy na chlieb, pochopíte, že už nejde o vás… ale o ne. 😔
Som mama, ktorá ostala sama na všetko. Každý deň bojujem, snažím sa nevzdávať a hľadať riešenia. No posledné obdobie nás úplne zlomilo. Doma nám chýbajú základné potraviny, hygiena aj veci pre deti.
Môj syn je onkologicky chorý a každý deň s ním bojujem o jeho zdravie a silu. Táto choroba nám zobrala pokoj, istotu aj pocit bezpečia. 💔
A čo je najťažšie… hrozí nám odpojenie elektriny, pretože ju už nedokážeme zaplatiť. Bojím sa chvíle, keď doma ostane tma.
Najviac ma bolí, keď sa ma moje deti pýtajú:
„Mami, bude zajtra niečo na jedenie?“
A ja neviem, čo im odpovedať… 😔
Nikdy som nechcela prosiť o pomoc. Dnes však prosím hlavne kvôli svojim deťom. Kvôli ich malým srdiečkam, ktoré si zaslúžia bezpečie, nie strach z toho, čo bude zajtra.
Ak by nám niekto vedel pomôcť potravinami, hygienou, malou finančnou pomocou alebo aspoň zdieľaním tejto prosby, budeme nesmierne vďační. 🙏
Nepíšem tieto slová pre ľútosť. Píšem ich ako mama, ktorá už naozaj nevládze sama.
Ďakujem každému človeku s dobrým srdcom. 🤍
Aj obyčajné zdieľanie môže pomôcť viac, než si dokážete predstaviť. 🍀🌼
IBAN:
SK13 0900 0000 0052 4638 0763
A otec piatich deti nepomaha? Zaloz si zbierku na donio. Tam ti skor budu ludia posielat na ucet.
@anonym_4f823c poslala som tam žiadosť
@anonym_4f823c poslala som tam žiadosť
@renatka133 Urcite ti to tam daju na donio. Tam mas vacsiu sancu zbierat peniaze
Nechcem ta poucovat ani brat nadej, hlavne chod vsade oficialne. Nepises kolko mas deti, otec choreho dietata by mal pomoct so zvysenymi nakladmi.
A nehnevaj sa, chapem ze si v zlej situacii ale pridat sem cislo uctu potom co sa tu vzdy niekto takto prezentuje (a nemusi to byt pravda), to nie je riesenie. Toto nie je stranka kde maju ludia navyse, resp. financuju niekoho ineho... Skus sa skontaktovat s potravinovou bankou, poziadat o pomoc obecny urad, zvyknu byt rozne OZ-ka kde pomozu s potravinami, hygienou, ... drzim palce.
Nehnevajte sa, ale len takto postnut príbeh s IBAN nepôsobí veľmi dôveryhodné. Mňa ste vôbec nepresvedčili a to som človek čo zavše niekomu takto prispeje na pomôcky, terapiu a tak. Ak naozaj potrebujete pomoc, skúste si zriadiť oficiálnu zbierku na donio napríklad. Bude to dôveryhodnejšie a aj máte šancu, že Vás príbeh niekto nájde a podporí Vás. Alebo ak ste v núdzi, tak je dobrý anjel, ktorý podporuje rodiny s onkologickými detskými pacientmi.

A otec piatich deti nepomaha? Zaloz si zbierku na donio. Tam ti skor budu ludia posielat na ucet.