Zber plyšových hračiek pre deti v núdzi
Dobrý deň, s veľkou vďakou a láskou by som prijala plyšove hračky pre detičky ktoré si to nemôžu dovoliť. Ďakujem aj za prečítanie.
Akú záruku máme že hračky budú pre detičky ktoré si to nemôžu dovoliť?
@anonym_083c7a a to načo ti je záruka? Ak mám a nepotrebujem, darujem.ak nemám alebo nechcem posunúť, nedám. Či myslíš, že keby to náhodou predala cez vinted, že na Tom zbohatne? 🤦🤦
Milá autorka, ja som všetky darovala, ale skús pozrieť Bazoši alebo market place na FB, je tam kopec ludi, co darujú bezplatne.
@anonym_083c7a Nikto nevie. Kľudne potom môže hodiť na bazoš a zarábať
@anonym_083c7a Nikto nevie. Kľudne potom môže hodiť na bazoš a zarábať
@sisska96 PREBOHA Nikto nechce plyšové hráčky Tu na západnom Slovensku sa povaľujú plne vrecia kde kade pri kontajneroch Ani do útulku pre psíkov nechceli ani v azylovom dome nechceli. Aj vidím u rodiny a známych že plne izby. Len prach na to padá. A ty si myslíš že to niekto bude kupovať ???? a ešte míňať nebodaj na poštovné ?
@jaja1810 neodpadávaj a zhlboka dýchaj, treba písať zrozumiteľne je veľa podvodníkov tak je človek opatrný v každej výzve o pomoc
keď sú to tvoje deti chýba tu vek a pohlavie aby bolo jasné asi aké hračky sa hodia a aspoň ponuka že pošleš kód na packetu aby darujúci s tým nemal žiadne starosti
Keď dodatočne píšeš o dobrom skutku tak asi to nie sú tvoje deti a potom treba napísať kto si a pre koho chceš hračky.
Bolo by to dôveryhodnejšie keby si hneď napísala.
Dobrý deň, som Jana Paličková, učiteľka MŠ v Štítniku, s veľkou vďakou a láskou by som prijala plyšové hračky pre detičky ktoré si to nemôžu dovoliť. Ďakujem aj za prečítanie.
Poslať môžete na adresu...alebo poštu Štítnik
https://www.msstitnik.sk/personalne-obsadenie