icon

Zbierka pre Viktorku a Michala

didush27
25. nov 2020

Dobrý deň,

dovolila som si sem pridať zbierku pre dvoch súrodencov z Poltára. Ich smutný príbeh je v prílohe. Majú založený transparentný účet:
https://www.transparentneucty.sk/#/ucet/SK56090...

Každé euro pomôže, verím, že im táto zbierka aspoň trochu uľahčí život.
(Overiť si dôveryhodnosť tejto zbierky je možné cez Obecný úrad v Poltári)"

Zbierka pre Viktorku a Michala
Strana
z3
chvostik1
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
terina25
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Odpoveď bola odstránená
chvostik1
5. jan 2021

@kittykat22 dala som si tu námahu a prezrela web a oficiálny FB mesta Poltár a žiadny odkaz o zmienke, že majú v meste niekoho pre koho tam organizujú verejnú zbierku tam nie je. Myslím, že ak by to fakt bolo pod záštitou mesta, tak to zverejnia aj na webe alebo svojom FB aby to videlo a zapojilo sa čo najviac občanov z mesta. Takže ktovie ako to je

bluka2
Odpoveď bola odstránená
terina25
Odpoveď bola odstránená
natalienka12
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
5. jan 2021

Myslim, že uvažovať pred tým ako podporím nejakú zbierku JE na mieste a naozaj treba vždy prispievať len na veci ktoré sú na 99% overené a prehľadné.. v tomto prípade tiež neprispejem pretože mi to úplne prehľadne nepríde.. (ak sa už ozval aj tím MK, bolo by aj v záujme tohto portálu túto prosbu preveriť, aby sa to neotocilo proti nim)

ALE to nikomu nedáva právo hlúpo urážať ľudí ktorých nepozname, pretože vždy tu je možnosť, že príbeh je pravdivý a urazanim (nech mi prosím nikto netvrdí že jednoznačne konštatovanie o asocialoch atď. nie je urážka.. obávam sa že nie ja mám problém čítať s porozumením) môžeme spôsobiť len väčšie rany niekomu koho sa to dotýka..

maciatkolulu
5. jan 2021

@jana_eyre_2 som rada, že aspoň niekto pochopil, čo som sa snažila napísať. Ja reálne neriešim pravdivosť, alebo nie pravdivosť tohto prípadu, ale absolútnu bezcitnost a..... Nevadí, som úprimne rada, že aspoň niekto....

karelova
Odpoveď bola odstránená
chvostik1
Odpoveď bola odstránená
Modrý koník
7. jan 2021

Ahojte,

toto fórum slúži na uverejňovanie výziev na pomoc. Výzvu/zbierku na pomoc si môže založiť každá osoba. Môže ísť o pomoc v ťažkej životnej núdzi, môže ísť o pomoc s vyzbieraním prostriedkov na zdravotnú starostlivosť, no rovnako môže ísť o výzvu na pomoc s vyzbieraním finančných prostriedkov na športovú činnosť, bývanie, na hand made produkty, na tlač knihy, na čokoľvek.

Nič z uvedených záležitostí nie je protizákonné ani to nijak neporušuje morálku či práva iných osôb, nakoľko je prispieť na ktorúkoľvek zbierku dobrovoľné a každý jedinec sa na základe vlastného úsudku rozhodne, či na nejakú zbierku prispeje alebo nie.
Preto budú všetky útočné a znevažujúce komentáre na rodinu odstránené a používateľov, ktorí sa rozhodnú neprispieť, by sme chceli veľmi pekne opäť poprosiť, aby výzvu jednoducho odignorovali.

Modrý koník team

chvostik1
7. jan 2021

Nebolo by potom k veci mať na koniku sekciu, pod ktorú by spadalo uverejňovanie takýchto výziev?

maciatkolulu
7. jan 2021

@chvostik1 rovnako ako dodržiavanie o neurazani a podobne, stačí dodržiavať jasne stanovené pravidlá, nečíta, čo ťa nezaujíma, alebo rozčuľuje a život je hneď krajší, príjemný slnečný deň zelam

Strana
z3