2% z daní: Prečo seniori dostávajú malé príspevky od detí?
7. sep 2026
prosim vas, moji seniori sa stazuju, ze od deti im prislo par € ako tie 2 percenta, hoci maju dost vysoky prijem. to aj vasim rodicom prislo tak malo? hovoria mi, ze okolo 30€...dakujem
Predošlá
Strana
z2
anonym_79e0cd
•
Dnes o 05:24@1sally12
Nasi dostali odo mna okolo 50, od brata len 8 - lebo ten si uplatňuje daňový bonus na deti. Ešte sa im máli😏 zrušila by som to.
@1sally12 Inak mne sa tiež nepáči tento príspevok. Rodičom by som kľudne dala koľko by potrebovali alebo koľko by som uznala za vhodne, ale takto? Že si každý vie vypočítať koľko zarábam a potom sa o tom ešte babky rozprávajú vonku na lavičke, porovnávajú, chvália sa, hundrú.... No celé zlé.
anonym_e88483
•
Dnes o 14:48@anonym_53e0c9
@birika Zlatú baňu by nechceli ?
@anonym_53e0c9 Ty si padla z jablone, ty nemáš rodičov? Vyzerá to podľa tvojho momentu tak 🙉
Predošlá
Strana
z2

@1sally12 tlačili? Čo ti pištoľ držali pri hlave? To asi nie a pre toto človek musí vedieť povedať svojim rodičom, kedy je dosť aj za cenu, že sa nahnevaju. Už nie sme ich malé deti, kt. môžu rozkazovat a manipulovať ich. Teraz už len hlavu hore a kašli na nich, nabudúce si zas niečo iné nájdu.
@danielahamar hovorí ti niečo psychický nátlak a citové vydieranie? Nie, že? Ty pištol. Este po zvyšok života by som to mala na tanieri a ešte aj po rodine by to rozniesli. Kto sa s nimi bude naťahovať?!