Aká je pokuta za nesplnenie kreditov?
Ahojte, chcela by som sa spytat či neviete aká je pokuta za nesplnenie počtu 50 kreditov za 5 rokov. Nemám ani jeden 😒
Ďakujem.
Nemusis sa bat. Kamaratka je sestricka vyrubali jej tiez okolo 1000 a ona to dala na sud a vyhrala. Ja tiez neriesim. Som ZTP a moje lieky stoja viac ako cela pokuta takze im to neprejde
@modrykolibrik no aby nebola prekvapená, že potom zaplatí aj 5x viac. A nič nevyhrá, pretože zo zákona má povinnosť sa celoživotne vzdelávať.
@krtko1313 sud jej odklepol, ze nemusi nic platit
@modrykolibrik tak to je iná palka.. chápem že mám povinnosť sa vzdelávať keď som tam registrovaná ale keby to aspon nebolo tak daleko všetko ani z prace nemám kedy ísť 200km kvôli tomu aby som získala 5 kreditov 🤦🏼♀️ takú sumu nemám sancu zaplatiť, veď to nie je ani jedna cela moja výplata 😃
@09021999 Ja som dostal vyrozumenie teraz v januári a dostal som odklad o 6 mesiacov. Dovtedy musím doplniť 50 kreditov. Bude to náročné ale skúšam sa prihlásiť kde sa dá. Odporúčam aj https://www.healthcomm.cz/ . Robia aj pre SKMTP a teraz v marci začína veľká online konferencia.
@mattheww robíš len webinare? Ja to mám tuším len teraz do februára odklad ale odvtedy čo mi to prišlo by som to aj tak nestihla. Koľko si tam už zapísaný? Ja to mám po 5 rokoch, neviem či to nebude najprv len upomienka a po dalších 5 rokoch až pokuta, lebo kolegyni nič neprišlo a pracuje už 8 rokov. Uvidíme, budem si už na to dávať pozor a poctivo zbierať 🫣
Ahojte, chcem sa len opýtať ak viete niekto poradiť, že kedy písať odvolanie? Až keď sa vyrubuje pokuta alebo už teraz keď mi prišli papiere o tom že mám čas 6 mesiacov doplniť tie kredity?
Ved nemusis mat webinate pre svoj odbor. Sleduj akekolvek. Ja mam vzdy nazbierane uz v polke obdobia. Inak by mohli zrusit celu sprostu komoru.
Mne teraz prišlo že do 18.4 mám mať 50 kreditov. Mala som zo seminára 10 kreditov a neuznali mi ich takže mám 0. Ak mi dajú pokutu pošlem to na súd určite im nebudem nič platit
@ina2405 co tak nejaka peticia na zrusenie😁
@stanulienkat už nejaká bola a oni to úplne odignorovali, treba písať vyššie...Česi si vedia poradiť aj bez kreditov. Za mňa je komora jedna úžernícka organizácia, ktorá živí pár desiatok ľudí.
@ina2405 súhlasím stebou
A samozrejme aj prehodnotenie kreditov si zaplatite
@stanulienkat kde si ich prosím ťa zbieraš? A koľko to cca stojí? Neviem sa vôbec v tom zorientovať, prihlásim sa na ten webinar a mám to len sledovat?
Keby to aspoň malo nejaký význam, kolegyna ktorá chodí na semináre hovorila že z toho nič nemá, vedomostne..
@jaja9098 len cez webinare. Zadarmo. Pustis na nete, nemusis pri tom vkuse sediet. Eduprofipharm, Argama,
@stanulienkat super dakujem, aj tam treba tie testy vypĺňať potom?

@jaja9098 to ma nestrašte,som na tom rovnako 😔