Aké potvrdenie potrebujem k daňovému priznaniu, keď som poberala PN v ochranej dobe?
Dobry den, prosim potrebujem k danovemu priznaniu aj nejake potvrdenie ak som poberala PN v ochranej lehote ?
@ninka1991 myslite podporu? Lebo aj Pn mi nevyplacal zamestnavatel ale socialna poistovna len
Ano treba aj zo socialky
@ninka1991 si si ista, ze aj potvrdenie zo socialky?
@martinkatinka ano, minuly rok som bola pn, poberala som tehotensky, matersku a aj z uradu prace rodicak. Od vsadial treba potvrdenie 🙂
@ninka1991 ja som tiez nedavala napriklad o podpore min rok … lebo to niesu zdanitelne polozky
Ja som dala babe co nam robila danove vsetky papiere a ona si povyberala co potrebovala 🙂
PN ani podpora nie sú zdaniteľné položky, to jedine ak by si muž uplatňoval nezd. časť na manželku
@lucka_ke a ak si uplatnuje na dieta ?
DB na dieťa s tým tiež nesúvisí, jedine že by nebol dostatočný príjem a započítavali by sa pandemické dávky
@lucka_ke tak teda netreba ziadne ine podklady len z prace … dieta sa narodilo min rok
kópiu rodného listu

Rocne zuctovanie od zamestnavatela, potvrdenie zo socialky ak si poberala nejaje davky zo Soc. A aj z uradu prace ak si poberala tak aj od tial potvrdenie.