Aké tlačivo potrebujem k lekárovi s rodičom?
Ahojte. Viete mi poradiť aké tlačivo mám dať ak idem k lekárovi s mojím otcom? A ja potrebujem do práce ospravedlnenku že som s ním bola. Ďakujem vopred
priepustku, na ňu lekár napíše doprovod
@anonym_ee7944 minule som dala priepustku účtovníčke a mala som aj zaskrtnute že sprevádzanie rodinného príslušníka a stiahli mi z môjho paragrafu nie za sprievod...nechcela som nič vravieť že si to idem vyzistit na nete či nieje tlačivo kde sa píše aj meno koho som sprevádzala
@anonym_ee7944 minule som dala priepustku účtovníčke a mala som aj zaskrtnute že sprevádzanie rodinného príslušníka a stiahli mi z môjho paragrafu nie za sprievod...nechcela som nič vravieť že si to idem vyzistit na nete či nieje tlačivo kde sa píše aj meno koho som sprevádzala
@ivinka22 Doprovod koho tam píše väčšinou lekár, ale môžeš aj ty dopísať. Nie je špeciálne tlačivo,
@ivinka22 napríklad môj lekár nepotvrdzuje žiadne "priepustky" on dáva výmenný lístok a na ňom vypísané. Dokonca teraz chodím so svokrom k neurologičke a tiež mi dáva výmenný lístok, kde sú údaje o mne a dole napísané - nutný doprovod a napísané meno, priezvisko a rok narodenia.
@ivinka22 ale bezne staci priepustka, kde je vyznacene, ze si sprevadzala blizku osobu. Kludne tam mozes dopisat aj jej meno. Tlacivo nie je, pokial vas zamestnavatel nema vlastny formular, ktory vyzaduje.
Mala si si to vydiskutovat s uctovnickou, nie nechat tak.
Na to nie je ziadne specialne tlacivo, pokial ho nemate od zamestnavatela. Ja si davam opeciatkovat priepustku, ako k lekarovi s tym,ze tam dopisujem doprovod (ak to tam nenapise dany lekar)
my píšeme 'doprovod syna Jozefa Nováka'
Bežnú priepustku, akú používaš aj pre seba, na ňu doktor napíše, že si bola doprovod a nemusí tam byť uvedené žiadne meno ani nič sprevádzaného.

priepustku, na ňu lekár napíše doprovod