Ako dlho môžem byť evidovaná ako nezamestnaná?
Ahojte,
viete mi prosim poradit, ako dlho moze byt obcan evidovany na urade prace ako nezamestnany?
Dakujem
a ak si ju nenajde a spolupracuje s uradom atd...?
moja švagriná je tam evidovaná už 9 rokov a je šťastná, ani sa jej nechce do práce
aha, dakujem. tak som to presne myslela :D
pravidelne sa hlasim, posielam pracovne ponuky, som evidovana uz 4 roky a len som chcela vediet, ci je to nejako casovo obmedzene 🙂
nie je, môžeš tam byť aj 30 rokov, ak sa ti tam páči
ano, po novom maju akesi skolenia a podobne 🙂
a dakujem Vam za odpovede
nie, to este nie. a aktivacne je co?
... na aktivačne tuším posielajú iba tých, čo poberajú dávku v hmotnej núdzi ...
kdežeee, kazdy rok ich ziadam a s prepacenim prd z toho! tento stat stoji za ...
@dharmasanata na jej zdravotne poistenie sa skladame vsetci 😉
@dharmasanata veď nech, ale nech sa nerozčuľuje, že sa štát nestará
@dharmasanata ja nehovorim, ze je jedina.. ale nech nevyplakava ze stat sa nestara... takyc mam najradcej
@dharmasanata kedze ziadala o prispevok v hmotnej nudzi, tak asi peniaze vidlami nepreklada 😉 (A ten hnusny, hnusny stat jej nic nedal )
nemajte obavy, nemate co zavidiet...
musim sa pousmiať nad niektorými príspevkami typu: "na jej poistenie sa vsetci skladame" lebo keby ste vy vedeli na co sa skladate z vasich dani, tak by ste sa prebrali zo svojho sna ako sa skladate z dani na neviem co. skladate sa hlavne na platy úradníkov v statnej sprave, ich drahé a nákladné zahraničné pracovné cesty, ich sluzobky a hlavne pohostenia na ich sluzobkach, sluzobne auta, ale hlavne na vsetky tie teple fleky na uradoch, kde sa nic nerobi.