icon

Ako dlho sa ešte budeme musieť testovať?

tretiedieta
29. mar 2021

Dievčata, deti mi chodia do školy,škôlky ale zakazdym musim ukazat negativny test,takze u nás sobota vyzera tak, ze stojime v rade na testovanie. Do kedy toto mám tolerovat?
Vám to vyhovuje?

Strana
z2
poopsie
31. mar 2021

@kaja01 nevieš ani porovnať dve veci..tak aká si? Múdra? Niekde musí byť chyba 🤷‍♀️za to, že tebe to je úplne jedno neznamená, že je to jedno ďalším ľuďom, čo si vedia tie rozdiely uvedomiť

lienka.7
31. mar 2021

@poopsie toto je to co niekomu nevysvetlis... ze to v ziadnom pripade nie je iba sparkanie sa v nose ☹☹☹
Ale ak je vyter vykonany neodborne, mozu ti vazne poskodit zdravie.. a gol je to ze ty s tym este aj suhlasis!!! Mne tiez jedna taka "sikovna masiarka" urobila tak vyter ze mi 2 dni tielka krv z nosa
Som jej potom bola vynadat ze ci je normalna!!!
Cele toto testovanie je len o hlupom vydierani ludi. Lebo tu kazdy dokaze nadavat len pri pive v krcme a skutek utek. Poslanci mohli dostat vynimky aby podotykam nakazeni dosli do parlamentu??? To nevadi? Ini maju cucat doma a neotravovat?
Test by mal byt o tom, ze citim sa zle, tak sa idem dat otestovat a ked som pozit.ma byt okamzite nasadena liecba a nie len nejaka karantena a liecba paralenom 🙉🙉🙉 potom sa necudujme ze nemocnice su ako hospice a 1/3 ludi tam umre.
Du blejt velebnosti. 👎👎👎

@riela preco do prace 14 dnovy test a inak 7 dnovy? Mne to proste rozum neberie 🤔🤔🤔
Ci do prace mozes dojst nakazena alebo ako???

poopsie
31. mar 2021

@lienka.7 presne tak 👏👏👏👏ľudia sa neliečia a to je najväčší problém

riela
31. mar 2021

@lienka.7 neviem prečo, tiež mi to nepríde veľmi logické... napr. keď robíš v Jaguari v NR so stovkami ďalších ľudí, máš asi nižšiu šancu nakaziť sa ako keď zanesieš balík na poštu ak si napr. mamička na MD, ktorá predáva na bazáriku veci po svojom dieťati

Strana
z2