Ako dlho sa ešte budeme musieť testovať?
Dievčata, deti mi chodia do školy,škôlky ale zakazdym musim ukazat negativny test,takze u nás sobota vyzera tak, ze stojime v rade na testovanie. Do kedy toto mám tolerovat?
Vám to vyhovuje?
@poopsie toto je to co niekomu nevysvetlis... ze to v ziadnom pripade nie je iba sparkanie sa v nose ☹☹☹
Ale ak je vyter vykonany neodborne, mozu ti vazne poskodit zdravie.. a gol je to ze ty s tym este aj suhlasis!!! Mne tiez jedna taka "sikovna masiarka" urobila tak vyter ze mi 2 dni tielka krv z nosa
Som jej potom bola vynadat ze ci je normalna!!!
Cele toto testovanie je len o hlupom vydierani ludi. Lebo tu kazdy dokaze nadavat len pri pive v krcme a skutek utek. Poslanci mohli dostat vynimky aby podotykam nakazeni dosli do parlamentu??? To nevadi? Ini maju cucat doma a neotravovat?
Test by mal byt o tom, ze citim sa zle, tak sa idem dat otestovat a ked som pozit.ma byt okamzite nasadena liecba a nie len nejaka karantena a liecba paralenom 🙉🙉🙉 potom sa necudujme ze nemocnice su ako hospice a 1/3 ludi tam umre.
Du blejt velebnosti. 👎👎👎
@riela preco do prace 14 dnovy test a inak 7 dnovy? Mne to proste rozum neberie 🤔🤔🤔
Ci do prace mozes dojst nakazena alebo ako???

@kaja01 nevieš ani porovnať dve veci..tak aká si? Múdra? Niekde musí byť chyba 🤷♀️za to, že tebe to je úplne jedno neznamená, že je to jedno ďalším ľuďom, čo si vedia tie rozdiely uvedomiť